Ezek az Oroszlán jegyűek kristályai

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma megismerteti veled, hogy milyen kristályok a legjobbak az Oroszlán jegyűek számára.

Ezek az Oroszlán jegyűek kristályai | Fotó: janiecbros/ Getty Images
Ezek az Oroszlán jegyűek kristályai | Fotó: janiecbros/ Getty Images
Fotó: Gettyimages.com

Az Oroszlán jegy részletesebb bemutatása után, itt az ideje, hogy megnézzük melyik kristályok is tartoznak ehhez a minőséghez. Fontos észben tartani, hogy ezeket a köveket nem csak akkor tudjuk alkalmazni, ha Oroszlán a horoszkópunk vagy az Aszcendensünk, hanem bármikor az életben, ha úgy érezzük, hogy egy kis Oroszlán minőségre van szükségünk. De persze ha a Napunk, a Holdunk, vagy az Aszcendensünk áll Oroszlánban, akkor valószínűleg nagyon sokszor megkínál az élet olyan szituációkkal amikor erre az energetikára van szükségünk.

Nézzük is milyen kristályok kedvezőek az Oroszlán jegynek:

Citrin

Energetizáló kő, amely kreativitást és életerőt biztosít viselőjének. Gazdagságot hozó kristály, amelyet sosem kell tisztítani, továbbá növeli az önbizalmat és a jókedvet. Pozitív világnézetre sarkall és segít kilábalni a depresszióból, illetve segít megtalálni a legmegfelelőbb megoldást a problémánkra.

Sárga spinell

Maga a spinell kiemeli a személyiség pozitív oldalát, hozzásegít a sikerhez és az alázathoz. Ezen belül a sárga pedig a napfonat csakrát húzza fel, így több lesz tőle az életerőnk és serkenti a mentális folyamatokat.

Daburit

Türelmessé és nyugodttá tesz, kifejezetten spirituális kő, akkor válasszuk ezt, ha az ezotériával szeretnénk kicsit közelebbi kapcsolatba kerülni. Kapcsolatot teremt a derűvel és az örökérvényű bölcsességgel. Párna alá téve az álmok sokkal egyértelműbbé válnak.

Így használd a rózsakvarcodat

Smaragd

Meg tudja erősíteni a személyiséget, hogy felülkerekedjen a nehéz élethelyzeteken. Nagyon jó hatással van a közösségen belüli kölcsönös megértésre, ami egy Oroszlán típusú vezetőnek nem jön rosszul. Párkapcsolatban elősegíti az összhangot, a feltétel nélküli szeretetet és a lojalitást.

Tűzachát

Eloszlatja a félelmeket és mélyen gyökerező biztonságérzetet biztosít. Jótékonyan hat a szexualitásra és serkenti az életerőt. Megkönnyíti az önvizsgálatot és a belső problémák megoldását. Segíti a kielégítetlen romboló vágyak legyőzését így függőségek kezelésénél igen hasznos lehet.

Larimar

Főleg a bűntudat legyőzésében hatékony és elűzi a félelmeket, tehát ha sok stressznek vagyunk kitéve, akkor mindenképpen hasznos ha beszerzünk egyet, mert higgadtságot és éleselméjűséget biztosít. Meggyógyítja a szívfájdalmat és újra előhozza a játékos gyermeki énünket.

Vörös obszidián

Erősíti a férfiasságot és a vitalitást, felemeli a kundalini energiát. Maga az obszidián az egyik legerősebb kő, könnyedén megmutatja, hogyan tudunk javítani a káros, az energiánkat elszívó körülményeken, illetve integrálja az árnyékszemélyiségünket a hétköznapokba.

Topáz

Segít fátylat borítani a múltra és rávilágít az új célokra helyette. Energiája örömöt, nagylelkűséget, bőséget és jó egészséget biztosít a számunkra. Segít felfedezni saját belső értékeinket, növeli a magabiztosságot, elősegíti az önmegvalósítást, az önfegyelmet.

Gránát

Segít rendezni a higgadtság és a szenvedélyesség közötti érzékeny határvonalat, azt serkenti amelyikre nagyobb szükségünk van. Az elkötelezettség egyik köve, nagy hasznát vesszük krízisben, ugyanis erősen tisztítja a csakrákat. A kilátástalannak tűnő helyzetekben, segít nem a problémát észrevenni a szituációban, hanem a kínálkozó lehetőséget, hogy megoldjunk egy feladatot.

Melyik kristályt válaszd? Az asztrológus elárulja

Ez is érdekelhet

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról