Senkit se akarj megváltoztatni - Egymondatos horoszkóp: Február 7.

2021.február.7.

A Vízöntő-Vénusz és a Bika-Uránusz négyszöge miatt néhány túl szoros és birtokláson alapuló kapcsolat megszakad, és a szociális háló védelmében sem szabad reménykedni. Ez az érzelmileg igencsak felkavaró fényszög botrányok, válások okozója lehet. Alapvetően az okozza a problémát, hogy több szabadságra és változatosságra vágyunk, ki akarunk törni az unalmas hétköznapokból. De merő időveszteség arra pocsékolni idődet, pénzedet és érzelmeidet, hogy kifogj magadnak egy olyan pasit, aki elkötelezettségfóbiás. Senkit se akarj megváltoztatni, ne hajts rá se egy megrögzött agglegényre, se a pasid vagy egyik barátod pénzére! De mivel most képtelen vagy elviselni kapcsolatodban a rutint, felébredhet benned a vágy, hogy valami őrült kalandot élj át. Könnyen indulnak egyéjszakás kalandok, és valószínű, hogy fellázadsz, ha bárki is megpróbálja megnyirbálni szabad mozgásteredet. Szakítás, meggondolatlan döntés miatt veszteség érhet.

Senkit se akarj megváltoztatni - Egymondatos horoszkóp: Február 7.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Érzelmi, anyagi ügyekben melléfoghatsz, valaki felkavarhatja az érzéseidet, állandóan ingerült vagy, ráadásul a lehető legalkalmatlanabb emberrel üzletelsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nem jössz ki a főnököddel, ha megszűnt az állásod, akkor egy új munkahely első blikkre talán csábító, de ha jobban meggondolod, elhamarkodott döntés.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem tudsz szabadulni attól a kellemetlen érzéstől, hogy a pasid képtelen megállapodni melletted, de örülj, ha most veti be az eltűnési magánszámát.

Rák (06. 22-07. 22.) Barátnak, partnernek ne adj hitelt, gondolkodj a felkínált üzleten, mondj le egy üzleti találkozót, de pénzügyekben sem érdemes rokonra, szeretőre támaszkodnod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vérnyomásod munkahelyi vagy házassági problémák miatt az egekbe szökhet, de ha most szakítasz a pároddal, aki a főnököd, nehéz helyzetbe kerülhetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha szeretnél megkapni egy megbízást, tárgyalásod munkáról, pénzről szól, viszont a munka félidejében közölhetik, hogy időközben megemelkedtek a költségeid.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne keverd az üzletet és az élvezetet, a mai randin eszedbe se jusson kifizetni a számlát, és egy váratlanul adódó szerelmi kalandba sem kellene fejest ugranod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy a párod mással akar összeköltözni, de férjes asszonyként viszont csak olyan pasit cipelj haza, aki imád hálószobaablakokból kiugrálni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) No nem mintha azt feltételeznéd, hogy a barátnőd, munkatársad vagy virtuális kedvesed nem mond igazat, de a mai napon egyszer azért a körmére nézhetnél…

Bak (12. 22-01. 20.) Ha újra felbukkan gazdag exed, aki nem a hosszú kapcsolatairól híres, s csak azért akar visszaszerezni, hogy gyereket szülj neki, ezt a döntést neked kell meghoznod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rokonaid megelégelik, hogy kivonod magad a közös programokból, de vajon minek van a lakásodban az a sok műszaki ketyere, ha mindegyik használhatatlan?

Halak (02. 20-03. 20.) Legyél óvatos, ha a neten ismerkedsz vagy e-maileket küldesz, ne add ki a PIN kódodat, ám ha egy pasi nem hív fel a randi másnapján, akkor nem kíváncsi rád.

Ez is érdekelhet

Hoppá: titkos üzenetet rejt Britney Spears jegygyűrűje

Hoppá: titkos üzenetet rejt Britney Spears jegygyűrűje

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak