Ragyogsz? Megvan az oka! - Egymondatos horoszkóp: Január 25.

2017.január.25.

Bőröd a Bak-Hold és a Halak-Neptunusz szextil fényszögének köszönhetően ma a szokásosnál hamarabb magába szívja a bőrtápláló hatóanyagokat. Ma bejelentkezhetsz akár egy masszázsra is a kozmetikusodhoz. Ügyesen intézed hivatalos ügyeidet, de síelésnél vagy korizásnál legyél óvatos, a térded ugyanis könnyen megsérülhet. Koncentrálj a munkádra, kötelezettségeidre, de mivel erős kontroll alatt tartod érzelmeidet, ahhoz, hogy megnyílj valakinek, szükséged van arra, hogy százszázalékosan megbízhass a másikban.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a munkára való koncentrálás miatt elhanyagolod a családot, fontos, hogy munkaidőd letelte után megtanuld a munkáról az otthoni légkörre való áthangolódást.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha jól szerepelsz az egyetemen, ügyesen építesz ki kapcsolatokat, és továbbképzésen is részt veszel, akkor elvárhatod, hogy később a munka terén is sokra viszed.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor egy üzleti ajánlatról kell döntened, jól jöhet némi racionális optimizmus, de legyen eszed, amikor a terjeszkedést vagy a kölcsönfelvételt fontolgatod.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha odaajándékoztad a szívedet valakinek, aki inkább a munkájának él, figyelmeztesd arra, hogy a szigorú tények helyett érdemes néha érzelmi gesztusokat tenni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kellemesebb úgy az élet, nagyobb kedvvel és produktívabban megy a munka, ha jó a munkahelyi légkör, és ha nem érzed magad kizsákmányolva.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kedvesed végre felfogja, hogy olyan nő vagy, akinek biztonságra van szüksége, flört helyett férj és család kell neked, amely mellett még szívesen dolgozol is.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha jól működő családi életet akarsz, nem tudod százszázalékosan a munkádnak szentelni magad, és folyamatosan szembesülsz lelkiismereti konfliktusokkal.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Két lábbal állsz a földön, nem kívánsz lehetetlent az élettől, de ha nagyon tetszik valaki, ez esetben a randevú végén feltétlenül jelezz vissza, viszonylag hamar.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Váljon szokásoddá a bevételed egy részét megtakarítani: nem kell megfosztanod magad bizonyos tárgyaktól, de alakítsd ki a takarékoskodás szokását.

Bak (12. 22-01. 20.) Életed párjának, ami a szívén, az a száján, és amit érez, azt ki is mondja: olyan társra vágyik, akinek a családja áll az első helyen, a munka csak azután következik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vársz a megfelelő ajánlatra, ha pedig már nincs menekvés, és magadnak kell nyilatkoznod, akkor ne kérj kevesebbet, mint amennyi megilletne a munkádért.

Halak (02. 20-03. 20.) Amikor a számodra fontos lenne, hogy a párod felvállaljon, bemutasson a barátainak, és kimutassa, ti ketten egy pár vagytok, akkor emlékeztesd őt erre.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját