Nyilasok, ma mehet a flört! - Egymondatos horoszkóp: December 7.

2016.december.7.

A hét közepén, amikor a Mars harmonikus fényszöget zár be az Uránusszal, végre kitörhetünk a megszokott kerékvágásból, növelhetjük mozgásterünket, merész elképzeléseinket villámgyorsan megvalósíthatjuk, nagyobb önállóságra tehetünk szert, ráadásul valami egészen új tevékenységbe is belevághatunk. Különösen újítók, mérnökök és feltalálók számára ígér jó eredményeket ez a konstelláció. A rutinmunkát most inkább másokra hagyjuk, szívesebben tevékenykedünk olyan területeken, ahol újszerű dolgokat kell kiagyalni.

Kos (03. 2l-04. 20.) Új szelek fújdogálnak magán- és közösségi életedben egyaránt, egészen új területeket kell meghódítanod, és a váltás kapcsolataidnak átminősülését is jelentheti.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha főnököd sorozatosan megbánt, számodra központi kérdés a pályamódosítás: de remélhetőleg gondolsz arra, hogy semmit sem szabad elhamarkodnod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Tanulmányokkal, külfölddel kapcsolatos ügyekben izgalmas fordulatok, és a mai napon váratlan ismeretség zökkent ki megszokott életviteledből.

Rák (06. 22-07. 22.) Változás történhet a munkakörülményeidben, és mivel egy vadiúj high-tech szerkentyű révén növelheted bevételeidet, most érdemes beszerezned egyet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerelmi életedben új fejezet kezdődik: itt az alkalom, hogy megjavítsd, vagy ha párod túlságosan lazán kezeli a szerelmet, megszakítsd a kapcsolatodat!

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkahelyváltoztatás révén növelheted bevételedet, bátran belevághatsz új feladatokba, a hirtelen elhatározások szerencsét hoznak a munkádban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod fél az összetartozástól, vagy túlságosan felszabadultan viselkedik, adj időt, hogy megváltozzon; a szerelmi babérok viszont serkentik kreativitásodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egyre zsúfoltabb a programod, de mivel stresszes, feszített munkatempóban képtelen leszel végigcsinálni az elkövetkező időszakot, lazíts, ha teheted.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szingliként bátran szólítsd le azt, aki tetszik neked, de nagyszerű alkotások véghezvitelére vagy kiváló sportteljesítmények elérésére is alkalmas a mai nap.

Bak (12. 22-01. 20.) Az elektromossággal kapcsolatos dolgok nem kedvezőek, lakásodban könnyen elromolhat valami: ellenőrizd a gépparkot, nehogy váratlan kiadásra kerüljön sor.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Úgy érzed, hogy olyan változásokon mész keresztül, amelyek növelik mozgásteredet, esetleg új feladatot kapsz, ami kifejezetten neked való kihívás.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha sokszor megégetted már magad, érthető, ha balsejtelmeid nem hagynak nyugodni, de ha minden mögött átverést gyanítasz, nehéz lesz új üzletet kötnöd.

Ez is érdekelhet

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Divat Shoppingtipp

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

G-Életstílus

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez