Párkapcsolatodban fontos bejelentésre számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: szeptember 5. Csütörtök

2019.szeptember.5.

A mai napon, amikor a Szűz-Merkúr harmonikus trigon fényszöget zár be a Bak jegyében lévő Szaturnusszal, szorgalmadat, megbízhatóságodat, kötelezettségvállalásodat díjazzák, és ha megkínálnak egy állásajánlattal, képes vagy alaposan kielemezni annak minden előnyét és hátrányát. Kitartásod és türelmed révén most mindent befejezel, amibe csak belefogsz. Az esetleg felbukkanó akadályokkal is könnyen megbirkózol, hiszen tudásod, logikus gondolkodásod, megfelelő kommunikációd és praktikus megoldásaid szavatolják a sikert. Alkalmas időszak ez a mostani speciális ismeretek megszerzésére, szerződéskötésre, új ügyfelek felkutatására és meggyőzésére, valamint bármilyen alaposságot, fegyelmet és kitartást igénylő szellemi tevékenységre.

Párkapcsolatodban fontos bejelentésre számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: szeptember 5. Csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ma elvégezheted a papírmunkát, fontos megállapodások, szerződések biztosíthatják a boldogulásodat, de magas szinten kell értened ahhoz, amivel foglalkozol.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha külföldön dolgozol, vagy éppen tanulsz, netán jövedelmezőbbé akarod tenni vállalkozásodat, most olyan személyekkel találkozol, akiktől sokat tanulhatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha egy sikeres üzletkötésnek vagy befektetésnek van valamilyen titka, akkor ez abban rejlik, hogy megértsd a másik ember szempontjait, így még jól is járhatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma azt a feladatot kapod, hogy következetesen adj hangot a kívánságaidnak és azt is gyakorolnod kel, hogy a pároddal megoszd a valódi igényeidet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha nem vagy elégedett azzal, hogy aprópénzért dolgozol, ezen biztosan lehet változtatni, keress olyan állást, amely hosszú távú megélhetést biztosít.

Szűz (08. 24-09. 23.) Főnöködet és a pasidat is lenyűgözheted hozzáértéseddel, de ahhoz, hogy gyermeket vállalhass, néhány fontos döntést kell meghoznod a kapcsolatodat illetően.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha megtalálod azt a lakást, mely megfelelő lehet a számodra, akkor ne keress tovább, de ne nyílj meg olyan embereknek, akik kiforgathatják szavaidat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma vonzódsz a biztonsághoz, és ha javaslataid előnyeit meg tudod mutatni tárgyalópartnerednek vagy üzletfelednek, valószínűleg egyet fognak érteni veled.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Álláskereséskor, tárgyaláskor a hosszú távú célokat tartsd szem előtt, de ha többet teljesítesz a szokásosnál, akkor megkapod a fáradozásaidnak megfelelő fizetést.

Bak (12. 22-01. 20.) Vegyél részt speciális képzésen, tervezd meg a karrieredet, és ha adódik egy külföldi munkalehetőség, mondj rá igent, mert ezzel sok gond forrását szüntetheted meg.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Üzleti titkok tudójává válhatsz, ám ha szakkönyvek és üzleti mérlegek garmadájával bújsz ágyba, akkor nem akad pasi, aki önként befeküdne melléd.

Halak (02. 20-03. 20.) Párkapcsolatodban fontos bejelentésre számíthatsz, barátaidnak sincs kifogása a frigyetek ellen, hiszen veled ellentétben a párodnak még az üzlethez is van érzéke.

Ez is érdekelhet

Pszichológia izgalmasan és közérthetően: különleges beszélgetés-sorozat indul a Várkert Bazárban

Pszichológia izgalmasan és közérthetően: különleges beszélgetés-sorozat indul a Várkert Bazárban

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.