Nem lehetsz ma egyedül! - Egymondatos horoszkóp: Október 28.

2016.október.28.

Mivel a Mérleg-Hold miatt ma ódzkodsz az egyedülléttől, a megfelelő társ hiánya ma alapvető szükségleteid közé tartozik. Képes leszel a magad életstílusát és igényeit egy másik emberhez, vagyis ebben az esetben a partneredhez igazítani. A játék neve, amelybe most be kell szállni, a kompromisszum. Egy adok-kapok kapcsolatra készülj! Ezzel valójában mindkét fél nyerhet. Jő ízlésedet, művészi érzékedet is kamatoztathatod, konfliktusaidat elsimíthatod, megfordulhatsz elegáns helyeken, de ha szellemileg nem partner jelenlegi pasid, semmi esélye.

Kos (03. 21-04. 20.) Mindkettőtöknek hasznára válik, ha támogatod párodat a tanulásban, és a mai napon azt is könnyen kipuhatolhatod, komolyak-e kedvesed házasodási szándékai.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy szakmai vagy üzleti ismeretségből hasznot húzhatsz, sikert érsz el a munkádban, ami több pénzzel is együtt jár, ráadásul a "hiúság vásárán" is eladhatod magad.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A szerelemben ma komoly ígéretet kaphatsz, partnered szeretné, ha szükséged lenne rá, ezért érdemes éreztetned vele, milyen fontos eleme az életednek.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma harmonikus órákat tölthetsz el otthonodban, és biztosíthatod magadnak azoknak az embereknek a támogatását, akiknek jóindulatától a leginkább függesz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ahhoz, hogy kedvesed szeressen, bátorítsd, hogy támasszon veled szemben érzelmi igényeket, amelyeknek azután megbízhatóan meg kell felelned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szereted az adventi hétvégéket, ilyenkor együtt lehet a család, van idő végre nyugodtan bevásárolni, s az oldott hangulatot vendégek érkezése teheti még színesebbé.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mindenben a harmóniára törekszel, minden szavad, még a hangod is azt tudatja a célba vett személlyel, hogy nincs bála kívánatosabb ember a föld kerekén.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel hajszolod a pénzt, nem foglalkozol azzal, hogy jól nézz ki, pedig jobb közérzetű emberként jelennél meg a partikon, ha változtatnál a küllemeden.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Közeledik a tél, de elhatározod, hogy idén nem hagyod eltunyulni testedet, elmész futni, s talán még marad annyi energiád, hogy partneredet elkísérd színházba.

Bak (12. 22-01. 20.) Fontos körökben mutatkozhatsz, és olyan társ mellett köthetsz ki, aki szervezi az olyan társadalmi összejöveteleket, amelyek hasznára válhatnak a karrierednek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel számodra nem gond a kapcsolatteremtés, vedd magadnak a bátorságot, hogy utazás közben vagy egy szokványos találkozón közeli kontaktust teremts!

Halak (02. 20-03. 20.) A sikeres öltözködés nem azt jelenti, hogy drága ruhákat kell vásárolnod, de előmeneteled érdekében érdemes elsajátítani a "sikeres megjelenést".

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

A Netflix decemberig tartogatta a nagy durranásait: mutatjuk a legmenőbb újdonságokat a hónapban!

A Netflix decemberig tartogatta a nagy durranásait: mutatjuk a legmenőbb újdonságokat a hónapban!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói