Semmi nem az elvárásod szerint alakul - Egymondatos horoszkóp - április 14. péntek

2017.április.14.

Számítsunk rá, hogy ebben az időszakban szinte semmi sem az elvárásaink szerint alakul. A Nap és az Uránusz együttállása váratlan meglepetések, stresszhelyzetek, változások, közlekedési balesetek és keringési rendellenességek előidézője lehet, de erős lehet bennünk is a késztetés, hogy kitörjünk megszokott, unalmas életvitelünkből. A hét második felében váratlan, felkavaró eseményekre, a számítógéppel vagy más műszaki berendezésekkel kapcsolatos bosszúságokra is számíthatunk. Ez a fényszög lázadásra hajlamosítja az embereket, valószínűleg tiltakozni fogunk a korlátozás bármely formája ellen.

Kos (03. 21-04. 20.) Minden nyomásnak ellenállsz, ami korlátozná szabadságodat, de ha a párod képes megváltozni a kapcsolatotokat romboló probléma tekintetében, akkor ez jó jel.

Bika (04. 21-05. 20.) Rokonaid készülnek az ünnepre, de mivel magánéletednek akad néhány olyan aspektusa, ami stresszt okoz, függetlenítsd magad az izgalmat kiváltó eseményektől.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A szervezet, ahol tevékenykedsz, tiszteletben tartja az emberek eltérő véleményét, és ha közéleti ambícióid vannak, most kamatoztathatod kapcsolataidat.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkakörülményeidben, bevételeidben változás várható, és ha sikeres akarsz lenni a stresszes feladatok megoldásában, meg kell tanulnod kikapcsolni, ellazulni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jogi ügyben meglepő fordulat, kellemesen elütheted az idődet egy idegen városban, izgalmas kapcsolat veheti kezdetét, de ne akarj egyéjszakás kaland lenni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha anyagilag másoktól függsz, jó, ha kidolgozol az előre nem látható események kivédésére egy tervet; most ne abból indulj ki, hogy minden marad a régiben.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egyesek éppen húsvét előtt szakítanak párjukkal, de az is megeshet, hogy éppen te igényled társad állandó jelenlétét, ő ezzel szemben szórakozni jár a barátaival.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Idegesíthet, hogy kedvenc ünneped előtt komoly munkahelyi problémák jelentkeznek, hogy oly sok elintéznivalód lenne még, s képtelen vagy végezni vele.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Új kedvesed szeret bulizni, de nem akar kötöttséget: ma ne legyél ingerült, ha a párod focimeccset néz vagy a fotelben elterülve újságot olvas, hagyd békén!

Bak (12. 22-01. 20.) A pénzzel vagy a lakhatással kapcsolatos váratlan események fokozhatják idegességedet, ráadásul egy törött elektromos csatlakozás is veszélyes lehet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a Nagy Őt keresed, miért ne próbálkozhatnál az internetes társkeresővel, ahol az emberek célirányosan azért regisztrálnak, mert keresik a társukat?

Halak (02. 20-03. 20.) Megvásárolhatod a mindent tudó számítógépet vagy az okostelefont, ami a munkáddal vagy az üzleteddel kapcsolatban is hasznos befektetésnek bizonyulhat.

Ez is érdekelhet

Vitatkozni tudni kell, eláruljuk, hogy lehet jól csinálni

Vitatkozni tudni kell, eláruljuk, hogy lehet jól csinálni

GLAMOUR Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

Sztárhírek

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma