Optimista, bizakodó hangulatot ígér a mai nap - Egymondatos horoszokóp: március 15.

2020.március.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A fogyó Hold nemzeti ünnepünk napján a Nyilas jegyében optimista, bizakodó hangulatot ígér: eluralkodik rajtad az idealizmus, aktivitásod fokozódik, és új ötleteket valósíthatsz meg. Nincs más dolgod, mint hogy valóra váltsd ideáidat, de lelkesedésed sajnos nem tart sokáig. Mivel az esti órákban a Neptunusz és a Hold négyszöge érzékennyé, álmodozóvá és nemtörődömmé tesz, jobban szereted a fantáziálást, mint a hétköznapi valóságot. Legyél óvatos, ne színezd ki az egyszerű tényeket, mert a félreértéseket nehéz lesz tisztázni. Ne fogyassz alkoholt, szervezeted méregtelenítéséhez kortyolgass csalánteát, az esetleges izomláz enyhítésére beválik a svédcseppes borogatás.

Optimista, bizakodó hangulatot ígér a mai nap - Egymondatos horoszokóp: március 15.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha részt veszel az ünnepi megmozduláson, síkra szállhatsz azokért, akiket igazságtalanság ért, de vigyázz, hogy a világ minden kincséért se hágd át a törvényeket.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma betétkönyved elemzése, a kamatlábak számolgatása és a szex nyújt élvezetet számodra, csak azért szomorodsz el, mert a gazdaságból sem száműzték a politikát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Petőfi, Kossuth, Széchenyi – sajnos van, aki ezeket a neveket nem ismeri, de ma lesz időd mesélni a párodnak, legyen hát kedved is, nem fogod megbánni.

Rák (06. 22-07. 22.) El kell simítanod egy bonyodalmat a rokonságban, de az ünnepen öltöztesd ünneplőbe a lelkedet, szakadj el a mindennapos gondoktól és sétálj egy nagyot!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kokárdával a szíved fölött talán kínzónak érzed párkapcsolatod vagy vállalkozásod jármát, de ha friss húsra vágysz, menekülésedet este megakadályozhatják.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel a családi élet odaadásra, nyíltságra és őszintesége épül, s a párod éppen híján van ennek a két nemes tulajdonságnak, vond le a megfelelő következtetéseket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Végre olyasmivel foglalkozhatsz, amire máskor sajnálod az időt, de ne feledkezz meg rokonaidnak tett ígéretedről, ami azt jelenti, hogy el kell menned otthonról.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem engedheted meg magadnak azt a helyet, ahová szórakozni mennél, ne menj oda, viszont manapság egy magadfajta nőnek a maga érdekét is néznie kell.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szabad Nyilasként a szabadban ünnepelheted meg méltóan a szabadság ünnepét, ahol szárnyaló gondolataidat nem igyekeznek mások befolyásolni.

Bak (12. 22-01. 20.) Vannak olyan emberek a rokonságban, akik kihasználják bizonytalanságodat, s próbálnak a bizalmadba férkőzni, a bocsánatkérést viszont fogadd el.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma legyél ott mindenütt a barátnőddel, ahol jelen kell lenned, az ünnepség rendezvényeitől igazán nem lehet azt állítani, hogy rémesen költségesek volnának.

Halak (02. 20-03. 20.) Tűzd ki a kokárdát, óvakodj a botozós ünneprontóktól, ne hajszold a végleteket sem a politikában, sem italban, csak átmenetileg szórakoztatna, nagy lenne a böjtje.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Bruce Willis felesége és lánya szívfacsaró módon tiszteleg a színész előtt

Bruce Willis felesége és lánya szívfacsaró módon tiszteleg a színész előtt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője