Őrizd meg az önuralmadat! - Egymondatos horoszkóp: Január 19.

2017.január.19.

A meglehetősen rossz hírnek "örvendő" Mars-Szaturnusz quadrát fényszög miatt nehéz megőrizni önuralmunkat, amikor életünk egyes területein akadályokba és korlátozásokba ütközünk. Ügyeink késedelmet szenvednek, vállalkozásaink, utazásaink balul végződhetnek, a csúszós utak miatt a szokásosnál több közlekedési balesetre számíthatunk, ráadásul az ízületi és reumatikus fájdalmak, a csontsérülések is sokakat kényszerítenek tehetetlenségre. Tanuljuk meg kezelni agressziónkat, kordában tartani indulatainkat, frusztráció esetén gondoljunk arra, hogy eddig is mindenre született megoldás: a folyamatosan csepegő vízcseppek még a legkeményebb sziklát is képesek kivájni.

Kos (03. 21-04. 20.) Balszerencse érhet külföldön, meggyűlhet a bajod a hatósággal, és nem muszáj minden esetben állást foglalnod, mert így óhatatlanul ellenségeket szerzel magadnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Barátaid vagy üzletfeleid nehéz próbatételek elé állítanak, talán ezért utasítasz vissza egy ajánlatot vagy üzlettársi viszonyt, mert nincs sok remény a sikerre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Képtelen vagy erélyesen intézkedni beosztásod, vállalkozásod, párkapcsolatod ügyében, de felesleges ezeken a napokon erőltetned azt, ami nem megy.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma a legrosszabbra készülsz fel, de egy nehéz feladatot nem szabad feladnod, mert még ha most kilátástalannak is tűnik, hamarosan megtalálod a megoldást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha ágyba akarsz bújni valakivel, hagyj fel a távolságtartással, szabadulj meg érzelmi páncélzatodtól, de nem kell anyagilag is gondoskodnod a másikról.

Szűz (08. 24-09. 23.) A családod és a párod sok idődet, pénzedet és energiádat rabolja el, és mindenki, akivel most összetűzésbe kerülsz, arra törekszik, hogy a saját érdekeit védje.

Mérleg (09. 24-10. 23.)
Kis balesetre, koccanásra, nézetkülönbségre, munkahelyi konfliktusra számíthatsz, de ha számolsz vele, nem leszel erőszakos, s így kivédheted a baljós eseményt.

Skorpió (10. 24-11. 22.)
Ha szeretteid pénzkereső gépnek tekintenek, túl sokat követelnek tőled, akkor a szex, a futás vagy a sport alkalmas a felgyülemlett feszültségek levezetésére.


Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha valaki abban reménykedik, hogy teljes erővel mész fejjel a falnak, ne hagyd igazolni ezt, ha pedig rossz passzban vagy, ne a családon töltsd ki a dühödet!

Bak (12. 22-01. 20.) Rokonaid próbatételek elé állítanak, tartozol egy úttal az ördögnek, de amíg képtelen vagy irányítani az eseményeket, kerüld a szorongást ébresztő helyzeteket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Még a puszta gondolatba is belebetegszel, hogy valaki megrövidíthet: ha ez tényleg megtörténik, akkor úgy érzed, vége a világnak, és kiszállsz.

Halak (02. 20-03. 20.) A vállalatnál fejek hullhatnak, és közvetlen környezetedben mindig akad valaki, aki keresztül akarja húzni számításodat, de nyugi, ne menj fejjel a falnak!

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Horoszkóp

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Szépséghírek

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt