Nem tűröd, ha parancsolnak ma neked - Egymondatos horoszkóp: Október 3.

2020.október.2.

A Hold délutánig a Kos jegyében halad. Mivel a reggeli órákban együttállásba kerül a Marssal, nem tűröd az irányítást, nem vagy hajlandó mások elvárásai szerint élni, családodnak nem lesz könnyű dolga veled. Ha te hordod a nadrágot, testi és lelki közelségben ne is reménykedj. Meg kellene értened, hogy érzelmeid kimutatása nem a gyengeség jele. Délután a Hold már átlép a Bika jegyébe és a Szűz-Vénusszal barátkozik: valószínű, hogy a hagyományos udvarlás szabályaihoz ragaszkodsz. Mivel a Bika-Hold igényli az érzéki örömöket, próbálj meg oldottabban viselkedni és ritkábban kritizálni. De megfontolt vagy és jó érzéked van a pénzhez, ez az időszak alkalmas vásárlásra- eladásra.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha szükséges, kora reggel erőszakkal is keresztülviszed az akaratodat, este viszont nem panaszkodhatsz a bevételedre, az igazi pedig a munkahelyeden bukkan fel.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha ki akarsz kerülni az ismeretlenségből, ne riadj vissza attól, hogy esetleg az orrodra koppintanak, estére viszont foglalj asztalt a pasiddal kedvenc éttermedben!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Olyan családban élsz, ahol mindig futja a megélhetésre, ami pedig a takarítást illeti, azt ma hipp-hopp hamar el is végezheted, de este ne erőltesd az együttélést.

Rák (06. 22-07. 22.) Nagy nap a családos Rákok számára, jelentős eseménynek nézel elébe: évfordulónak vagy lakáscserének, ráadásul igen kellemes baráti kört mondhatsz a magadénak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap első fele kedvez a távoli utazásoknak, a tanulásnak és a versenyszerű sportolásnak, este viszont előnyös áron adhatod el tudásodat és szolgáltatásaidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az ideális pasi karnyújtásnyira van - ha évente több üdülésre is futja az idődből, utószezoni barangolásod során kamatoztathatod flörtölési, ismerkedési technikádat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nagyon akarod, a reggeli órákban ősembert tudsz csinálni egy civilizált pasiból, de elcsodálkozol, amikor céged pénzügyi vizsgálatára kedvesed ajánlkozik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Barátaid találkát szerveznek, felvállalták a randiguru szerepét, és ha elfogadod a vacsorameghívást, végre tehetsz valamit a férjkérdés megoldása érdekében.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha szexre vágysz, bátran követheted ösztöneid parancsát, de még a szeretődnek vagy az üzlettársadnak sincs joga bejelentés nélkül beállítani a munkahelyedre.

Bak (12. 22-01. 20.) A házimunkát időpocsékolásnak érzed, ám ha elutazol vagy kimész az utcára egy lepkehálóval, szerencséd lesz, estére már meg is fogod leendő gyermeked apját.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szellemi munkára, üzletkötésre alkalmas ez a hétvége - nincs restanciád, tehát könnyedén áldozhatod a napot egy szenzációsnak ígérkező ingatlanügyletre.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne költekezz ész nélkül, de ha egy tisztaságmániás pasival randizol, tartsd a táskádban fogkefét és más tisztálkodó szert – jobb felkészülni, mint zavarba jönni.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói