Szánd ezt a napot a pihenésre - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 1.

2016.szeptember.1.

A Szűz jegyében lévő Újhold ma szembenállásba kerül a Halak-Neptunusszal és quadrát fényszöget zár be a Nyilas-Szaturnusszal: szánd ezt a napot pihenésre, ne foglalkozz munkahelyi gondjaiddal, ne akarj pótolhatatlan lenni sem az irodában, sem a családban. Ne azt keresd, és ne azon morfondírozz, amit nem kedvelsz valakiben, inkább méltányold kapcsolataidat. Ez a nap legyen a külső és belső megtisztulás ideje: iktass be egy kozmetikai kezelést vagy böjtnapot. Ha nem böjtölsz, akkor is kerüld a zsíros és nehéz ételeket, igyál sok folyadékot és salaktalanító teát.

Szánd ezt a napot a pihenésre - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 1.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Bármennyire keményen is dolgozol, ne hanyagold el az egészséges táplálkozást, mesterséges tápanyagok helyett fogyassz bioélelmiszereket.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel realista vagy, megbékélsz partnered hibáival, de ne hagyjál föl a hobbiddal csak azért, mert azok nem fontosak a pasidnak, akit szeretsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Érts egyet hozzátartozóid rád vonatkozó kritikájával, hiszen minden vélemény tartalmaz olyasvalamit, amiért érdemes azt meghallgatnod.

Rák (06. 22-07. 22.) Vigyázz az egészségedre, de mivel a szeptember elhozta az iskolaév kezdetét, illőnek látszik, hogy ez a hónap a tanfolyamok és könyvek körül forogjon.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma nyugodtan intézheted pénzügyeidet, de mivel az anyagi világ törvényszerűségei hidegen hagynak, kényszerítsd magad némi rendszerességre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma leköt a tartalmas elfoglaltság, az alkotás, a rendcsinálás öröme, de ne hagyd, hogy kizárólag feladataid sikeres teljesítésén múljon az önbecsülésed.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy kicsit elfáradtál: arra van szükséged, hogy ne legyen semmilyen határidős munkád, pihenésképpen azonban kiselejtezheted megunt ruhatáradat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Furcsa kalandba keveredhetsz, amely mindent összekavar: az egyetlen, amit tehetsz, hogy nem kezdesz semmiféle pénzügyi manőverbe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne a képzelet világában keress menedéket a szürkeség ellen, hiszen a munkád megköveteli, hogy a szokásosnál nagyobb figyelmet fordíts a részletekre.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha megtaláltad a Nagy Őt, akkor mindkettőtöknek jót tenne egy nászútféleség, de szívleld meg orvosod életvezetésre vonatkozó tanácsait.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Igyekezz kialakítani a módját, hogyan lehet együtt élni partnered pénzkezelési stílusával, de vagyonmegosztást, társulást tilos a mai napra időzítened.

Halak (02. 20-03. 20.) Amikor megpróbálsz áldozatokra kész társként közeledni valakihez, a nagy igyekezetben éppen ezzel a viselkedéseddel teheted tönkre a kapcsolatot.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

„Az emberek kíváncsiak, bámulnak, de sokan nem merik megkérdezni, mi történt velem" - interjú Konkoly Zsófi paralimpikonnal

„Az emberek kíváncsiak, bámulnak, de sokan nem merik megkérdezni, mi történt velem" - interjú Konkoly Zsófi paralimpikonnal

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói