Pénzügyi sikerek, szerelem jön ebben a hónapban - Itt a nagy novemberi horoszkópod

2016.november.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Novemberben a világ egyik legszexibb pasija, Ryan Gosling ünnepli a születésnapját. Ezért a legjobb gifjeivel illusztráltuk a novemberi horoszkópodat.

Skorpió (október 24.-november 22.)

A HÓNAPOD Jobb, ha nővérkévé alakulsz a hónap elején, mert egy enyhébb betegség napokig ágyba kényszerítheti a pasidat. Jó döntések, sikeres pénzügyi tranzakciók, szerelmi sikerek – nagy általánosságban ez jellemzi a hónapodat. Duzzadó erszénnyel önérzeted is duzzadóbb. Így már lehet kezdeni valamit: kinézni egy drága járgányt, márkás holmikba öltözni, vagy legalább egy bérletet váltani a konditerembe. Ha a főnököd lelép a cégtől, pályázd meg a helyét! Ha távmunkát vállalsz, és otthoni irodát akarsz berendezni, érdemes beiratkoznod egy barkácstanfolyamra. A mai árak mellett kifizetődő apránként beszerezni a hozzávalókat. A hónap végén birtokában vagy azoknak a trükköknek, amelyeknek alkalmazásával nadrágszűkítő vágyat ébreszthetsz a férfiakban. Némelyik fogásod egészen merész, függőséget okoz!

AZ ÉVED Ha elkötelezted magad valaki mellett, akkor helytelen lenne valaki mással ágyba bújnod. Az elkötelezettség nem jelenti azt, hogy nem fantáziálsz másokról, de segít a helyes irány megtartásában és nem engedi meg a titkos félrelépéseket. Lehet, hogy azt várod, hogy eltartsanak, de ha a párod vonakodik fizetni a saját kedvteléséért, a tiédhez is hasonló módon fog viszonyulni. Munkaadóddal vagy társaddal nem tudtok közös nevezőre jutni egy bizonyos pénzügyi kérdésben, de ha eltökélted, hogy megfelelsz a kihívásnak, és tovább folyatod, amit megkezdtél, sikerül dűlőre jutnotok. Egy jól működő érzelmi, szakmai vagy üzleti kapcsolatban hihetetlenül kínos, ha valamit el akarsz titkolni a másik fél elől. Egy apró titok, hogy egy pillanatra megkívántad egyik üzleti partneredet, mindenképpen valamiféle érzelmi vagy szexuális hűtlenséget jelent.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Magabiztos külsőd ellenére időnként rettegsz, hogy nem vagy képes megfelelni párod, családod és főnökeid elvárásainak. Ahelyett, hogy kínoznád magad, inkább találj valami kellemes hobbit vagy elfoglaltságot. A hónap végén az a vélemény alakul ki benned, hogy az egész város vásári forgataggá változott. Nem ártana jobban vigyázni a pénzedre, értékeidre a nagy forgatagban, de az sem árt, ha tisztában vagy párod pénzügyi elkötelezettségével. Sokan csodálnak jó felfogásodért, ráadásul tökéletesen időzíted a vicceidet. Beszélj kedvesednek az őrült baráti bulikról, az utazásaidról, vagy játssz feleséget az oldalán! Optimizmusod és kapcsolatrendszered előnyt jelent egy állás vagy üzlet megszerzésénél. A szabadban végezhető sportok mindennél kedvezőbb hatást gyakorolnak rád, de olyan krémet kell beszerezned, amely védőhálót von a hideg ellen az arcbőröd köré.

Bak (december 22.-január 20.)

Azok a potenciális szeretők vagy üzletfelek, akiknek szavai hallatán úgy érzed, mintha hájjal kenegetnének, elbűvölőek és fogékonyak. Csakhogy az őszinte pasiknak nem szokásuk dagályos dicshimnuszt zengedezni, hanem inkább konkrét dolgokat dicsérnek. Az is megtörténhet, hogy egy régi szerető vagy üzletfél bukkan fel újra, vagy valaki, aki eddig csak a barátod volt, de most ennél többet szeretne tőled. Ez a pasi észvesztően tud szeretkezni. Ha nem bombáznak jó állásajánlatokkal, kezdj el munkát keresni. Ne foszd meg magad a magasabb jövedelemtől, félve az újtól! Próbálkozz meg vele, győződj meg, van-e okod félni a változtatástól. Remek érzékkel fogod kiválasztani feladataid vagy befektetéseid közül azokat, amelyek tisztes haszonnal járnak. Ha történetesen szexbomba vagy, lehet, hogy a hónap végén egész seregnyi feromont csorgató pasit csábítasz magad köré.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Erotikus vonzerőd, humorérzéked a csúcson van, és a jegyedben lévő Mars új hódolókat és megbízásokat szállít. Ha bevetődsz egy klubba, vagy részt vesz a barátok által szervezett bulikon, meglehet, hogy ott találod meg az ideális partnert. Van olyan fiú, aki elsősorban barátot keres benned, és a többi nem annyira fontos számára. Van, akinek a stabilitás, a megbízhatóság a legfontosabb igénye. Neked most azt kell felderítened, hogy jelenlegi partnered mennyit igényel az egyik vagy a másik szerepből. Eszerint adhatsz nagyobb hangsúlyt személyiséged egyik vagy másik oldalának. Viszont a hónap végén kerüld a múltbeli sérelmek felhánytorgatását, és ha valaki a terhedre van, mondd azt, hogy szükséged van egy kis egyedüllétre. Ne csodálkozz azon, hogy a hatalom egyeseket korrupttá tesz, de vond ki magad a hatalmi játszmákból.

Halak (február 20.-március 20.)

Sok energiát veszítesz, ha tétovázol, ha nem mersz belevágni egy sikert és pénzt ígérő feladatba. Ám ha ez megtörtént, akaraterővel és önfegyelemmel kell kitartanod a választott úton. Amikor a hónap végén társaságba vagy üzleti rendezvényre mész, ahol elvárják tőled, hogy ne egyedül érkezz, vidd magaddal a barátnődet: legalább elszórakoztatjátok egymást, míg Mr. Nagymenő megjelenik a színen. A barátnők arra jók, hogy úgy érzed, mindig van valaki, aki melletted áll. Ha vállalkozásodban változtatásokat vagy további beruházásokat akarsz eszközölni, megtörténhet, hogy kölcsönt kell felvenned, de az sem kizárt, hogy végleg felszámolod az egészet. A szakmai és a pénzügyi siker titka a hónap végén az, hogy gyorsan mozdulsz egy váratlan lehetőségre.

Kos (március 21.-április 20.)

Lehet, hogy egy feladat megoldásához külföldi utazás is társul. Indulás előtt azonban ellenőriztesd járgányod műszaki állapotát, s ha szükséges, szereld fel hólánccal. Azok a Kosok, akik partnerüket önmaguknál magasabb rendűnek érzékelik, valószínűleg bizonytalanságot éreznek. Akik viszont egymással egyenrangúnak érzékelik egymást, azoknak a kapcsolata viszonylag konfliktusmentes lesz. Ha a Jupiter súlyos hatása alatt a pasid formás pocakot növesztett, célozz rá, hogy akad egy kis dolga a konditeremben. A hónap utolsó harmadában nehéz helyzetbe kerülsz a munkahelyeden, el kell döntened: menni akarsz, vagy akár kompromisszumok árán is, mégis maradni. Rokonaid, barátaid arra figyelmeztetnek, hogy jobb lenne, ha inkább megpróbálnál társat keresni magadnak, ahelyett, hogy hatalmi játszmákba bonyolódnál feletteseiddel, üzleti partnereiddel vagy az adóhivatallal.

Bika (április 21.-május 20.)

Ha társ nélkül vagy, akkor a munka-vagy üzlettársaidat is nyugodtan kipróbálhatod. Ha azután sem adod fel a kísérletezést, hogy egyikük ejtett, hát csak rajta, játszd újra. Ha ismered magad annyira, hogy vissza tudod fogni magad, és ebédidőben mégsem csináljátok az íróasztal vagy a fénymásoló tetején, oké… Párban? A hónap végén sokat utaztok együtt, de van, amiben eltér a véleményetek. Időnként kételkedsz munkahely- vagy párválasztásod helyességében, és nem vagy meggyőződve a párod elkötelezettségét illetően sem. A hónap utolsó harmadában puhatold ki, miként viselkedik jelölted, ha megszorulsz anyagilag. Ha a pénzügyeket illetően nem vallotok azonos nézeteket, elvárásaitok könnyen szembekerülhetnek egymással.

Ikrek (május 21.-június 21.)

A hónap elején a Nyilas-Vénusz a szokottnál is pörgősebbé teszi különben is nyüzsgő pasidat. Hagyd, hogy elragadjon a forgószél! De ne félj szóba hozni néhány kellemetlen témát, amit ki kellene tárgyalnotok. A csillagok felébresztik benned a vágyat az utazás iránt, s egyre többet gondolsz egy új kalandra. Külföldi utazás, az ott szerzett tapasztalatok és egy olyan személlyel való találkozás, akitől rengeteget tanulhatsz, mind-mind elégedettségednek forrásai. Hobbid, a sport vagy a külföld valamilyen módon nagy szerepet játszik szerelmi életében. Ha viszont csak anyagi okokból vagytok együtt, mostanában ilyen indokok alapján a kapcsolat nem lesz fenntartható. A hónap második harmadában tartsd a szavad, ne kábítsd csúsztatásokkal a főnöködet, aki a segítségedet kéri! A hónap végén legyen eszed, és ne vadássz tudatosan olyan férfiakra, akik úgyis bántani fognak vagy kihasználnak. Ne is reméld, hogy a srác meg fog változni! Az elkötelezettség viszont megoldhat bizonyos problémákat.

Rák (június 22.-július 22.)

Mentsd ki párodat a mókuskerékből, mert lassan kezd becsavarodni az állandó hajszába. Egy kettesben eltöltött hétvége visszaadja az erejét. A szenvedély sötét végletei, mint a gyanakvás, a féltékenység – a Bakban vendégeskedő Vénusznak és Plútónak "köszönhetően" – élettel töltik meg párkapcsolatodat. Ám az elszabadult féltékenység könnyen tönkretehet egy viszonyt. Legyél tehát mértékletes a szerelmed iránt érzett birtoklásvágyban, különben veszélybe kerül a magánéleted. Munkahelyeden nemcsak erkölcsi, hanem anyagi elismerésre is számíthatsz. Amikor 23-a táján morgó főnökeid adnak hangot rosszallásuknak, ha eddig még nem váltottál munkahelyet, de most akarsz, a hónap második felében biztosan találsz újat

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

A hónap elején könnyű megszerezni valakit, de 23-a után megtartani nehéz. A szerelem ugyan föléleszthető, de ehhez tisztázni szükséges, mi a forrása a neheztelésnek és az átmeneti elhidegülésnek. Ha új ismerősöd mindjárt egy szellemes sziporkával kezd, érzékeny sráccal van dolgod, aki védtelenségét humorral próbálja leplezni. Aligha tesz további lépéseket, míg kedvező visszajelzést nem kap. Ha eleged van a munkahelyi zaklatásból, küldd el az önéletrajzodat a konkurens cégnek! Most kell nekilátni a tisztázatlan jogi és pénzügyi kérdések megoldásának! Hányszor mondtad magadnak: "Bár elvégeztem volna az egyetemet!" Nos, vágyakozni vágyakozhatsz, de ez kevés, hogy bármiben is jártasságra tegyél szert. Akarat, kitartás, szilárd elhatározás – ez vezethet el a célhoz. 9-e után versengésre kényszerülhetsz, de nagy hiba versenyt gerjesztened akkor is, amikor lehetőség van a pároddal és a barátaiddal való együttműködésre, sőt előnyösebb lenne erre törekedni.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Üzleti utazásodat vagy állásinterjúdat időzítsd a hónap első hetére. Párban? A hónap elején kattanjatok rá az éjszakai csatornákra, vagy olvassátok el a legújabb pornóregényt. A látott, olvasott trükkök változatosabbá tehetik a szerelmi életeteket. Még egyedül? Egyik rafinált munkatársad vagy főnököd kezd óvatos flörtbe veled 5-e körül. Ne mutasd ki mindjárt, hogy benne vagy a buliban. A hónap közepén legyen önbecsülésed, maradj nő, ne változz lábtörlővé vagy megmentővé! A hónap utolsó harmadában családi vagy anyagi gondok foglalják le az időtöket. Ne terheld a párodat jobbnál jobb megoldási javaslatokkal – van elég baja a te ötleteid nélkül is. Ha állást változtatsz vagy költözködsz, az utóbbi minden bizonnyal összefüggésben lesz az elsővel.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Ismerkedéskor soha ne becsüld alá a humorérzék vonzerejét, ami nyitottságot sejtet, és azt, hogy ügyet sem vetsz a gátlásokra, tilalmakra. Semmi szükség a merev, zord komolyságra. Legyél bátrabb: egyformán vakmerőnek kell lenned a sportban, a pasizásban és a vállalkozásban. Lehet, hogy megosztjátok a költségeket, amikor még csak együtt jársz a pároddal, de megdöbbenhetsz, amikor a pasid elvárja, hogy beszállj a költségekbe, miután együtt éltek. Ha meg akarod tartani őt, több szabad teret kell hagynod számára. Családi, anyagi viszonyaid, lakásbérlet körüli, nehezen megoldható dolgok olykor frusztrálttá tehetnek. Ha megszabadítod magad olyan kötelezettségektől és emberektől, akik visszahúznak, új helyet teremthetsz az új lehetőségek felvillanására.

GIF-ek: www.giphy.com

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

A legjobb Libri könyvek, amiket kedvezményesen szerezhetsz be idén ősszel a GLAMOUR-napok alkalmával

A legjobb Libri könyvek, amiket kedvezményesen szerezhetsz be idén ősszel a GLAMOUR-napok alkalmával

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)

PR

Lékai-Kiss Ramóna erre az arcápolási technikára esküszik (x)

Lékai-Kiss Ramóna erre az arcápolási technikára esküszik (x)

PR

Félsz, hogy a hajfesték tönkreteszi a hajad? Így válassz (x)

Félsz, hogy a hajfesték tönkreteszi a hajad? Így válassz (x)

PR

Így lehet leszokni a dohányzásról - mutatjuk a szakértő tanácsát (x)

Így lehet leszokni a dohányzásról - mutatjuk a szakértő tanácsát (x)