Olyan döntéseket hozol ebben a hónapban, amelyek az egész életedet megváltoztathatják

2017.augusztus.1.

Az augusztusi horoszkópod az egyik legvagányabb és legtehetségesebb hollywoodi színésznő, Jennifer Lawrence emlékezetes gifjeivel illusztráltuk, aki augusztus 15-én ünnepli a 27. születésnapját. Lássuk, mit tartogatnak számodra a csillagok erre a hónapra?

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

A HÓNAPOD A hónap elején talán a pénzről vagy a munkáról folyó beszélgetések torkollnak mindig vitába, de stressz-szinted valószínűleg sokkal alacsonyabb lesz, ha felkészülten kerülsz szembe a problémával. A nyárutón gyűjts trófeákat, de ne horgonyozz le a legelső pasinál! Mindennek eljön a maga ideje, az elkötelezettségnek a hónap végén. Addig jó lesz a flört és a szex. Találkozhatsz valakivel, aki 13-a után igen fontossá válik számodra, de ebbe az örömbe üröm is vegyülhet: például az, hogy kapcsolatotokat eleinte titkolnotok kell. 21-e táján viszont majd szétrobbansz az izgalomtól: a pasid megkéri a kezedet. Adjatok új lendületet a szexnek olyan kitartást igénylő sportokkal, amilyen a futás vagy a bringázás. Ezek a mozgásformák erősítik a szexuális étvágyat, ráadásul az ágyban is fokozzák a kitartást.

AZ ÉVED
Egy karmikus szerelmi kapcsolat következménye akár házasság lehet. A gyermekvállalás az év végén sokkal jobban megerősítheti kapcsolatodat, mint gondolnád. Az év végét követő időszakban életednek a legszerencsésebb fordulatokon áteső területei a lakáskörülményeid, a társaddal való összeköltözés és munkád lesznek. Ha lakhelyet kell változtatnod, szinte egy évig lesz rá módod, ha pedig eddig nem gondoltál az anyaságra, akkor az új esztendő kedvez a család- és lakásbővítési törekvéseknek. Mivel bizonyos munkahelyi és egészségügyi problémákat az év végétől kezdve nem tudsz kikerülni, meg kell tanulnod ezekkel együtt elfogadni az életet anélkül, hogy a nehézségek, korlátozások és akadályoztatások legyőznének.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Amikor megcsalt félként tudomást veszel párod félrelépéséről, rettenetesen megdöbbensz. Kapcsolatod további sorsa nagymértékben függ attól, hogy az eseményt követő érzelmi sokkot és párod esetleges elvesztéséből adódó anyagi bizonytalanságot hogyan kezeled az első időszakban. Kérd ki a barátnőd tanácsát, és hallgass rá, ha esetleg szakítanod kellene! Mivel a kiberszex igenis megcsalás, időnként összekapsz a pasiddal, amiért a neten, és nem az ágyban szexel. Jogod van az érzelmi és szexuális kielégüléshez, és ha nem kapod meg, változtass az életeden! Ha úgy érzed, hogy párkapcsolatod vagy közös vállalkozásotok ki van téve a szelek játékának, jól tennétek, ha megszabott rutin szerint végeznétek legalább az otthoni tennivalókat. A rutin ugyanis áttekinthetővé és biztonságossá teszi a család életét.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Jól érzed magad párod társaságában, van, hogy akár bulizni is elmentek együtt, de ez nem azt jelenti, hogy a barátok háttérbe szorulnának, sőt! Egymás barátaival is nagyon jóban vagytok. Összeházasodni? Szakítani? Ne csodálkozz, ha augusztusban több éves együttlét után rád jön a para. Bár jól sikerülnek a hétvégi partik, de ha csak "arra" kellesz neki, akkor pakold össze a cuccát! Ha meglátja a bőröndöket, nyilván veszi a lapot. Ingatlanügyet jegelj, és ebben az időszakban vagy megtanulsz boldogulni a nehéz, szeszélyes vagy manipulatív emberekkel, vagy azok készítenek ki téged. Mind a munkahelyeden, mind a családban, mind a párkapcsolatodban egy sor olyan változásra kell számítanod, melynek során hátrányban érezheted magad, és kénytelen leszel megegyezésre törekedni, ha nem akarod, hogy a dolgok elmérgesedjenek.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Problémák adódhatnak pénzzel vagy céged fizetőképességével kapcsolatban. Az anyagi problémák tudomásulvétele azonban képessé tesz a felelősségvállalásra, az pedig arra, hogy kiküszöböld őket. Ahelyett, hogy a pornócsatornát bámulnátok, ne szemérmeskedj, adj élőben sóműsort a párodnak! Megosztottad valaha kedveseddel a legpiszkosabb fantáziáidat? Csak azért is érdemes elmesélni titkos vágyaidat a pasidnak, hogy végre valaki valóra váltsa őket. Ám ha a párod nélküled megy nyaralni, gyanakvás és szemrehányások özöne helyett mellőzd egy hétre vágyaid tárgyát, és válaszd helyette valamelyik barátnődet. Ha barátnővel nyaralsz, annyit ehetsz a kikötői éttermekben, amennyi csak beléd fér, egész éjjel rophatod a szórakozóhelyeken, senki nem akar hazarángatni, ráadásul a tengerparton vonuló pasikon is nyugodtan legeltetheted a szemed.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Ha a pároddal mindketten fontosnak tartjátok az utazásokat, a barátságok ápolását, a karrierépítést vagy a diploma megszerzését, közös motivációitok jó alapot teremtenek a sikeres kapcsolathoz. Ám ha a szexet a hálószobába száműzitek, azzal az egyik legizgalmasabb elemétől fosztjátok meg együttléteteket: hogy bárhol, bármikor megtörténhet. Néha egy kis kényelmetlenséget vagy szúnyogcsípést sem árt vállalni a nem várt csodáért. Ugyanis a meglepetés izgalma minden afrodiziaktumnál erősebb ajzószer. Mivel a Szaturnusz még az év végéig ott van a jegyedben, terjeszkedés helyett meg kell elégedned új kereskedelmi kapcsolatok kialakításával, vagy pedig azzal, hogy izgalmas utazásokkal szélesíted látókörödet, bővíted ismereteidet. Legjobb adottságod, hogy képes vagy meghitt viszonyokat ápolni azokkal az emberekkel, akikre szükséged van.

Bak (december 22.-január 20.)

Augusztusban nem csak üzleti, hanem szexuális tapasztalatokat is akarsz szerezni, előszeretettel feszegeted a határaidat, de ne higgy az ellentétek vonzásában. Közös célokra és a megvalósításukhoz közös elvekre van szükség, különben nem egy irányba haladnátok. Ha összerúgtad a port a pároddal, és túlságosan zabos hangulatban vagy, add ki, ami a torkodon akadt! Aztán beszéljetek meg egy másik időpontot (például a 10-ét) a szóváltás tisztázására. A veszekedés elnapolása mindkettőtöket lenyugtat majd. Később pedig fogékonyabban eshettek egymásnak. Ha külföldön vállalsz munkát, vagy nyelvkurzuson veszel részt, a könyvmolyoktól nehezen szabadulsz. Viszont a tanárod vagy egyik munkatársad, aki pontosan megfelel annak az elvárásnak, amit magadban táplálsz az ideális pasiról, nem az a típus, aki hidegen hagy.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Nem lenne meglepő, ha főnököd hatalmi visszaélései miatt a hónap elején kiakadsz, és külföldön próbálsz szerencsét. De nem tanácsos perbe kezdened, sem támogatást várni az igazságszolgáltatástól. Ha olyan partnerrel élsz együtt, aki épp saját személyiséged ellentéte, többet fogtok veszekedni, de többet is szexeltek. Ha fenyegetve érzed magad párod hevessége miatt, vagy azért, mert megakadályozza, hogy a dolgok a te szájad íze szerint alakuljanak, köss kompromisszumot. Ez a legjobb, amit augusztusban tehetsz, amíg a vihar el nem ül köztetek. Utazási lázban égsz, lehetséges, hogy külföldön fogod folytatni tanulmányaidat, ami azért kedvező számodra, mert magad mögött hagyhatod mindazt, ami a munkahelyeden vagy vállalkozásodban visszahúz.

Halak (február 20.-március 20.)

Bár a hűtlenség, az anyagi biztonság vagy egy szeretett személy elvesztése nagyon is fájdalmas lehet, azért tudod, hogy a fájdalom idővel elviselhetőbb lesz, és újra boldog lehetsz. Esetleg még azt is megkockáztathatod, hogy ismét megszeress valakit, de olyan kockázatokat is vállalni fogsz, melyek a hónap közepén újból nagy tévedésekhez vezethetnek. Gondold végig, hogy a karrier (üzleti vállalkozás) felé vezető útra lépj, vagy inkább menj férjhez és szülj gyereket, esetleg próbáld összeegyeztetni a kettőt. Ebben a döntésedben nagy szerepet kap mások véleménye; nemcsak partnered, hanem a szüleid, barátaid is befolyásolhatnak. Ha nem rendelkezel erős akarattal, sokat fogsz gyötrődni, míg néhány jó szándékkal adott tanács alapján meghozhatod a legjobb megoldást.

Kos (március 21.-április 20.)

Ha magadban hordozod a cégvezetéssel szembeni ellenérzésedet, megeshet, hogy a hónap elején kiakadsz: lehet, hogy egy munkahelyi szabálysértés lesz az utolsó csepp a pohárban, és felháborodottan távozol. Augusztusban még az sem kizárt, hogy a családi vagy házassági válság megoldásaként a különélést vagy a partner lecserélését választod. Ha nem akarsz újra a válás vagy szakítás hibájába esni, legyél nagyon körültekintő új társad tekintetében. Előfordulhat ugyanis, hogy a szakítás okozta stressz miatt megy tönkre már a kezdet kezdetén friss kapcsolatod. Szakítás helyett inkább engedd ki a gőzt, hogy jobban érezd magad! Heves szerelmi gimnasztikával levezethetitek a vita hevében felgyülemlett fölös energiát.

Bika (április 21.-május 20.)

Végre hírt kaphatsz a várt állásajánlattal vagy fizetésemeléssel kapcsolatban. Ám ha elutasították kérésed, valószínűleg kilépsz, és belevágsz az ingatlan-bizniszbe. Hiszel a szerelemben, a családban, a hagyományos értékekben, amelyek manapság már nem nagyon divatosak. Az állandóságot, a biztonságot élvezed a szerelemben, ezért addig maradsz a párod mellett, amíg lehet. Lehet, hogy a közösen kontra külön töltött programokkal kapcsolatos küzdelmeitek néha eredménytelenül végződnek, és ha végképp eleged van belőlük, akkor jön a taktikázás, a manipulálás. Ha tudod, hogy a társad ideálja a házias, gondoskodó nő, akkor se legyél házicseléd, szokj le a főzésről! Ha látványosan elhanyagolod, biztos, hogy kedvesed előveszi a jobbik eszét.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Ha megbízóid vagy üzleti partnereid megpróbálnak kizsákmányolni vagy zsarolni, ne menj bele olyan ügyletbe, ami nem látszik rentábilisnak. De az anyagi és szerelmi szerencsét sem szabad ölbe tett kézzel várnod a hónap elején, mint valamit, ami jár neked, mert akkor huss… elrepül, és csak a csóváját fogod látni. Szerencsére a passzivitás nem fér bele a viselkedésedbe, ezért joggal feltételezhető, hogy a nyár utolsó hónapjában ugyanolyan gyorsan fogsz futni, mint a szerencse. Ha facér vagy, és azt tapasztalod, hogy mindenki saját magával és saját pecsenyéje sütögetésével van elfoglalva, és neked csak a második hely jutott a kiszemelt lény szívében, kifarolsz ebből a kapcsolatból, és és egy új társ oldalán a hónap végén végre egy sokkal ígéretesebb jövőnek nézel elébe.

Rák (június 22.-július 22.)

Ha valakinek mostanában odaadod magad, ne lepődj meg, ha a másik korlátlan hatalmat nyer fölötted. Párkapcsolatod bizonytalanná válhat, egy üzleti vagy rokoni kötelék anyagi gondokkal, nehézségekkel lehet terhes. Bármiből eredjen is, függőséged kiszolgáltat téged partnered vagy családod manipulációjának. Azt pontosan tudod, mit nem szeretsz a házasságodban, családi életedben, de ez nem mond el semmit arról, hogy mit akarsz. Csupán panaszok, féltékenységi jelenetek vagy érzelmi zsarolás alapján képtelen leszel úrrá lenni a nehézségeken. Azt mondd meg, hogy mit akarsz elérni, ne azt, hogy a párod mit rontott el. Munkahelyeden új feladatok várnak rád, megfejelve egy királyi jövedelemmel. Ha új állásod miatt költöznöd kell, Jupiter segítségével nem okozhat gondot, hogy megfelelő lakást találj.

Ez is érdekelhet

3 dolog, amit minden nőnek meg kell tennie a szexuális egészségéért

3 dolog, amit minden nőnek meg kell tennie a szexuális egészségéért

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi