Segítőkészséged a csúcson van, szívességet tehetsz és kaphatsz - Egymondatos horoszkóp: December 9.

2019.december.9.

Egy gyönyörű, idealizmust és önzetlen szeretetet jelképező fényszöggel, a Vénusz-Neptunusz szextillel indul a hét: mivel ösztönösen felismered szeretteid és környezeted szükségleteit és titkos vágyait, találkozóid, üzleti ügyeid jól sikerülnek. Segítőkészséged a csúcson van, szívességet tehetsz és kaphatsz, ráadásul a számodra fontos személyekből is ki tudod hozni legelőnyösebb tulajdonságaikat. Rábukkanhatsz lelki társadra, és ha munkára fogod alkotó fantáziádat, kreativitásodból és művészi hajlamodból is profitálhatsz. Művészek, zenészek, színészek különösen sikeres időszakot élhetnek át.

Kos (03. 21-04. 20.) Valaki a munkahelyeden meglehetősen vonzó, ezért az ellenállás szinte kilátástalannak tetszik, de ez a kapcsolat sokkal veszélyesebb lehet, mintsem gondolnád.

Bika (04. 21-05. 20.) A művészi tevékenységek sikerrel kecsegtetnek, facér Bikák számára az utazás vagy a külföldi munkavállalás szinte tálcán kínálja az ismerkedési lehetőségeket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne várd meg, míg egy potenciális partner húz ki az adósságokból, ne koslass egy munka- vagy üzlettárs után, és lehetőleg soha ne szeresd el másvalaki partnerét.

Rák (06. 22-07. 22.) A párod egy utazással vagy romantikus programmal boldoggá tesz, és az a kilátás, hogy az eddig részesültnél többet is remélhetsz, benned is adakozási kedvet ébreszt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Megakad a szemed egyik kollégádon vagy egy titokzatosnak tűnő üzletfeleden, de ha már van párod, ne kockáztasd kapcsolatodat egy titkos viszony kedvéért.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai napra érvényes jelszó: kideríteni mi lesz a romantikus varázsból, de a gyermekvállalás vagy egy közös vállalkozás alapvetően átrendezheti közös életeteket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Befelé forduló hangulatodból egy romantikus film kimozdíthat, és ha megvendégeled üzletfeleidet, az sem baj, ha a szokásosnál sokkal bőkezűbbnek mutatkozol.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ez a nap tele van szépséggel, romantikával: öntsd szavakba érzéseidet, járj szeretteid kedvében azzal, hogy teljesíted minden kívánságukat!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha barátaid vagy régi kollégáid jól jövedelmező másodállást kínálnak, oszd meg a jó hírt családoddal, szívességet viszont csak könnyű kézzel és szívvel tegyél.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kiszabadulsz lakókörnyezetedből, nem bánod meg, megkapod mindazt, amitől az életed boldogabb lesz: szeretetet, megértést, odaadást és romantikát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma hallgass a megérzéseidre, ne pazarold sem a szeretetedet, sem a pénzedet olyasvalakire, aki az érzéseiddel kapcsolatban erősen elgondolkoztat.

Halak (02. 20-03. 20.) Könnyen alakítasz ki remek üzleti kapcsolatokat, művészi érzékedet készpénzre konvertálhatod, a romantikával pedig varázst kölcsönözhetsz kapcsolatodnak.

Ez is érdekelhet

Amiről senki sem beszél: miért vagyunk depressziósak szex után?

Amiről senki sem beszél: miért vagyunk depressziósak szex után?

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk