Oka van annak, hogy ma miért érzed rosszul magad - Egymondatos horoszkóp: Február 21.

2019.február.21.

A Szűz jegyében lévő Hold a nap első felében kedvez a nagytakarításnak, a precizitást és az aprólékos pepecselést igénylő tevékenységeknek, amelyeken viszonylag könnyen túljuthatsz. Az emésztésed azonban különösen érzékeny, ezért lehetőleg tarts böjtnapot, fogyassz könnyen emészthető ételeket és kortyolgass csalánteát. Biztonságérzetedet fokozhatod, ha pótolhatatlanná és hasznossá válsz a családban és a munkahelyeden. A nap második felében, amikor a Hold már átlép a Mérlegbe, tölts egy kellemes estét a pároddal kettesben.

Kos (03. 21-04. 20.) Pótolhatatlan vagy a munkahelyeden, túleshetsz a bevásárláson, takarításon, este viszont nagyon is vágysz kapcsolatra, és csak a párod meghívására vársz.

Bika (04. 21-05. 20.) A gondoskodás nemcsak az ellenkező nemhez, de szeretteidhez fűződő kapcsolatodat is meghatározza, délután viszont barátkozz, capuccinózz a kolléganőiddel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A nap első felében előtérbe benned az igény az egészséges életmód, a korszerű táplálkozás és az arányos testsúly kialakítása iránt, este viszont készülj a randidra.

Rák (06. 22-07. 22.) A takarítás arra jó, hogy rendet tegyél ott, ahol kell, szánj rá egy kis időt, de mondhatod, hogy mindened a család, ha a közös programok hiányoznak a napirendedből.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nagybevásárláshoz készíts pontos tervet, és ha rendcsinálás közben kezedbe akad egy régi emléktárgy, ez régen elfeledett érzelmeket ébreszt fel benned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma könnyen megjegyzel tényeket, adatokat, csupa olyasmit, amivel mások nem vesződnének, de ne érezd magad zavarban, amikor csak a puszta szexet kívánod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne igényeld, hogy mindenki rád figyeljen, ugyanakkor segíts, ahol csak tudsz, fogyassz könnyen emészthető ételeket, de ne maradj le egy kellemes programról.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ügyes szervezéssel mindennel hamar végezhetsz, de ha közeledni akarsz másokhoz, lazíts az irányítás és ellenőrzés megőrzésére irányuló szükségleteden.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha tartós hullámot szeretnél, a mai napon menj fodrászhoz, de ne morogj, ne húzd fel az orrodat, amikor barátaid vagy munkatársaid segítséget kérnek tőled.

Bak (12. 22-01. 20.) Kiírhatod az ajtódra: panasziroda, mert szinte vonzod a segítségre szorulókat, ami tulajdonképpen pozitív visszajelzés, hisz érzik benned az erőt és a hozzáértést.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai napon a rendet és a biztonságot keresed, munkahelyi közösséged megbízható tagja akarsz lenni, de adósságaidat is elkezdheted visszafizetni.

Halak (02 20-03. 20.) Olyan értékes emberre bukkanhatsz, akire érdemes időt szánnod, de számodra a párodtól való anyagi függőség bizonyos tekintetben teljesen rendben lévő dolog.

Ez is érdekelhet

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk