Pénzhoroszkóp: Csillagjegyed elárulja, hogyan lehet több pénzed!

2021.augusztus.5.

Olykor ugye a te életedben is felmerülnek akadályok, ha a pénzügyeidről van szó? Hogy hogyan kezeled a pénzügyeidet, és mit teszel azért, hogy egyensúlyt teremts a bevételeid és a kiadásaid között, az a te saját döntésed. Vannak azonban olyan tulajdonságok, amelyek a csillagjegyed alapján általánosan jellemzőek, és a pénzügyeidre is kihatnak. Ha figyelembe veszed ezeket a jellemzőket, képes lehetsz könnyebben kezelni a fizetésedet, a megtakarításodat és a kiadásaidat. Itt az ideje tehát, hogy megtudd, a te esetedben mik is ezek a tulajdonságok, és hogyan terelheted jó irányba a pénzügyeidet.

Pénzhoroszkóp: Csillagjegyed elárulja, hogyan lehet több pénzed!
Pénzhoroszkóp: Csillagjegyed elárulja, hogyan lehet több pénzed!
Fotó: Shutterstock

Pénzhoroszkóp: Csillagjegyed elárulja, hogyan lehet több pénzed!

Kos (03. 21-04. 20.)

Soha nem hagyod, hogy a szűkös anyagi kereted visszatartson bármilyen kalandtól. Ez a szabad szellemiség boldoggá tehet a hétköznapokban, azonban ha nem vigyázol, könnyedén az adósság csapdájába eshetsz. Ha hosszú távon biztos hátteret szeretnél magadnak, akkor meg kell tanulnod kezelni azokat az impulzusokat, amelyek újabbnál újabb kiadásokba sodorhatnak bele.

Bika (04. 21-05. 20.)

Jól bánsz a pénzügyeiddel, és a kellő tudásod is megvan hozzá, hogy szépen gyarapítsd a vagyonodat. Még egy komolyabb gazdasági válságot is képes vagy jól kezelni, minden nehéz pénzügyi helyzetből ki tudsz lábalni. Érdemes azonban figyelned arra, hogy ne hajszold túl magad a sok munkával, és tudatosítsd magadban, hogy a szorgalmaddal éppen eleget teszel azért, hogy kimerültség nélkül is biztos legyen az anyagi háttered.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

A rövid távú kiadásokra sosem sajnálod a pénzt, ez azonban nehézségeket idéz elő a hosszú távú kiadásaid esetében. Képes vagy túlórázni is, hogy több fizetésed legyen, de amint kézhez kapod, bőségesen költekezel is belőle egy-egy vásárlás alkalmával. Mindaddig nincs is baj ezzel, amíg el nem szeretnél utazni egy költségesebb vakációra. Ilyenkor döbbensz rá, hogy év közben túlköltekezed magad, és a gyűjtögetés nem az erősséged. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy lekötheted a pénzed egy részét a bankban, így visszatartva magad a hétköznapi túlköltekezésektől.

Rák (06. 22-07. 22.)

Minden más csillagjegy szülötténél jobban lefagysz, ha az anyagi biztonság fogalmáról van szó. Általában amilyen bevételedet csak lehet, félreteszed, talán túlzottan is spórolsz. Ez nagyon jól hangzik, azonban mindeközben elfelejted élvezni a munkád gyümölcsét. Engedj utat egy kis költekezésnek, és ne felejtsd el jól érezni magadat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Szeretsz pénzt költeni olyan luxuscikkekre, amelyekre valójában semmi szükséged nincsen. Kiadós étkezések szép éttermekben, extravagáns ruházat, mutatós ajándékok – valóban mindig szükséged van rájuk? Át kell gondolnod, milyen kiadásokra számíthatsz, és ehhez képest mennyi bevétellel rendelkezel általában, másként hamarosan nem fog pénzed maradni arra, amire valójában szükséged van.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Híve vagy az olyan hosszú távú befektetéseknek, amelyekből hosszú távon biztos bevételt remélsz. Érdemes azonban komolyan fontolóra venned az ilyenkor felmerülő kockázati tényezőket. Egy komoly befektetés sok pénzt igényel, és ha esetleg mégis csődöt mondana a projekt, akkor komoly bajba is kerülhetsz. Mindig alaposan járj utána, hogy mibe fekteted bele a pénzedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Hajlamos vagy úgy költeni a nehezen megkeresett pénzedet, mintha muszáj lenne kiadásokba verni magadat. Nehezen húzod meg a határokat, nem mindig érzed, mi fér bele a kiadásaidba, és mi az, amire adott pillanatban nem kellene költened. Meg kell tanulnod, hogy bizonyos helyzetekben muszáj nemet mondanod.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Nagy hangsúlyt fektetsz a pénzügyeidre, különösen arra, hogy mi mennyibe kerül. Szereted meglepni magad költséges ajándékokkal, és te is elvárod, hogy ne elaprózott ajándékokat kapj. Fontos azonban, hogy észrevedd, az anyagiasságod ellenszenvet válthat ki másokból. Az igazi értékeket nem mérheted pénzben, ezért meg kell tanulnod örülni a szívből jövő, pénzben mérve nem drága ajándékoknak is.

Csillagjegyed elárulja, mennyire vagy rendszerető

Csillagjegyed elárulja, mennyire vagy rendszerető

Csillagjegyed elárulja, mennyire vagy rendszeretőNyilas (11. 23-12. 21.)

Ha kiadásokról van szó, a legnehezebben a bárhol felbukkanó akciókat tudod kezelni. Ha meglátsz egy kiárusítást a plázában, szinte kizárt, hogy ne vegyél valamit. Ha szembejön veled egy last minute repülőjegy, úgy is hajlamos vagy megvenni, hogy tudod, nem igazán fér bele a keretedbe. Meg kell tanulnod átlátni a pénzügyeidet és stabilizálni a szokásaidat, más különben veszélybe kerülhet az anyagi biztonságod.

Bak (12. 22-01. 20.)

Ügyesen készíted el a költségvetésedet, és mindig tudod, mennyit kell dolgoznod azért, hogy megvalósítsd a céljaidat. Ez a képességed biztosítja a folyamatos fix bevételedet, de néha elfeledkezel arról, hogy a pénzedből a kikapcsolódásra is szánj. El kell hinned, hogy attól, hogy néha belenyúlsz a folyamatosan bővülő perselyedbe, még nem fog kiürülni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

A legnagyobb gondod a pénzügyek terén, hogy a jövőben élsz. Már azelőtt jelentős kiadásokba kezdesz, hogy megérkezne a stabil jövedelmed. Hiszel abban, hogy mindig minden jól fog alakulni, azonban a jelened folyamatos stresszben telik amiatt, hogy valóban képes leszel-e egyensúlyban tartani a pénzügyeidet. Jó ha előre tervezel, de próbáld meg akkora hagyni a nagyobb költekezéseket, amikor már biztos alapokon állsz.

Halak (02. 20-03. 20.)

Ha a pénzről van szó, az a legnehezebb számodra, hogy komolyan vedd az értékét. A legszívesebben egy olyan világban élnél, ahol egyáltalán nincs szükséged semmihez a pénzre. Ez azonban csak álom, így meg kell tanulnod, hogy pontosan milyen kiadásokkal kell szembenézned, és a bevételeidből mire kell és tudsz költeni.

Ez is érdekelhet

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói