Realizmus, kitartás és pénz uralja a mai napot! Egymondatos horoszkóp: Árpilis 27.

2017.április.27.

A Bika-Hold barátságos fényszöge a Plútóval a nap első felében kedvez az üzleti vállalkozások megindításának. Realizmus, kitartás és anyagiasság uralja a mai napot, amely kedvez a hosszú távú, kitartó munkához. Különben pedig élvezd az életet, hagyj elég időt mindenre, tombold ki magad az ágyban vagy a konyhában, kényeztesd magad, menj kozmetikushoz. Mivel a hűség és a biztonság alapvető létszükséglet számodra, erotikus vágyaid csak olyan társ oldalán bontakoznak ki, akiben száz százalékig megbízol.

Realizmus, kitartás és pénz uralja a mai napot! Egymondatos horoszkóp: Árpilis 27.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Egészen rendkívüli teljesítményekre vagy képes, de ha nem vagy elégedett a fizetéseddel, akkor javíts a dolgon azzal, hogy többet kérsz azért, amit csinálsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Az értékes tárgyak birtoklása boldoggá tesz, külföldi utazásodat ügyesen összekapcsolhatod olyan tevékenységekkel, amelyek felkeltették érdeklődésedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha tartozol a bankodnak, akkor fizetned kell, s ha valaki megkörnyékez, hogy kölcsönkérjen, mondj nemet, de hitelezőként ragaszkodj a biztosítékhoz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a mai napod a szeretteid, barátaid igényeinek kielégítése körül forog, próbáld meg egyesíteni ezeket a saját igényeiddel: vidd el őket vacsorázni vagy tekézni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Pompás érzés, ha rendelkezel egy biztos állással, de ha megvan a kényelem, ami vele jár, még mindig lesznek más szükségleteid, amelyeket ki kell elégítened.

Szűz (08. 24-09. 23.) Gyakran teszed próbára a párodat: egyrészt azért, hogy lásd, kitart-e mellett, másrészt azért, hogy elég időd legyen társad személy állhatatosságának értékelésére.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nyereségre és biztonságra áhítozol, akkor a pénzedet vagy üzleti nyereséged egy részét hosszú lejáratra fektesd be, de vigyázz a torkodra és a hangszálaidra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kérd meg a párodat, ma ő főzzön, vagy rendeljetek valamit, de ne vidd túlzásba a kényeztetést, maradj a gyökeres zöldségeknél, és kerüld a krémes ételeket.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha pénzügyi lépésedet némi ravaszsággal tervezed meg, megoldódik anyagi természetű gondod, de ügyelj a hangodra, mert a túlzásba vitt fagyizás árt a torkodnak.

Bak (12. 22-01. 20.) Valószínű, hogy gondoskodó, biztonságot nyújtó típust választasz életed párjának, de ragaszkodásodban épp olyan kérlelhetetlen vagy, mint minden másban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A hideg italok megtámadhatják a torkodat, és valószínűleg azért vagy ilyen lojális a családodhoz, mert nem akarod, hogy támasz és biztonság nélkül maradj.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma megnyugtatnak a rendszerek, szövetségek és meggyőződések, egy kellemes kiruccanás, vagy akár egy jó vacsora pedig elég lehet szexuális vágyad feltüzelésére.

Realizmus, kitartás és pénz uralja a mai napot! Egymondatos horoszkóp: Árpilis 27. Mi vár rád ma?

Ez is érdekelhet

Ami üstökösként robbant be Franciaországban – A hét könyve: Beleegyezés

Ami üstökösként robbant be Franciaországban – A hét könyve: Beleegyezés

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.