Szerencsére fel! Itt a 2017-es nagy januári horoszkópod

2016.december.30.

Jennifer Lawrence az egyik legviccesebb és legvagányabb színésznő Hollywoodban, nem is tudnánk jobb embert, akivel szívesebben illusztrálnánk az év első horoszkópját. Főleg, hogy januárban új filmmel is jelentkezik.

Bak (december 22.-január 20.)

A HÓNAPOD Már rég nem vártad, hogy egy csapásra meghódítsa a szívedet valaki, de csodák attól még történhetnek. Ha rácuppantál a főnöködre, halálos önfegyelemmel összpontosíts a munkádra, inkább várd hivatalos utazás vagy vásárlás közben a királyfit. Hogy kihalászd a fiút, akit kinéztél magadnak, néha visszatart a szemérem. Ám ha 12-e vagy 20-a táján megvallod érzéseidet, nagy lávsztori indulhat. Az erőszakos Mars és a hataloméhes Plútó a higgadt, kötelességtudó, fegyelmezett leánykából, aki normál körülmények között vagy, időnként dühödt, anyagias fúriát csinál. Lehetőleg kerüld a vitára alkalmat adó helyzeteket, amíg vissza nem jön az eszed. Bárhol is dolgozol, elképesztő bizonyítási kényszered van. Ha jó benyomást akarsz kelteni főnöködben és üzletfeleidben, mindig és mindenhol legyél elérhető.

AZ ÉVED BÚÉK! Ismét egy új év, új lehetőségek, új kihívások. Hogy milyen lesz az esztendő? Ami a hivatásodat és a családi körülményeidet illeti, sok múlik a véletlenen, de ne feledd, mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. Bak-szülöttként terv szerint éled életedet, melyet csak ritkán zavar meg egy-egy váratlan változás, spontán esemény. Ez az év kevésbé lesz sikeres, ettől azonban ne rémülj meg, hiszen csupán arról van szó, hogy a csodákat csak decemberben lesz alkalmad megismételni. Januárban viszont ragadd üstökön az alkalmat! Vesd rá magad arra a pénzzel és hatalommal járó álláslehetőségre, amire a Nap, a Merkúr és a Plútó nyitja fel a szemed. Az októbert követő időszakban nyílj meg a barátaid egyik ismerőse előtt, hogy ő is felbátorodjon. Idővel komolyabb kérdéseket is meg fogtok tudni beszélni. Az alapok megvannak, hogy csodás közös jövőtök legyen.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Ha leugrasz a szupermarketbe, csak azokba a sorokba menj be, ahonnan tényleg kell valami, nehogy elcsábulj. Mi különös van abban, ha az elmúlt időszakban biztos megélhetést teremtettél magadnak, és most már a férjhezmenésre gondolsz? Kapcsolatod kissé unalmas vagy munkamániás pasiddal mégsem a terveid szerint alakul, hiszen jobban kedveled a kissé izgalmasabb fajtát. Ha a kedvesed nem akar megnyílni, ne faggasd. Sokkal egyszerűbb neki így, mint elmagyarázni, milyen akadályokon megy keresztül. Január végén vagy február elején persze már rákérdezhetsz, hiszen addigra már lesz kedve mesélni. Partnered vagy főnököd szépen felbolydíthatja szépen kidolgozott útitervedet. Ne hagyd magad, élvezd a vakációt, az ismerkedést! Ha állandóan azon kattogsz, hogy pasizás helyett dolgoznod kellene, állítsd le magad. Megérdemled, hogy rövid időre elszakadj a munkától.

Halak (február 20.-március 20.)

Talán neked is van olyan testrészed, amivel elégedetlen vagy, de a jegyedben lévő Vénusz megtanít úgy öltözködni és sminkelni, hogy magabiztosságot sugallj a környezeted felé. Viszont vedd tudomásul, hogy a pasid ösztönösen nem a tökéletes küllemedre reagál, hanem az idomaidra, a beleérző képességedre, művészi adottságaidra, az eszedre, szóval bátran vetkőzz, ha úgy adódik. Egy baráti összejövetelen összejössz egy munkamániás, megközelíthetetlennek látszó pasival, és ha elég együttérzést mutatsz, akkor könnyen szóra bírhatod. Ha attól rettegsz, hogy elveszítheted az állásodat és bevétel nélkül maradsz, képes leszel plusz feladatokat vállalni, még ha nincs is esély arra, hogy végezz velük időben. Mivel a megfeszített tempó nem jár együtt mindig szakmai sikerekkel, támaszkodj a kapcsolataidra: partnered vagy egyik rokonod mindig kihúz a bajból, jó tanácsokat ad neked, vagy új álláshoz juttat.

Kos (március 21.-április 20.)

Az év elején gyakran elbizonytalanodsz, hogy akarod-e egyáltalán ezt a kapcsolatot, ráadásul kellemetlenkedő ellenségeid is kedvedet szegik. Ha elkap a szerelmi mártíromság heve, ne érd be a megérdemeltnél kevesebb szeretettel, ne add föl magad, ne fojtsd el a dühödet ahelyett, hogy megmondanád a párodnak, hogy eleged van belőle, nem hagyod magad többé kihasználni. Győzd meg partneredet arról, hogy neked is jogod van a szeretethez, egyenlőséghez és szabadsághoz Ha nincs módod a saját igényeidet érvényesíteni, vagy magadat és a pénzedet megvédeni, akkor meg kell válnod ettől az ártalmas kapcsolattól. Ám ha munkába, karrierépítésbe ölöd a bánatodat, ez struccpolitika. Nem dughatod homokba a fejedet, nem véve tudomást környezeted jelzéseiről. Ha a főnököd állandóan utasítgat, a nap 24 órájában e-maileket dob, ha korán kelsz és későn érsz haza, akkor a 8 óra alvás számít az egyetlen luxusnak az életedben.

Bika (április 21.-május 20.)

Az újév első napjaiban, amikor partihangulatban vagy, támaszd fel a holtakat, vedd fel a kapcsolatot a régi barátnőiddel! A barátaid és a barátnők sokszor közelebb állnak hozzád a rokonaidnál, ezért nagyon kínos tud lenni, ha a párod csak a hibákat veszi észre bennük. A pasid imádja osztani az észt, viszont te már megszoktad, mégis rosszul esik a bírálat. Ne is ábrándozz arról, hogy a ti viszonyotok is olyan legyen, mint a barátnődé meg a pasijáé – felejtsed el – nem járnál jól vele. Vénusz, Mars és a Plútó viszont lazít súlyos gátlásaidon, a jég megtörik, még utazás közben is szóba mersz állni idegenekkel. Ha a munkád, a pénzügyeid vagy a családod miatt stresszesebb vagy, mint valaha, vidd külföldre, moziba, színházba vagy koncertre a párodat, és érezni fogod, amint kisimulnak az idegeid.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Az évkezdettől ne várj sokat, ne gondold, hogy minden ott folytatódik, ahol tavaly abbahagyta. Munkahelyi küzdelmekkel, intrikákkal tarkított, verejtékes, ugyanakkor üzleti sikerekben bővelkedő pillanatokat is tartalmaz az év első hónapja. Fogalmad sincs, merre halad a karriered, merre tart jelenleg a kapcsolatod? Talán csak ábrándokat kergetsz, amikor azt hiszed, hogy közös jövő vár rátok egyik munkatársaddal. Amennyiben csak ímmel-ámmal megy a munka, és céljaid elérésére is egyre távolabbra kerül, lehet, hogy igazából művésznek, zenésznek vagy modellnek kellene lenned. Ha érdeklődő munkatársad rád kapcsol, munkahelyi kapcsolatodat átalakíthatod szeretőivé. Nagy a valószínűsége, hogy ezt a kapcsolatot ugródeszkának használod egy másik pozícióba, esetleg közös vállalkozáshoz. Párban? Számíts rá, hogy a verbális erotikától kerültök szexi üzemmódba.

Rák (június 22.-július 22.)

Egy hivatalos utazáson vagy üzleti tárgyalás közben egy komoly, irányításmániás pasival futsz össze, aki azt hiszi, hogy mindent jobban tud. Azt is, hogy mi jó neked! Ez a pasi mindent kézben akar tartani, amivel tutira az idegeidre megy, de hidd el, hogy sokszor a legjobb szándék vezérli. Mivel az utóbbi időszakban mást sem csináltál, mint állandóan megfeszített erővel dolgoztál, igazán megérdemled, hogy utazgass és egy kicsit az élet naposabb oldalát is élvezhesd. Ám ha a pároddal odáig fajultak a viták, hogy mind a ketten csak fújjátok a magatokét, egyezzetek meg abban, hogy ilyenkor később tértek vissza a témára, amin veszekedtetek. Ám ha elutaztok egy egzotikus helyszínre, arrogáns, hatalomvágyó pasidat kizökkented a hidegvéréből, s ott talán már emlékezni sem fogtok a nagy sérelmekre. Fiúkeresőben? Ha egy szemérmes cukorfalattal akadsz össze, kérdezgesd a munkájáról, üzleti sikereiről, és a lábad elé omlik.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Ne kezdd máris új, világmegváltó üzleti terveken törni a fejedet! Mi a fenének akarsz közös vállalkozást kezdeni és lelki rokonságot találni az évzáró vagy évkezdő bulin megismert pasival? Csak élvezd, amit az ágyban nyújt: nem lesz szexuális hiányérzeted. Hiába teszed-veszed magad: a pasinak, akiért epekedsz, lovagodnak elege lett abból, hogy késő estig túlórázol. Ha ráébredsz, hogy nem te vagy a pasid egyetlen örömforrása, és bizonyítékokat is találsz ez ügyben, dörgöld az orra alá a leletet! Ami a munkát és az üzletet illeti, akkor érsz el sikereket, ha összedolgozol másokkal. A legjobb, ha már az év elején kiépíted ezeket a szövetségeket, így sokkal erősebbek lesztek szinte egész évben. Mivel a Mars és a Szaturnusz fényszöge balesetet jelez, szerencsétlen időpontot választasz, ha január második felében akarsz elkápráztatni valakit a síelő tudományoddal.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Bármilyen problémára zseniális és kreatív megoldásokat találsz pillanatok alatt, és bár visszafogott csajszinak tűnsz, egy igazi szexőrült vadmacska lakik benned. Ugye nem csak az első hancúrozást várod kíváncsian, hanem minden jelet, amiből egyértelmű választ kaphatsz arra a kérdésre: hol tart a kapcsolatod a pároddal? Csalhatatlan érzékelőid vannak a hűtlenség legapróbb jelére is, mégsem szabad kiborulnod, amikor a pasid más csajokat is megnéz. Csak akkor érheted el, hogy a párod a szilveszteri bulin ne legeltesse a szemét más nőkön, ha megvakítod. Ne vágj bele egy viszonyba foglalt vagy számodra elérhetetlen pasival, mert valószínű, hogy csak hiteget. Ha nem veled tölti a szilvesztert, felejtsd el gyorsan! Eszedbe se jusson szegény kis Hamupipőkeként feleségül menni szenvedélybeteg vagy élősködő hercegedhez, nehogy utána a rokonsághoz menj panaszkodni, hogy nyomja a fejedet a korona.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

A munkahelyi megpróbáltatások minden energiádat felemésztik, munkaidő után jártányi erőd is alig marad, az estéről pedig jobb nem beszélni. Jó volna, ha erre a problémára mielőbb megoldást keresnél. De még jobb lenne, ha meg is találnád. Több munkahely változtatás után mindig rosszabb állásba kerülhetsz, ráadásul kevesebb fizetésért. A csintalan és olykor cinkelt lapokkal játszó Vénusz és Mars pajkos álmokat ültet agyadba valakiről, akivel a munkahelyeden ismerkedtél meg. De csak azért, mert a kollégád, egyik közeli családtagod vagy meglévő párod állandóan anyagi segítségre szorul, alkoholbeteg vagy szexuális zavarokkal küszködik, nem kell mindjárt belesétálnod a csapdájába. Amíg nem találsz magadnak edzőpartnert, nézd a tükörben, ahogy csípőd és derekad napról napra vastagszik.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Az évbúcsúztatón vagy a január első felében felbukkant pasit ezzel a kifejezéssel illeted magadban: itt egy igazi mesebeli királyfi! Csakhogy néhány találka után már megkockáztatod magadban a kérdést, vajon létezik üvegcipő a te méretedben is? Vedd észre, hogy foglalt vagy válófélben lévő pasid számára csak válságmenedzsernek vagy pótléknak kellesz, de ne törjön össze az önbecsülésed. 7-e táján és a hónap végén, amikor kollégáid vagy üzletfeleid értesülnek egy neked jó, nekik rossz hírről, amely hozzád már leszivárgott főnöködtől vagy egyik hatalommal rendelkező barátodtól, rejtsd el somolygásodat. Az ágyban ledöntöd a tabukat, és hiába próbál egyik felettesed vagy üzletfeled hazugságokkal megtéveszteni, átlátsz a szitán, és helyt állsz nehéz helyzetekben.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Egy olyan vagány csaj, mint te, a szilveszteri buli után remélhetőleg nem visz haza akárkit bemutatni a családjának. Az újév kezdete azért necces, mert, ez az időszak az összeköltözést juttatja az eszetekbe. Bizony megeshet, hogy az összebútorozás után zavarónak találjátok egymás megrögzött szokásait. Ám ha józanul végiggondolod, ugyan, mi történhet? Maximum kiderül, hogy még jó sok tanulnivalótok van. Ha a Halakban tartózkodó Mars felturbózza passzív-agresszív ösztöneidet, dühödet az áruházi eladókon, és ne családod tagjain vezesd le. A Szaturnusz és a Plútó bekavarhat a pénzügyeidbe, de ez még nem ok arra, hogy otthon ülj. Inkább hívd el a barátaidat bulizni, vagy azt a nagyon szexi kollégát magadhoz: nem tudnak majd nemet mondani. De ne pazarold az idődet és pénzedet felesleges és fárasztó kapcsolatokra!

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói