Óvakodjunk a manipulatív mesterkedésektől!- Egymondatos horoszkóp: Augusztus 15.

2017.augusztus.14.

A hét első felében a Vénusz szembenállása a Plútóval egyértelműen féltékenységi jeleneteket, hűtlenkedést, érzelmi zsarolást, manipulációt vagy bűntudatébresztő mesterkedéseket jelez. Ebben az időszakban óvakodjunk a manipulatív mesterkedésektől, a tisztességtelen játszmákkal terhelt kapcsolatoktól és a hatalmi harcoktól. A Vénusz és a Plútó szembenállása felszítja a szenvedélyeket, de a hűtlenség, a szexualitás gátlástalan kiélése vagy a másik fél irányítására és ellenőrzésére való törekvés még a legjobb kapcsolatokban is válságot okozhat. Nem árt tudni, hogy a pénzügyek körül is konfliktushelyzetekkel fenyeget ez a fényszög.

Óvakodjunk a manipulatív mesterkedésektől!- Egymondatos horoszkóp: Augusztus 15.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Könnyen alulmaradhatsz egy hatalmi csatározásban, de az sem kizárt, hogy félrelépsz, ha elégedetlenkedsz otthon, vagy ha nyomás alatt vagy a munkahelyeden.

Bika (04. 21-05. 20.) Partnerednek az a hátsó szándéka, hogy manipuláljon téged, de ha te vagy az, aki bűntudatébresztéssel akarsz rá hatni, mesterkedésed könnyen visszafelé sülhet el.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Anyagilag kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz, és uralkodj a vágyaidon, hogy olyasmit csinálhass egyik kollégáddal, amit csak kiad a piszkos fantáziád.

Rák (06. 22-07. 22.) Ismeretségi körödben az évszázad anyájaként ismernek, de ha most szeretnél utódot, csak a házasság biztos révében hozd világra, és nem házasságon kívül.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha meg akarod védeni magadat a munkahelyi zaklatástól, nincs más dolgod, mint fényt deríteni arra a viselkedésre, amelyet egyik munkatársad leplezni akar.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valakit vagy egy ajánlatot ma lecsaphatnak a kezedről, de a kedvesedről is kiderülhet, hogy szatír, ám ahhoz jól ért, hogyan tegyen elégedetté és függővé az ágyban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Konfliktusba kerülhetsz a főnököddel és rokonaiddal az anyagiak miatt, ezért kezdj odafigyelni az ellenőrzés, zsarolás vagy manipulálás egyértelmű jeleire.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kiderül a párodról, hogy külföldi vakációján félrelépett, bár tudsz uralkodni magadon és meg tudod oldani a krízishelyzeteket, biztos, hogy szakítani fogsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma nem lesz nehéz túllépned a hitelhatárt, viszont páratlan szexuális élményben lehet részed valakivel, akivel munkatársi vagy üzleti kapcsolatot tartasz fenn.

Bak (12. 22-01. 20.) Óvakodj attól, hogy feszültségoldásra használd a pasidat, vagy nyomást gyakorolj rá, de féltékenységedet sem tudod kezelni, ha mindenért a párodat hibáztatod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Főnököd manipulatív viselkedéssel tesz szert pszichológiai előnyre veled szemben, de ne változtass állást: a munka és a szex kérdésében nem lehetsz elég óvatos.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egyik barátod túl mélyen akar beavatkozni a magánéletedbe, mutass neki ajtót, de lehet, hogy szerelmi játékodban is eggyel többen vagytok, mint kellene.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!