Szépségnapot ma tarts! - Egymondatos horoszkóp - szeptember 20.

2016.szeptember.20.

A Bika jegyében tartózkodó Hold a reggeli órákban harmonikus fényszöget zár be a Plútóval: nagy igényed van a biztonságra, de tudnod kell, hogy az anyagi siker azokat részesíti előnyben, azoknak kedvez, akik tudják, mit akarnak, akik nem ismerik a lehetetlen szót. Álláskeresésnél, üzletkötésnél mindig a távlati lehetőségeket keresd, ne a közvetlen megélhetést. A mai nap kedvez a kertészkedésnek, a kozmetikai kezeléseknek, a hajápolásnak, a bevásárlásnak, talán még a nagyobb beruházásoknál is jó ajánlatokat kaphatsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha anyagi biztonságra szeretnél szert tenni, akkor lépj ki a komfortzónádból, tanulj meg több lábon állni, hogy több készpénz áramoljon a zsebedbe.

Bika (04. 21-05. 20.) Luxuscikkekkel, kozmetikumokkal, értékálló dolgokkal vagy hasonlókkal való kereskedésben jól gyümölcsözhet remek ízlésed, művészi érzéked.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha alkalmazottként kapod a fizetésedet, könnyen hozzászokhatsz ehhez a pénzszerzési módhoz, és nehéz lesz másféle pénzszerzési formához folyamodnod.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha olyan kapcsolatban élsz, amelyből ultimátum nélkül nem lehet használható frigy, akkor ne is fontolgasd ennek a nagy kaliberű harci eszköznek a bevetését.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy fényűző munkaebéden csúcsformába kerülsz, de ha ki nem állhatod az alkalmazotti létet, keress olyan foglalkozást, amelyben a magad ura lehetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) A tudás az, ami ebben az időszakban gazdaggá tehet: bővítsd pénzügyi ismereteidet, és kísérd fokozott figyelemmel a legfrissebb üzleti irányzatokat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Anyagi nehézségeid arra késztethetnek, hogy magadévá tedd a takarékoskodás, a saját tulajdonú otthon és az adósságoktól való tartózkodás gondolatát.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valaki vevő pénzügyi ötletedre, de amikor a párodtól függetlenül nézel támogatás után, megszabadítod őt a tehertételtől, hogy ő az egyedüli támaszod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma érdemes pénzt fektetni egészséged megőrzésébe; ha mellőzöd a drága éttermek látogatását, akkor ebből futja egy havi bérletre valamelyik fitneszstúdióba.

Bak (12. 22-01. 20.) Szerelmi életed tomboló, a szex terén egyszerűen nem tudtok betelni egymással, környezeted pedig boldogan érzékeli ragaszkodásodat, gondoskodásodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Keresd fel a masszőrt, jelentkezz be szőrtelenítésre, segíts szeretteidnek a ház körüli munkákban, de ne várj fizetséget a szolgálataidért!

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvező a nap hajfestésre, s mivel a gondolkodást kémiai reakciók koktélja váltja ki, könnyen beleélheted magad abba, hogy sokan tartanak szexisnek.

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

Divat Shoppingtipp

Nincs különbség - Az IKEA hangszóróval, szivárványos táskával ünnepli a sokszínűséget

Nincs különbség - Az IKEA hangszóróval, szivárványos táskával ünnepli a sokszínűséget

Sztárhírek

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma