Szerelmi életedből a logika száműzi az érzelmeket- Egymondatos horoszkóp - január 18. csütörtök

2018.január.17.

Mivel a Hold a Vízöntő jegyében halad, ráadásul a Vénusz is a reggeli óráktól kezdve egészen február 11-ig ebben a jegyben jár, a vidámság, a spontaneitás lesznek azok a fegyvereid, melyekkel elbűvölhetsz másokat. A hagyományok, a birtoklás, a függőség és az irányítás ellen lázadhatsz, de meglepetésekre, kapcsolatokra és váratlan fordulatokra legalább akkora szükséged van, mint friss levegőre. Ám ha szerelmi életedből a logika száműzi az érzelmeket, akkor itt az ideje félretenni az agyalást a cselekvés kedvéért.

Szerelmi életedből a logika száműzi az érzelmeket- Egymondatos horoszkóp - január 18. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne röstelld, hogy változatosságra van szükséged, amiben sokat segíthet Vízöntő-barátnőd, de ma még az sem az sem kizárt, hogy futó ismeretséged szerelemmé érik.

Bika (04. 21-05. 20.) Új kolléga érkezik a munkahelyedre, s ez természetesen lazíthatja a munkatempót, hiszen kissé klubszerű egy ilyen első nap, de alkalmazkodj az új helyzethez.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A legjobb, amit tehetsz, hogy elutazol, hiszen külföldön sokkal lazább leszel – különösen, ami az ismerkedést és a pasifogást illeti-, mint saját szülővárosodban.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha kedvesed szexet akar kapni, frusztrált és szeszélyes lesz, ha visszautasítod szexuális közeledését, vagy azt kívánod tőle, hogy legyen romantikusabb.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Értesz hozzá, hogyan kell magadhoz vonzani, elcsábítani valakit, de uralkodó hajlamod miatt a kapcsolat fenntartásában már nem vagy feltétlenül sikeres.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a magasabb fizetés miatt munkahelyet váltasz, ne feledkezz meg arról, hogy az első benyomás nagyon fontos, és kitörölhetetlenül megmarad mindkét félben.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A pasizás, a kapcsolat megőrzése ma csak spontán módon működhet: bánj úgy új a nagy Ő-vel, akár egy jó haverral, de ne akard tudni, találkoztok-e a hétvégén.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha azt gondolod, hogy az együttélés közelebb visz benneteket egymáshoz, és szorosabbá teszi a kapcsolatot, nagyot tévedsz, ne is tervezz hosszú távra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Van néhány barátod és üzletfeled, akikkel minden fáradságot megér a kapcsolat fenntartása, viszonyotok azonban még így is változik, mert változnak a céljaitok.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha bekapcsolod a TV-t, és olyan reklámok áradata zúdul rád, amelyek a pénzt az érzelmekkel kapcsolják össze, azért próbálj meg ellenállni a költekezés kísértésének.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Próbálj ki egy új frizurát, kapj föl magadra egy trendi rucit, menj emberek közé, mutasd meg magad: biztosan megcsodálnak, s ki tudja, mi lesz a folytatás.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha csak kívánsz valakit, mindig a szex jut eszedbe; a mai napon az érzelmi és anyagi gondok megosztása a bizalom jele, de nem a másik megterhelését jelenti.

Ez is érdekelhet

Ezeket a tulajdonságokat keresik a férfiak egy nőben

Ezeket a tulajdonságokat keresik a férfiak egy nőben

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít