Nyugtalanító bizsergést érezhetsz, mely érdekes dolgokra késztethet - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 21.

2017.augusztus.21.

A Nap és az Uránusz jóindulatú 120 fokos fényszöge arra ösztönöz, hogy mindenen, amit teszel, hagyd rajta egyéniséged ujjlenyomatát. Nyugtalanító bizsergést érezhetsz, amely arra ösztönöz, hogy kitörj a taposómalomból, hiszen a hagyományok követése ebben az időszakban cseppet sem tűnik vonzónak számodra. Villanásszerű felismerésekben, meglátásokban lehet részed a jövő irányába mutató célok és tervek terén. Technikai ismereteid, intuitív felismeréseid most mindenképpen hasznodra válhatnak, de az sem kizárt, hogy megérzéseidre hallgatva jó időben leszel jó helyen. Mivel párkapcsolatodban nem viseled el az unalmat, és szívesen kísérleteznél újdonságokkal, lepd meg a párodat valami őrült programjavaslattal.

Kos (03. 21-04. 20.) Új érdeklődésednek köszönhetően újból összetalálkozhatsz az exszel, és föllángol a régi szerelem, de ha már van társad, mostanában "lazább" lesz kettőtök viszonya.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Sikerhez, támogatáshoz a barátok és rokonok segítenek, és bár igen sűrű lesz a mai programod, ne mondj le egyet sem, élvezd ezt a felfokozott életritmust!

Rák (06. 22-07. 22.) Mennél is maradnál is egyszerre, pedig érdemes lenne átnyergelned egy másik pályára, vagy másként csinálni valamit, mint eddig, mert a tegnap rég elmúlt már.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Gondtalanul repkedsz a világban, és ha elengeded magad, hogy új tapasztalatokat szerezhess, akkor egy Vízöntő különleges "tapasztalatot" jelenthet számodra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szexuális életed némi fiatalításra szorul, de ha nem vagy résen, szeretőd már ki is csalt tőled egy csinos összeget, mondván, hogy épp nincs nála elegendő készpénz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Protekciót szerezhetsz, egy társasági esemény is jól sikerül, de ne feledd: a futó izgalom, a vadul dobogó szív nem nyújt biztos alapot egy szilárd kapcsolathoz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az általad kiszemelt állás kiírásánál nem lehet követelmény az, hogy csak férfi pályázhatja meg, hiszen van törvény, ami tiltja a nők hátrányos megkülönböztetését.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha csavarogsz a világban, nem kerülöd el a nagy találkozást, de ne kavarj olyan pasival, aki minden nőt teherbe ejt, akit csak sikerül az ágyába csalogatnia.

Bak (12. 22-01. 20.) Most érdemes bankkölcsönért folyamodni, kipróbálni a szerencsédet a kaszinóban, de talán egy előadást is tarthatnál ezzel a címmel: Hogyan fogjunk milliomost?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Párodnak csodálatra. igazi kapcsolatra van szüksége, neked azonban egyelőre nincs szükséged férjre, futó izgalmat keresel csupán, minden kötelezettség nélkül.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egyik rokonod állást kínál neked, azt érdemes megfontolnod; nézz körül a munkaerőpiacon, vagy válaszd azt a pénztermelő módot, amit kevesen vesznek észre.

Ez is érdekelhet

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói