Önálló és sikeres lehetsz a pályádon! - Egymondatos Horoszkóp - március 20.

2018.március.20.

Mivel ebben a hónapban immár másodszor kerül a Kosban lévő Merkúr szoros közelségbe a Vénusszal, mész a saját fejed után, az asztal alá beszéled tárgyalópartnereidet, viszont önálló és sikeres lehetsz a pályádon. Van érzéked a humorhoz és a meggyőzéshez, de jegyezd meg: túlságosan rámenős stílusban nem lehet egy szerelmes pasihoz beszélni. Hasznos lenne, ha sürgősen változtatnál fiús külsődön, és legalábbis látszatra sikeres üzletasszonyt csinálnál magadból.

Önálló és sikeres lehetsz a pályádon! - Egymondatos Horoszkóp - március 20.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel mindent akarsz, s ha lehetséges, azonnal, most érdemes felvételi interjúra menni, fizetésről tárgyalni, és ha valaki felkelti az érdeklődésedet, kezdeményezz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a kedvesed felszívódott, ne hívd fel, egyáltalán ne jelentkezz, de akadhat néhány, a fizetéseddel és a munkáddal összefüggő tény, amelyeket ki kell derítened.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Több ellenkező nemű barátod is van, ám ha csak egy Kos vagy Mérleg jelent számodra valóban valamit, akkor gyorsan essél túl a vele esedékes beszélgetésen.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkahelyeden ne légy fennhéjázó, tapintatlan vagy elbizakodott, mert fennáll a veszély, hogy ex chatedra nyilatkozol, mindenkit rendreutasítasz és kritizálsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel ma ügyesen bánsz a lehetőségeiddel, most érdemes külföldi munkáról tárgyalni, és ha éppen úton vagy, egészen váratlanul előnyös ajánlatok adódhatnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vedd észre, hogy valakinek, akivel üzletről tárgyalsz, az a szándéka, hogy a szeretőjévé tesz, de valószínűleg dobna a következő nő miatt, aki megtetszik neki.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Sok közös gondolatod támadhat a pároddal, de a vitás kérdésekben mindenképpen kössetek kompromisszumot, szingliként viszont ne legyél könnyen kapható.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Természetesen diadalt érzel, ha egyik munkatársad vagy ügyfeled, akihez vonzódsz, elfogadja a közeledésedet, ráadásul még üzleti ügyeid is rendeződtek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma nem éppen a türelmedről vagy híres, de belevághatsz egy kreatív projektbe, és valószínűleg kötélen is leereszkednél a tetőről, ha kedvesed ezt kívánja tőled.

Bak (12. 22-01. 20.) Érdemes otthon végezhető munkát vállalnod, de ha elfog a nyugtalanság, amikor a párod azzal a javaslattal áll elő, hogy költözzetek össze, próbálj meg időt nyerni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Most érdemes üzletet és szerződést kötnöd, reklámot csinálni vállalkozásodnak, és mivel még a párod gondolataiban is olvasol, kitalálod a kívánságait.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a rokonaid nem támogatnak anyagilag, hitvesed vagy szeretőd, aki elég gazdag, nemcsak lakást akar neked szerezni, hanem be is vesz virágzó vállalkozásába.

Ez is érdekelhet

Pattanás vagy furunkulus? Nagyon nem mindegy! Te tudod, mi a különbség?

Pattanás vagy furunkulus? Nagyon nem mindegy! Te tudod, mi a különbség?

Tedd & Ne tedd

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Tedd & Ne tedd

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós