Rád talál a szerelem és megannyi csodás élmény vár - Itt a nagy júniusi horoszkóp

2017.június.2.

Ki mással is illusztrálhatnánk a júniusi horoszkópodat, mintsem a hónap leghíresebb szülöttjével, a világ legdögösebb és legismertebb szexszimbólumával, Marilyn Monroe-val.

Ikrek (május 21.-június 21.)

A HÓNAPOD 13-ig minden szavad aranyat ér, és az anyagiakkal kapcsolatos számításaidat is megtalálod, de a kisebb-nagyobb kiruccanások egy másik munkaterületre csalódással végződhetnek. Júniusban bárkit megszerezhetsz, nem kizárt egy romantikus eljegyzés sem. Ám ha a párod észreveszi, hogy felelősséget varrsz a nyakába – holott ő még el sem határozta, akarja-e -, első reakciója a hónap közepén az lesz, hogy kimásszon a helyzetből, még mielőtt mélyebben belemenne. A szilárd elkötelezettséghez világosan meg kell értenetek, hogy milyen fontos számotokra prioritásaitok folyamatos megerősítése. Sajnos elkerülhetetlen, hogy olykor bele ne fuss egy rosszindulatú fejesbe vagy kollégába, aki megkeserítheti az életedet.

AZ ÉVED
Párban? Lesznek örömteli és intim pillanatitok, de lesznek váratlan visszaesések is. Ám ha egy kisbaba boldog szülei lesztek, akkor házasságotok stabil marad. Az ősz beálltáig megtalálod az örök szerelemre érdemes pasit, és olyan tartósan boldog kapcsolatot alakíthatsz ki vele, ami soha nem tönkre. Ám ennek az a feltétele, hogy ne tartsd melegen előző viszonyodat: felejtsed el mindörökre az exedet. Ha gondjaid adódnak egy kölcsön visszafizetésével, vagy nagyobb összeggel tartozol az adóhivatalnak, érdemes másodállás után nézned. Az év végén megcsípheted álmaid állást, előrébb juthatsz a pályádon. Biztos lehetsz abban is, hogy életed párja minden erejével támogatni fogja szakmai és üzleti döntéseidet, bármilyen utat is választasz.

Rák (június 22.-július 22.)

Nagy hiba, ha alulértékeled magad a munkahelyeden. Állj ki érdekeidért, mert idősebb kollégáid jól tudják, hogyan lőcsöljenek rád néhány munkát. Ám ha a hónap közepén magadban tartod a szándékaidat, nem tudod továbbfejleszteni kapcsolatodat, bár közben az összetartozás bilincsei egyre szorosabbak lesznek. Igyekezz változtatni begubózási hajlamodon, hiszen ha 21-e előtt nem beszélsz a pároddal, elhagyatottnak érezheti magát. Magánéletedben a hónap végéig életre szóló döntések születnek, tárgyalási készséged javul, de inkább mondj le egy olyan munkáról, ami a családodnak traumatikus költözést jelentene. Az viszont, hogy családod érdekeit saját érdekeidnél előbbre helyezed, elősegítheti azt, hogy a karriered igazán nagy ívben fejlődjön tovább.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Fogadd el a párod barátait, és ne hanyagold el a sajátjaidat sem! Ne mondj le a hobbidról a párod kedvéért, akinek esze ágában sincs a saját kedvteléseit föladni. Ha szóvá teszed, csak annyit mond, keress magadnak olyan elfoglaltságot, ami boldoggá tesz. Ám ha egy kapcsolat, amelybe túl sokat fektettél, nem sikerül, nem érdemes tovább erőltetni. Ha konfliktus adódik a párkapcsolatodban, ne abból indulj ki, hogy partnered a felelős mindenért. Gondold át jól, mi az, amiben neked is változnod kell, hiszen csak együtt alkothattok nyerő párost. Júniusban figyelj oda a társasági életedre, az üzleti kapcsolatok ápolására, szervezz kerti partikat, de ha az üzletvezetésedben káosz uralkodik, ne csodálkozz azon, hogy az adóhivatal kiszúrja a cégedet.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Mivel anyagilag önállóbb vagy, megteheted, hogy ha a kapcsolatod valamiért nem működik, véget vess annak – már nem függsz a társadtól. Ám ha mindig visszatérsz előző társadhoz, az annyit jelent, hogy még nem vagy teljesen szabad. Egy ilyen kapcsolatban mindig van egy nyertes és egy vesztes. Utóbbi mindig az, aki többet invesztál érzelmileg a viszonyba. Munkamániád miatt olykor kihűl a közös otthon, de kapcsolatod nemcsak túléli a dolgot, hanem boldogabbá is válik a továbbiakban. Júniusban romantikus szerelmek szövődnek külföldön, ahol levetkőzheted hétköznapi önmagadat és szenvedélyessé válhatsz. Pénzügyeidben kedvező kilátások mutatkoznak, de kapkodásod vagy felelőtlen ígéreteid miatt összerúghatod a port a főnököddel.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

A pasid messze el fogja kerülni azokat a helyzeteket, melyek szabadsága korlátozásával fenyegetik. Tanulmányok, vizsgák vagy külföldi utazás tekintetében viszont szerencsés vagy. Friss diplomával kikerülve a suliból, vagy pár év tapasztalattal a hátad mögött képzettebb és ambiciózusabb vagy, mint idősebb kollégáid, és ebből sok ellentét alakulhat ki. Azonban munkatársaid támogatása nélkül képtelenség dolgozni. A konfliktusok kezelése a te feladatod, mivel te vagy az új seprű. Egy idő után megunod főnököd és kollégáid rosszindulatú viselkedését, és kiviharzol a munkahelyedről. Iparosok, mesteremberek megkopaszthatnak, de ha üzleti vállalkozásodban megtetted már a kezdeti lépéseket, júniusban beérik a gyümölcs.

Skorpió (október 24.-november 22.)

A hónap első felében pénzügyeidre még kedvezőtlen fényszögek hatnak, de tarts ki, mert üzleti tárgyalásaid szerencsésen alakulnak. Kedvesed a tenyerén hordoz, és a közös jövőt tervezi. Ennek ellenére nem tudsz szabadulni régi barátod hatása alól, akivel véget nem érő orgazmusokat éltél át. Ám minden titkos találkátok után bűntudat gyötör. A hónap utolsó harmadában külföldön vállalhatsz munkát, vagy nyersz egy utat a tengerpartra, de nem akarsz egyedül utazni. Abban reménykedsz, ha az exed veled jön, újra el tudod csábítani – ez a terved össze is jöhet. Ellenőrizd viszont indulás előtt, hogy minden iratod rendben van-e, és a bankkártyádat se hagyd otthon, mert utazás közben valamilyen bírságra vagy veszteségre számíthatsz.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Párkapcsolatod akár házassággal is végződhet, ha partneredet nem zaklatod minden aprósággal. A meggondolatlan fecsegés mindent elronthat, ezért rendkívül fontos, hogy önuralmat tanúsíts, amikor a nagy Ő-vel közlöd reményeidet és álmaidat. Vannak dolgok, melyeket a hónap közepén föltétlenül magadban kell tartanod. Ha kezded bevallani neki, hogy jövendő boldogságod tőle függ, rögtön úgy fogja érezni, hogy csapdába esett. Nagyra becsülöd a pénzt, hiszen a biztonságérzeted megteremtésének nélkülözhetetlen eszköze. Meglehetősen költséges szórakozásoknak hódolsz, ráadásul a rokonság is megpróbál kihasználni. Főnököd vagy partnered megorrolhat rád, nem díjazza tudálékosságodat. A hónap végén ne ess túlzásokba a bankszámlád feltöltését, illetve mások pénzének megszerzését illetően, közben ugyanis nem marad időd kapcsolataid ápolására.

Bak (december 22.-január 20.)

Megszokod a pasik sóvárgó tekintetét, de azt is tudod, hogyan rázhatod le őket, ha netán tolakodóak lennének. Mindenképp fogadd el a hónap utolsó harmadában, hogy a tiédtől eltérő dolgok is hozzátartoznak a pasidhoz, hiszen így szerettél bele. Ahogy mondani szokás, a konkurencia élteti az üzletet – és ez a magánéletedre pont így igaz. Ha az exed váratlanul feltűnik a színen, állandó társad is többet foglalkozik majd veled. Végre feltűnik neki, hogy van veszítenivalója. Ha sok ellenséget szerzel a munkahelyeden, és a cég esetleg csődbe kerül, kitehetik a szűrödet, és előre megjósolható, hogy házasságod is egyre csak rosszabbodni fog. A hibákból tanulnod kell. Amennyiben partnered a hónap végén rád támad, igyekezz tárgyilagos maradni, hiszen csak azokról a dolgokról van szó, amiket elszúrtál, nem pedig a személyedről.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Pár nélkül? Ismerkedéskor maradj laza és ne legyenek túl nagyok az elvárásaid. Flörtölj minél több pasival, ismerkedj a neten, hogy mire a nagy Ő felbukkan, már belemelegedj a dologba. Kettesben? A fiúd tudja, hogy komolyak a szándékaid, de a hónap közepén ne beszélj róluk! Az rendjén van, ha tetteiddel bizonyítod vonzalmadat, de ami a szíveden, az ne legyen a szádon! Bármit tehetsz, de ne hagyd, hogy beszélgetésetekből kiderüljön: jelenlegi vagy eljövendő boldogságod azon múlik, hogy a másik viszonozza-e érzelmeidet. Ez elriasztaná. Viszont egy munkahelyi kapcsolatnak is nagyon jók az esélyei, de mivel a pletyka is hozzátartozik az irodai élethez, ne kürtöld szét rögtön, ha összejöttél valamelyik kollégáddal.

Halak (február 20.-március 20.)

Ha eladsz, vagy éppen vásárolsz az ingatlanpiacon, jó üzletet köthetsz. Júniusban mulatságokon, uszodában, utcán vagy az üzletekben szenvedélyes szerelem születhet. Mutasd ki vonzalmadat, de 21-ig ne beszélj róla, legfőképpen a lekötöttségre célzó beszélgetéseket kerüld! Párodnak eleinte nehéz lesz betartania fogadalmát, hogy több időt tölt majd otthon, de a hónap utolsó harmadában rájön, hogy a jó kapcsolatot nem adják ingyen, keményen meg kell küzdenie érte. Gyakran befejezitek egymás elkezdett mondatát, vagy megválaszolod azt a kérdést, amit a párod még fel sem tett. Ha ugyanabba vagy magasabb pozícióba kerültél, mint idősebb kollégád, és ha képzettséged is frissebb tudáson alapul, ez komoly irigységre adhat okot, de nem versenyezhetsz évtizedes tapasztalatukkal és nem mehetsz szembe céged tradícióival.

Kos (március 21.-április 20.)

Ha megismerkedtél valakivel, akit férjnek is beválna, vedd rá ügyesen az első randevúra úgy, hogy megadod neki a telefonszámodat. Ha az utóbbi időben romba dőlt a karriered, kiestél a munka világából, most újra kezdheted a munkát külföldön. Ugyanakkor nehéz felbecsülni előre azt, hogy hosszú távolléted mennyire hat a párkapcsolatodra a stabilitás tekintetében. Ha mindketten jól kerestek, de a hónap végén eleged lesz a munkahelyedből, és rövidebb ideig otthon akarsz maradni, akkor a párod képes lesz pótolni a kieső pénzt. Ingatlanügylet tarthat izgalomban, de ha a tettek mezejére lépsz, lakásvásárlás, költözés vagy felújítás a hónap utolsó harmadában megoldódik. De ne csak azzal mutasd ki szeretetedet, hogy eltartod a családot!

Bika (április 21.-május 20.)

Szerencsés kézzel nyúlsz a pénzhez, élvezed a pozíciódból eredő juttatásokat, de hiába keresel többet, mint más időszakokban, ha a családod gondoskodik a pénztárcád gyors kiürítéséről. Mindegy, hol futsz össze vágyaid netovábbjával, hívd fel magadra a figyelmét. De semmi olyat ne mondj, amely túlságosan nyomuló benyomást kelt. Legyél nyílt és természetes, és ha első benyomásod pozitívnak bizonyult, akkor indulhat a második szakasz. Adj neki lehetőséget arra, hogy megismerkedhessen veled. A nyílt és őszinte kommunikáció segít, hogy ráhangolódjatok egymásra. Ha már megtört a jég, igyekezz minél többet megtudni róla. Amennyiben már kiválasztottad társadat, 24-én akár esküvőre is sor kerülhet. Mivel a hónap utolsó harmadában játszva tanulsz, érdemes ezeket a napokat olyan táborban töltened, ahol tudásodat vagy üzleti ismereteidet gyarapíthatod.

Ez is érdekelhet

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk