Remekül indul a hét - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 17.

2020.augusztus.17.

Remek asztrológiai konstellációkkal indul a hét: az Oroszlánban lévő Merkúr és a Kos-Mars békés együttműködésének köszönhetően tárgyalás és csevegés közben elemedben érzed magad, de ez a konstelláció az internetes kapcsolatépítésnek és a merész spekulációknak is kedvez. Mivel a Nap és a Merkúr együttállása az Oroszlán jegyében megkönnyíti a kommunikációt, alkalmas pillanat érzelmeink és nézeteink tolmácsolására bármely kapcsolatunkban. Kedvező benyomást tehetünk másokra, ezért megfelelő időpont fontos találkozók, tárgyalások lebonyolítására. Remek időpont arra is, hogy élvezetes kiruccanásokat tegyünk, szórakoztassuk fontosabb ügyfeleinket, esetleg összekapcsoljuk a munkát és a szórakozást.

Kos (03. 21-04. 20.) Hobbid a legjobb lehetőséget jelenti egy jóízű beszélgetésre, különösen, amikor már rendszeresen találkozol valakivel és tényleg meg akarjátok egymást ismerni.

Bika (04. 21-05. 20.) Lehet, hogy nem akarod azokat a befektetési tippeket megfogadni, amiket rokonaidtól kapsz, mégis maradj nyitott vagyonos hozzátartozóid javaslataira.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Váratlan találkozások, sms-üzenetek sorozata zúdul a nyakadba – vesd papírra ötleteidet, mert félő, hogy néhány gondolatodra később már emlékezni sem fogsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel a technika, az üzleti élet, sőt még a kommunikáció is változik, talán úgy döntesz, hogy hasznot húzol a változásból és sikeresen megpályázol egy új állást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Barátaidtól hasznos pénzügyi tippet kapsz, és ha valaki hízeleg neked egy tárgyalás során, engedékenyebb leszel a tárgyalópartner ajánlatával szemben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Máskor olyan nagy a szád, szinte be sem áll, most pedig, mikor saját igazadért és anyagi érdekeidért kellene kiállnod, csak hallgatsz - mi történt, rövidzárlat?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barátság, protekció miatt szerencsésnek érezheted magad, találkozhatsz valakivel, akire felnézhetsz, sőt még szexis szópárbajokat is vívhatsz a pároddal.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Remekül kijössz a főnökkel, olyan helyzetbe kerülsz, hogy fizetésemelést kérhetsz, sőt még egy lehetetlennek tűnő feladatra is kidolgozod a megoldást.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Magánéleted új lendületet vesz; ha egy másik városban vettek fel egyetemre, de a pasid szeret, mindent megtesz azért, hogy gyakrabban találkozhassatok.

Bak (12. 22-01. 20.) Építkezéshez, lakásfelújításhoz hitelt szerezhetsz, és elég eszes vagy ahhoz, hogy belásd: mostanában a partnerek ötletei hozhatják a legtöbb profitot - kövesd őket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem csak a vegytani vonzás működik: társad szeret, az üzleti életben nyereség van kilátásban, de követeld meg, a párodtól, hogy beavasson a fontosabb dolgaiba!

Halak (02. 20-03. 20.) Pompás munkalehetőség, új megbízás adódik, sok új készséget és pénzügyi fogást sajátíthatsz el, de akár még férjet is találhatsz magadnak a munkahelyeden.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói