Sürgősen lépj ki az illúziók világából - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 14.

2018.szeptember.14.

A Szűz jegyében lévő Merkúr és a Halak-Neptunusz szembenállása kommunikációs zavarokat félreértéseket okozhat, és ha a járgányod is lerobban, ne csodálkozz, ha még az autószerelőd is átver. Szétszórtságod, álmodozó hajlamod, önámításod miatt szaporodnak a félreértések, ezért sürgősen lépj ki az illúziók világából. Legyél őszinte, hiteles, nehogy elveszítsd néhány számodra fontos ember bizalmát! Lopás, csalás, intrika, hazugság, megtévesztés veszélye sem kizárt. Illúziókra pedig nem építhető sem barátság, sem szakmai vagy üzleti kapcsolat. Legyél nagylelkű, de ne hagyd, hogy visszaéljenek jóhiszeműségeddel, tévedés viszont azt hinned, hogy másoktól ellenszolgáltatás nélkül lehet szívességet kérni.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma ne reménykedj csodákban: ha olyan ajánlatot kapsz, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, tévedésed ellen a legjobb garancia, ha időt kérsz a gondolkodásra.

Bika (04. 21-05. 20.) Remélhetőleg ma meg tudod különböztetni az élősködőket, a haszonlesőket és azokat a pasikat vagy barátnőket, akiket valóban a személyed érdekel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem várhatod, hogy a főnököd vagy egyik rokonod tárt karokkal fogadjon, miután a tervét meghiúsítottad, de az sem kizárt, hogy valaki aláássa jó híredet.

Rák (06. 22-07. 22.) Külföldi utazás vagy szerződéskötés meghiúsulhat, ha tilosban parkolsz, nem úszod meg büntetés nélkül, rokonodat pedig nehogy odaengedd a kocsid volánjához.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha egyik barátod vagy a könyvelőd megvizsgálja céged vagyonmérlegét, biztos, hogy semmi olyat nem talál, ami igazolná egy befektetés helyességét.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mielőtt végleg elköteleznéd magad valaki mellett, kiderülhet róla, hogy már foglalt, de egy hazugság munkahelyi kapcsolatodnak is megadhatja a kegyelemdöfést.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kollégáid nem játszanak tisztességesen, munkahelyi intrika áldozata lehetsz, ezért jól teszed, ha nem osztod meg terveidet még azokkal sem, akikben eddig bíztál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kiderül, hogy kedvesed nem hozzád való: ha szerelmes vagy, nem cselekszel valami megfontoltan, ezért óvakodj attól, hogy belesétálj egy pénzügyi csapdába.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a papírmunka és az adminisztráció nem neked való, nem kapod meg álmaid állását, s ha egyik rokonod gátlástalan csirkefogó, ne hagyd magad behálózni.

Bak (12. 22-01. 20.) Minthogy a mai napon különösen hiszékeny és félrevezethető vagy, jó lenne, ha mindent megkérdőjeleznél, így talán elkerülheted, hogy átverjenek, lóvá tegyenek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha kiderül, hogy a céged veszteséget termel, vagy egy nagy összeggel tartozol valakinek, törődj bele, hogy ma nem sikerül rendezned a pénzügyeket.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egy gyenge belső hogy azt súgja, hogy hibát követsz el a párválasztásban, jobb lenne, ha befognád a szájad ahelyett, hogy azonnal igent mondanál.

Ez is érdekelhet

A hercegtől elolvadunk, de itt vannak a további legjobban öltözött pasik a 2021-es Emmy gáláról

A hercegtől elolvadunk, de itt vannak a további legjobban öltözött pasik a 2021-es Emmy gáláról

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján