Nehezen viseled a karantént? Keresd fel a barátaidat virtuálisan - Egymondatos horoszkóp: Április 17.

2020.április.17.

Mivel a Hold az esti órákig még a Vízöntő jegyében jár, fütyülsz a rangokra és a címekre, szabadságra és függetlenségre vágysz, de ha nem akarod lekötni magad egy kapcsolatban, azért megbízható barátnőkre és támogatókra még szükséged lehet. Ha a karantént szokatlanul nehezen viseled, küldj a barátaidnak barátságos e-maileket. A szerelemben merj kísérletezni, de az esti órákban, amikor a Hold már a Halak jegyében halad, jár, legyél együtt érző, ne félj szeretetből konkrét szívességeket tenni a családban vagy a lakóhelyeden. És legyél te az, aki gondoskodik a párodról és a rokonságról!

Kos (03. 21-04. 20.) Ma bebizonyíthatod, hogy be tudsz illeszkedni a párod és barátnőid világába, sőt, még jól is szórakozol, este viszont legyél empatikus, támogasd a családot.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nyitott vagy az újdonságokra, könnyen megtalálhatod álmaid munkáját a modern irodatechnikában, este viszont szokj vissza a rokoni, baráti körödbe.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha új képesítést akarsz szerezni, keress kurzusokat az interneten, és ha beszerzed egyik rokonodnak a kért pénzügyi adatokat, akár állást is kaphatsz a cégénél.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod többet keres nálad, egyezzetek meg abban, hogy a pénzügyeket külön vagy együtt fogjátok-e kezelni, este viszont jöhet egy romantikus film.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hitvesednek nagyon fontos, hogy önálló egyéniségként kezeld, később viszont ne nézd tétlenül, ha rokonod vagy üzleti ellenfeled széttiporja az álmaidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Eltervezed, hogy minden felgyülemlett munkát elvégzel, átnézed a könyvelést, s ha kell, tovább dolgozol, este viszont nem kopogtatsz zárt ajtón a kedvesednél.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha homlokon csókol a múzsa, alkoss, szórakozz a pároddal, de ha hűséges pasira vágysz, akkor olyan típust válassz, aki nem tombolt korábbi életében.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mosásra, festésre kiváló ez a nap, de ne az legyen a legnagyobb gondod, hogy a lakásban van néhány pókháló, este viszont az ég küldi neked az ideális társat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha alkotásaid, pénzt hozó ötleteid csak úgy előpattannak a semmiből, jól jársz, ha publikálod őket, de ha este egyedül vagy otthon, nézz meg egy jó filmet.

Bak (12. 22-01. 20.) Partnerednek fogalma sincs, miért van másik csúcstechnikai kütyüre szükséged, de ma azon se lepődj meg, ha az esti órákban a hitvesed bókokkal áraszt el.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha erősíteni akarod a csapatszellemet, az internetes üzenetek is kitűnően alkalmasak erre, de válaszolj a párodnak is, vagy alkoss valamit, amit neki ajánlasz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne beszélj úgy a pasiddal, mintha őt az üzleten és a számítógép-programokon kívül semmi más nem érdekelné, de este már az ujjaid köré csavarhatod.

Ez is érdekelhet

Milyen frizuratrendek várhatóak? Tudd meg a Budapest Hair Show-n!

Milyen frizuratrendek várhatóak? Tudd meg a Budapest Hair Show-n!

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak