Saját bőrödön érezheted a szerelem és a szex gyógyító képességét - Egymondatos horoszkóp: március 31.

2020.március.31.

A nem éppen szívesen látott Mars-Szaturnusz együttállás a Vízöntőben lázadást jelez tekintélyszemélyek ellen, csapatodban pedig az egók halmaza akadályozhatja meg az együttműködést. Valami tönkremehet, amit képtelen vagy pótolni. Azt is észben kell tartanod, hogy a frusztráció agressziót szül, de az erőszak nem a megfelelő módszer a problémamegoldás terén. Vigyázz csontjaid, ereid, ízületeid épségére, és tanulj meg bánni azokkal az emberekkel, akik kiborítanak, frusztrálnak, korlátozzák függetlenségedet! Fel kell ismerned lehetőségeid és képességeid korlátait, amikor egyik barátod vagy a főnököd olyan dolgokat követel tőled, amelyek meghaladják képességeidet. Ne hagyd, hogy ki-ki úgy bánjon veled, aki ahogy a kedve tartja, legyél határozott olyan emberekkel, akik árthatnak neked! Ha eluralkodik rajtad a harag, végezz valamilyen fizikailag megerőltető munkát, de kerüld a konfliktushelyzeteket.

Saját bőrödön érezheted a szerelem és a szex gyógyító képességét - Egymondatos horoszkóp: március 31.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Tanulj meg bánni nehéz természetű emberekkel, és akkor is őrizd meg a nyugalmad, amikor a körülötted levők mind elveszítették már, és téged tesznek felelőssé érte!

Bika (04. 21-05. 20.) Ha válságosnak érzed helyzetedet a munkahelyeden, ne hidd, hogy csak veled történhetnek meg elképzelhetetlen dolgok, inkább tanulj meg másokkal együttműködni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Meggyűlhet a bajod a hivatalokkal, de ne ess pánikba, ne vádaskodj, és ha valakinek az erőszakossága megrekeszt egy vitát, javasolj egy későbbi találkozót!

Rák (06. 22-07. 22.) A szexet nem szabad kényszernek érezned, és ha anyagilag kiszolgáltatott helyzetbe kerültél, ne reméld, hogy a párod megoldja pénzeszsákja száját!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha együtt dolgozol a pároddal, aki frusztrál, s egyre jobban elhidegültetek egymástól, talán éppen most határozod el, hogy felszámolod a kapcsolatodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha úgy érzed, munkahelyeden, vállalkozásodban szándékosan kergettek lehetetlen helyzetbe, elkerülhetetlennek látszik egy vita, haragod viszont balesetet okozhat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partnered vagy családod miatt újabb terheket kell a nyakadba venned, és el kell viselned, hogy nem ez az első alkalom, amikor a párod a maga útját szeretné járni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha otthon dolgozol, s rokonaid ezért frusztrálnak, ne gurulj méregbe miattuk, ne robbants ki veszekedést, de próbálj meg kivédeni egy háztartási balesetet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A mai csillagállás kisebb balesetveszélyt okozhat, és a pénzedet sem kapod vissza, ha rájössz, hogy már nem tetszik a pasid - mégse olvass bele az sms-eibe.

Bak (12. 22-01. 20.) Anyagi ügyeid siralmasak, és mivel a pénz a jelenlegi válsághelyzetben nem úgy terem a fán, mint trópusokon a banán, meg kell tanulnod takarékoskodni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az utazás veszélyeket tartogat, haragod viszont megsúgja, mikor mondj ellent azoknak a követeléseknek, amelyeket mások támasztanak veled szemben.

Halak (02. 20-03. 20.) Fordíts hátat számító barátaidnak, akik a pénzedre hajtanak, meg akarnak rövidíteni, de ma a legnagyobb veszélyt a kés és az elektromosság jelenti.

Ez is érdekelhet

Napi recept: Csak úgy hozza magával az őszt ez az elképesztően finom sütőtökös pite

Napi recept: Csak úgy hozza magával az őszt ez az elképesztően finom sütőtökös pite

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla