Online randi? Ma menni fog - Egymondatos horoszkóp: December 8.

2016.december.8.

A Kosban lévő Hold ma harmonikus fényszöget zár be a Vízöntő-Vénusszal: a csúcstechnológia és az online randizás kiváló lehetőség azoknak, akik akár társra, akár csak egy kis kalandra vágynak. Ma sok időt el lehet tölteni a számítógép előtt vagy az okostelefonon böngészve – de még jobb ötlet gyorsan megbeszélni egy találkát. Ma keresd a kihívásokat, kezdeményezz bátran, de ha hajlamos vagy a migrénre, előzd meg a bajt elegendő folyadékkal (lehetőleg buborékmentes ásványvízzel) és egy kis pihenéssel.

Kos (03. 21-04. 20.) Kezd egy kicsit melegedni a helyzet, egyik barátod csak arra vár, hogy megnyílj: ez a helyzet egyértelműen jelzi, hogy ő nem csak barát, hanem potenciális partner.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha egyik népszerű munkatársad könnyedén veszi a munkahelyi flörtölést, vedd te is könnyen, de ne keress ürügyet, hogy a közelébe kerülhess!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha kedvesed külföldön tartózkodik, akkor bizony vezetned kell hosszú kilométereket, és még talán egy kulturális programot is be kell buknod partnered miatt.

Rák (06. 22-07. 22.) Amire most szükséged van, az még egy munka vagy jövedelemforrás: nézd meg, vajon a merészség és az eredetiség nem hozna-e számodra nagyobb bevételt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jól érzed magad, ha a mai napon útnak indulsz, vagy társaságba mész; a szerelemben teljes a béke, most kell néhány közös ügyben egyetértésre jutni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy új jövedelemforrás megteremtésének kiváló módja, ha olyan területen tevékenykedsz szabadúszóként, ahol rendelkezel ügyességgel és jó kapcsolatokkal.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma garantáltan izgalmas, szexuálisan magas feszültségű kapcsolatnak nézel elébe, ráadásul rokonaiddal vagy üzletfeleiddel is váratlan együttműködés kezdődhet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha munkád vagy házasságod egyhangú, keresd azokat a helyzeteket, amelyek változatosságot nyújthatnak, de vigyázz, ne legyen birtokló, fojtogató a szereteted!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy rábukkansz a Nagy Őre az Interneten, de ha már van párod, szakadjatok ki az unalmas hétköznapi rutinból: ma megtalálod a nyerő ötleteket.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a készpénz rendesen jön, és a párod is viszonylag jó anyagi helyzetben van, akkor megpróbálhatod rávenni, hogy gondolja át az összeköltözést.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Könnyedségeddel ma rabul ejthetsz valakit, és úgy érzed, nincs is jobb annál, mint amikor egy vonzó pasi jelenlétében sütheted el legjobb poénjaidat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha képtelen vagy határozottabban fellépni fizetésed ügyében, ma legyél rámenős, nem kell tekintettel lenned senkinek az érdekeire, csak a sajátodra!

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Divat Shoppingtipp

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

G-Életstílus

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez