Óriási élvezetek várnak rád - Egymondatos horoszkóp: Október 3.

2016.október.3.

A mai napon a Skorpióban lévő Hold együttállásba kerül a Vénusszal: üzletkötésre, hitelfelvételre kiválóan alkalmas időszak, az estét pedig érdemes eltölteni a legintenzívebb, legizgatóbb szeretkezéssel. Próbálj meg mielőbb ágyba kerülni, hogy még idejében nekifoghass a pároddal egy kis szexnek. Ha éppen nincs partnered, akkor olvass ezoterikus vagy erotikus témájú könyveket, és fedezd fel a vizes terápiák gyógyító, regeneráló hatását. Ám ha a párod csak néhány perccel is később tér haza az ígértnél, eluralkodhat rajtad a gyanakvás és a féltékenység.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma intézd el banki ügyeidet, de lehetőleg ne költekezz kölcsönből, és azzal is legyél tisztában, hogy egy titkos félrelépés megrendítheti meglévő kapcsolatodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha egy gátlástalan rivális elcsábította kedvesedet, akkor tegyél meg mindent, hogy a másiktól visszaszerezd: legyél ugyanolyan rafinált szerető, mint vetélytársad.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szinte bizsereg a tested, ha arra a feltűnően szexi kollégára gondolsz: szexuális vágyaidat akadály nélkül kielégítheted, de nem biztos, hogy azt kapod, amit vártál.

Rák (06. 22-07. 22.) Az egyre hűvösebb idő ellenére a bővérű Rákok ma egyaránt szerelemre és érzéki élvezetekre vágyakoznak; ha nagyon szeretnél babát, ma könnyen teherbe eshetsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma talán észreveszed, hogy csöpögnek a vízcsapok, lóg a tapéta: ezer tennivalód van a lakásban, amire végre jut majd egy kis időd saját magadra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Váratlan bevételhez jutsz, összefutsz valakivel, aki jó üzletet ajánl, vonzod a gazdag embereket, vagy éppen az önbizalmadat hizlalod legújabb hódításoddal.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vagyonoddal és szexuális képességeiddel függővé tehetsz valakit, ez pedig a mai napon a hatalom érzését ígéri, csak nehogy te kerülj valakitől anyagi függőségbe.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel ma nem viszolyogsz a pornótól, már reggel plántáld kedvesed agyába a bizarr szex gondolatát, így ha este meglát, vágya már alig ismer féket.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Viszonyodban akkor is megváltozik valami, ha félrelépésedről mélyen hallgatsz, de ha az igazságra fény derül, szeretőd soha többé nem lesz olyan naiv, mint régen.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha erős társat akarsz magad mellett tudni, akkor támogasd őt, örülj a sikereinek, hiszen a párod elvárja és igényli, hogy segítsd ambíciói megvalósításában.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A munkahelyeden az különböztet meg a többiektől, hogy mennyire fogadod el és mennyire vagy hajlandó alkalmazni az udvariassági illemszabályokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha üzleti úton veszel részt, pakolj be valami szexiset, mert az utazás a szexet is magában foglalja: erős vonzalmat érezhetsz valaki iránt, akiben túlteng a szexualitás

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Emily Ratajkowski saját testéhez való kapcsolatáról és az őt ért szexuális visszaélésekről is ír memoárjában

Emily Ratajkowski saját testéhez való kapcsolatáról és az őt ért szexuális visszaélésekről is ír memoárjában

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.