A szerelemben és a pénzügyi kockázatokban is nyerő sorozatod van - Egymondatos horoszkóp: március 12.

2021.március.12.

A reggeli órákban a Halak-Holdat támadó Ikrek-Mars érzékennyé és sebezhetővé tesz, és ha az ösztöneid azt súgják, hogy résen kell lenned, ne vállalj gyanús megbízást. De ne is gúnyolódj, mert még a pasid is faképnél hagyhat. Később azonban, amikor a Hold az Uránusszal tökéletes egyetértésben van, felszabadult leszel, de hagyj helyet programodban a spontaneitásnak. Szörfözz a világhálón, és lehetőleg ne csak akkor érezd jól magad, ha mindent alaposan előkészítettél és megszerveztél! Kedvező nap békülésre, romantikára, kreatív elfoglaltságra, de az sem kizárt, hogy egy váratlan üzenet vagy ajánlat villanyoz föl.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha erős dohányos lettél, ami túl sokba kerül, ráadásul a családodból is ellenérzést vált ki, akkor talán ma elhatározod, hogy soha többé nem nyúlsz a cigarettához.

Bika (04. 21-05. 20.) Pár nappal ezelőtt szerettél volna elrepülni egy napsütötte szigetre, ma viszont szívesebben találkozol a barátnőiddel – úgy látszik, mégsem születtél kalandornőnek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az agresszió és az önzetlen szolgálat vágya heves hullámzással váltogatja egymást, de a munka világában való boldogulás problémát jelenthet számodra.

Rák (06. 22-07. 22.) Szeretnél kitörni a megszokott életéből, hogy valami izgalmas és boldogító élményben legyen részed, mielőtt túl öreg leszel mindenhez – ez valóra is válhat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha nem kellene bonyolult pénzügyeiddel foglalkoznod, a társasági programoknak hódolnál, de ne hagyd, hogy a pénz irányítsa barátságaidat, kapcsolataidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szeretsz segíteni, de ne dolgozz ingyen, ám ha találkozol a herceggel vagy bolondos kollégáddal, felmerül benned a kérdés, vajon nem szervezed-e túl az életedet?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha túlzottan szolgálatkész vagy a munkahelyeden, azt az önbecsülésed sínyli meg: olyasvalakinek érezheted magad, akit mindenki ide-oda lökdöshet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kedvesed megtaníthat a számítógépes programozás, a blackjack és a póker rejtelmeire, ami elég költségesnek bizonyulhat, de ma mintha a pénz nem is számítana.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a reggeli órákban kerülsz minden személyes megjegyzést vagy sértést, élvezheted családod és kollégáid társaságát, de senki kedvéért ne őrizd a házi tűzhelyt!

Bak (12. 22-01. 20.) A szerelemben és a pénzügyi kockázatokban is nyerő sorozatod van, de tárgyalást kell folytatnod egy cég képviselőjével számítógépes programod eladásáról.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ami az anyagiakat illeti, reggel szó sincs önzetlenségről, de ha a lakásod bérleti díját nem tudod egyedül kifizetni, szállj be a virágzó családi vállalkozásba.

Halak (02. 20-03. 20.) A reggeli órákban nehézségeid lesznek a család elvárásaihoz való alkalmazkodással, de magas intelligenciahányadosodat kedvesed különlegesnek értékeli.

Ez is érdekelhet

Találj magadnak valakit, aki olyan szerelmesen tekint rád, mint Tom Holland Zendayára

Találj magadnak valakit, aki olyan szerelmesen tekint rád, mint Tom Holland Zendayára

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet