Rettegsz a kötöttségtől - Egymondatos horoszkóp: December 22.

2017.december.22.

A Vízöntőben lévő hold reggel barátságos fényszöget zár be a Merkúrral, a délelőtti órákban viszont a Jupiterrel hadakozik: viselkedésed nagylelkű és őszinte, mindig újdonságokra vágyakozol, amelyek ösztönzőleg hatnak rád. Szívesen úszol az ár ellen, de rettegsz a kötöttségtől, ezért olyan partnerre és barátokra van szükséges, akik éppen annyira szeretik a szórakozást, mint te, de saját függetlenségükhöz is ragaszkodnak. Mivel közeleg az ünnep, most érdemes bejelentkezned a fodrászhoz, és kipróbálni egy extravagáns frizurát. Ami pedig a szettedet illeti, próbáld ki a Western-stílust, vagy kapj fel egy csillogó tunikát.

Kos (03. 21-04. 20.) Örülj a vidám társaságnak, a bohókás ötleteknek, de ne költekezz, mert a betétszámlád üres lesz, amikor a bankod januárban minden hitelkártyás vásárlást lekönyvel.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy amolyan se hús se hal munkanap után a pároddal ott folytatjátok, ahol pár napja abbahagytátok: a téma a karácsonyi bevásárlás és annak anyagi megalapozása.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma szükséged lehet némi környezetváltozásra, de hagyj élni mindenkit, hogy cserébe téged is élni hagyjanak; inkább mások beszéljenek, hogy ezalatt te cselekedhess.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha most döbbensz rá, hogy még nem is vásároltál semmit, ne kezdj el kapkodni, mert az nem szül jó vért, inkább gondold végig, kinek mit ajándékoznál szívesen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma leginkább arra van szükség, hogy partnered és a te választásod csodaszerűen összetalálkozzék, csak ilyen esetben lehetne teljes boldogságról beszélni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem volna éppen rossz ötlet kipróbálnod egy új hajszínt vagy sminket, de mivel az ünnep előtt képtelenség elintézned bármit is, nem érdemes törnöd magad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A karácsony itt áll a küszöbön, de ha nem tudsz dönteni, mit ajándékozz a pasidnak, akibe beleszerettél, vedd meg neki a technika legújabb csodáját.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha szeretnéd átrendezni a lakást, bátran fogj hozzá, de ha nem akarsz egyhangú dolgokkal vesződni, ne hagyd, hogy hozzátartozóid megkössék a kezedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szerencsés lehet számodra a nap, ha jól méred fel a lehetőségeket, de még akkor se vegyél használt autót, ha nem engedhetsz meg magadnak egy új járgányt.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma csak bizonyos határid ragaszkodj az ötleteidhez, de a technikai eszközök segítik a munkádat, sőt még azt is hagyják, hogy rájöjj meghibásodásuk okára

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kollégáid és főnökeid is csodálják találékonyságodat, de mivel nem az a csajszi vagy, aki megbújhat a sarokban, feltűnő ruháid ellen azért van némi kifogásuk.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kételkedni kezdesz önmagadban és teljesítményedben, a tépelődés felemésztheti minden erődet, ezért nem hagyhatod, hogy délelőtt idáig fajuljanak a dolgok.

Ez is érdekelhet

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói