Próbálj meg kitartani - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 30.

2020.szeptember.30.

A szeptember meglehetősen barátságtalan hangulatban búcsúzik, a Kos jegyében lévő hátráló Mars újra quadrát fényszöget zár be a Bak-Szaturnusszal: becsvágyó terveid kivitelezése akadályokba, korlátozásokba ütközik, eluralkodhat rajtad a félelem a kudarctól, ráadásul csontjaid és ízületeid épségére is veszély leselkedik. Ridegséged, kíméletlenséged, gátlástalan törtetésed és érzéketlenséged miatt szakmai kapcsolataid veszélybe kerülhetnek, ha képtelen vagy önérvényesítő módon kezelni haragodat. Szorítsd össze a fogaidat, próbálj meg kitartani, de vedd figyelembe, milyen tevékenységekre érdemes energiát fordítanod. Maradj higgadt a hét közepén nehéz helyzetekben, hiszen a hosszú távú eredmény reményében most el kell viselned rövidtávon a kényelmetlenségeket.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha főnökeid túl sokat követelnek tőled, s eluralkodik rajtad a sarokba szorítottság érzése, akkor a szex, a sport vagy a futás alkalmas a feszültséged levezetésére.

Bika (04. 21-05. 20.) Balszerencse érhet külföldön, meggyűlhet a bajod a hatósággal, de nem muszáj minden esetben állást foglalnod, mert így óhatatlanul ellenségeket szerzel magadnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Még a puszta gondolatba is belebetegszel, hogy valaki megrövidíthet, ám ha ez tényleg megtörténik, akkor úgy érzed, vége a világnak, és kiszállsz a kapcsolatból.

Rák (06. 22-07. 22.) Főnököd, partnered próbatétel elé állít, munkában ráncokat szaporító helyet, de olyan valakinek keresztezheted az útját hivatásodban, aki kemény bosszút állhat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kerülj mindent, ami túlterhelést jelent csontjaid számára, külföldi utazást érdemes lenne elhalasztani, a munkahelyeden pedig ne szerezz újabb rosszakarókat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Látszólagos magabiztosságod ellenére képtelen vagy legyőzni azt a tartózkodást, amelyet a párod iránt érzel, de a kapcsolatodban ne legyenek pénzügyi titkok.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Képtelen vagy erélyesen intézkedni lakáskörülményeid, párkapcsolatod ügyében, de felesleges ezeken a napokon erőltetned azt, ami nem megy.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha valaki abban bízik, hogy fejjel mész fejjel a falnak, ne hagyd igazolni ezt, de ha rossz passzban vagy, ne a kollégákon és autóvezetéskor töltsd ki a dühödet!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kényszernek érzel valamit, és ha kezdesz rájönni, hogy partnered és csemetéd csak pénzkereső gépnek tekint, joggal érzed úgy, hogy túl sokat követelnek tőled.

Bak (12. 22-01. 20.) A csontok, fogak és ízületek ma több odafigyelést igényelnek, lakásod biztonságára is ügyelj, rokonaid dühének csitítására pedig a te ön uralmad a legjobb orvosság.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kis balesetre, munkahelyi konfliktusra számíthatsz, de ha számolsz vele, kivédheted a baljós eseményt, ám ha felizgatod magad, a helyzetet csak súlyosbítod.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha barátságaidban, anyagi kapcsolataidban az adás és a kapás nincs egyensúlyban, vond ki magad az elviselhetetlen helyzetből, ne félj az elmarasztalástól!

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban