Óvakodja ma az édességektől - Egymondatos horoszkóp: Január 29.

2019.január.29.

A nap első felében a Skorpió jegyében lévő Hold elültetheti benned a gyanakvást, hajlamos lehetsz az irányításra és az ellenőrzésre, de ne lepődj meg, ha valaki kívánatosnak tart. Ám a nap második felében, amikor a Hold már a Nyilas jegyében jár, pakold össze a holmidat, utazz, művelődj, de óvakodj attól, hogy töméntelen mennyiségű édességet tömj magadba. Mivel ez a Hold-állás nem kedvez a házimunkának, keress fel egy éttermet, ahol bőséges kínálat áll a vendégek rendelkezésére egzotikus fogásokból.

Kos (03. 21-04. 20.) A nap első felében ne lépd túl a hitelkeretedet, de a változatosság kedvéért éld ki utazási vágyadat: minél különlegesebb a kultúra, annál jobban élvezed majd.

Bika (04. 21-05. 20.) Zokon veheted, amikor a párod manipulációval akar célt érni, de azzal tisztában kell lenned, hogy a mozgáshiány a nemi élet szempontjából nagyon hátrányos.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne szolgáltasd ki magad kollégáidnak, visszaélhetnek a bizalmaddal, de a nap második felében találsz valakit, aki hozzád hasonlóan ódzkodik az elkötelezettségtől.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma nehezen tudsz ellenállni egy manipulatív partnernek, végezz viszont néhány könnyű gyakorlatsort a popsid és combjaid izmainak megdolgoztatására, feszesítésére.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyik rokonod gyengeségében hátulról támad, de te szemtől szembe is vállalod a harcot, mert olyan erős vagy, hogy egy túlélési tréningen is részt vehetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nagyon fontos megbeszélésed akad, de a párodat csak akkor fogadd vissza, ha elfogadod olyannak, amilyen, nem próbálod meg sem átgyúrni, sem megmenteni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A reggeli órákban megkérdőjelezed munkád értékét, de a nap második fele már alkalmas kiadói tevékenységre, tanulásra vagy jogi ügyek intézésére.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mindennek úgy kell történnie, ahogy elképzeled, a végzet asszonya is a te szerepköröd, de ne azért vegyél meg valamit, mert menő ismerőseidnek is van.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A reggeli órákban úgy érzed, mindenkiben csalódtál, legszívesebben elbújnál az emberek elől: melankóliád viszont rögtön elpárologhat, elég egy kis kiruccanás.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne engedd el párod kezét, ne hagyd, hogy külön utakon járjon: ha kellően szexis vagy, eszébe sem fog ez jutni, de mindig éreztesd, hogy vele szeretnél lenni!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha megbántad, hogy minden munkát elvállaltál, amit a nyakadba sóztak, néhányat mondj le közülük, egyik barátodtól viszont csodálatos ajánlatot kaphatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Igazságtalanul jársz el, ha párod nyakába varrod egy másik személytől elszenvedett csalódásodat, kedvesed pedig nem bolond, hogy bevegyen családi üzletébe.

Ez is érdekelhet

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít