Pihenj már egy kicsit - Egymondatos horoszkóp: Február 12.

2017.február.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Hold ma a Szűz jegyében jár, érdemes nekifognod nagytakarításnak, most gyorsan végezhetsz minden tisztítási munkával. Kedvez a nap még a hajápolásnak, a könyvelés áttekintésének, a fölöslegessé vált holmik kiselejtezésének is. Viszont lehet, hogy érzelmi téren hiányosságokat észlelsz kapcsolatainkban. A Hold szembenállása a Neptunusszal ebédidőben óva int attól, hogy mások helyett dolgozz, agyonracionalizáld az érzéseidet, vagy olyan feladatokat is magadra vállalj, melyek kevésbé kvalifikált munkaerőknek valók.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma az jelenti számodra a legnagyobb problémát, hogy szembe kell nézned a nélkülözhetőségedtől való félelmeddel, és a családodat okolod belső vívódásaidért.

Bika (04. 21-05. 20.) Kapcsolataidban segítőként, önzetlen barátként veszel részt, de igazságtalannak érezheted, hogy egy viszonyban te többet adtál, mint amennyit kaptál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nem érzed magad biztonságban szeretteid körében, megjelenhet a hipochondria, mint a gondoskodás kiváltására irányuló igyekezetednek egyik formája.

Rák (06. 22-07. 22.) Amikor kissé kiborulsz, vagy érzelmi problémákkal küszködsz, úgy találhatsz megkönnyebbülést, hogy részletesen beszámolsz apróbb-nagyobb gondjaidról.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kis hasznot hajtasz másoknak, kis bevételre számíthatsz, de ne babráld a hitelkártyádat, és ne engedj a kísértésnek, hogy költekezz vagy hitelt vegyél fel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Úgy érzed, hogy csak akkor fognak szeretni, ha teszel valamit másokért: mágnesként vonz minden olyan helyzet, amelyben úgy érezheted, hogy szükség van rád.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma ajánlatos csendes tevékenységbe kezdened – elvégezni a rutinfeladatokat -, vagy apróbb munkákkal kihúzni magad a nagyobb munkák elvégzése alól.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Együttműködési készséged időnként azt jelenti, hogy kevesebb jut neked, mint amennyit megérdemelnél, ezért jó lenne, ha néha nemet is tudnál mondani.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma ne akard elhappolni kollégáid vagy üzletfeleid babérjait, ne csinálj nagy ügyet az apróságokból, és ne próbáld meg beláttatni másokkal, mennyire nincs igazuk.

Bak (12. 22-01. 20.) A pároddal vagy egyik rokonoddal való civakodás közben addig csűröd-csavarod a szavakat, hogy a végén már egyikőtök sem tudja magát félreérthetetlenül kifejezni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Könnyedséged vonzza ugyan a pasikat, de az anyagi siker sokkal többet nyom a latban, hiszen a fesztelenség aligha kárpótol bárkit is a korgó gyomráért.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehetséges, hogy a párod, aki az érzelmek helyett a logikát részesíti előnyben, küzd az érzelmei ellen, de te ne tagadd meg az érzelmeidet azért, hogy szeressen.

GIF: www.giphy.com

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője