Szereteted, gondoskodásod sokat jelent a családod tagjainak és a párodnak is - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 19.

2017.augusztus.19.

A nap első felében, amikor a Rák jegyében járó Hold együttállásba kerül a Vénusszal, olyan kapcsolatra vágysz, amely egyben érzelmi és otthoni biztonságot is nyújt. Szereteted, gondoskodásod sokat jelent a családod tagjainak és a párodnak is – támogatást ad, hogy szembesülni merjenek saját érzelmi világukkal. A nap kedvez az otthonteremtő és fészekrakó törekvéseknek, de a délutáni és kora esti órákban az Uránusztól támadott Hold miatt könnyen túlreagálhatsz dolgokat. Ne csodálkozz viszont azon, hogy a késő esti Oroszlán-Hold befolyására kezd eluralkodni rajtad az ünnepi hangulat.

Kos (03. 21-04. 20.) Az együttélés arról szól, hogy mindkettőtöknek ki kell vennie a részét a házimunkából, de ma az sem kizárt, hogy otthonodban a vízcsövek cseréje elkerülhetetlen.

Bika (04. 21-05. 20.) Sürgősen próbálj meg valamiféle nyaralási tervet összeütni, és keresd olyanok közelségét, akik jókedvre hangolnak, akik biztonságot sugároznak és törődnek veled.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvező időpont penészfoltok eltávolítására, de valahogy nem szereted azt a pasit vagy ismerőst, aki mindent két csoportra oszt: ami pénzt hoz, és ami pénzbe kerül.

Rák (06. 22-07. 22.) Kezdd a napot mellfeszesítő tornával, de vajon tisztában vagy azzal, hogy házias ételkülönlegességeiddel barátok, rokonok tucatjait csalogathatnád az otthonodba?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha bevackoltad magadat az otthonodba, és nem tudsz mit kezdeni magaddal, akkor éppen itt az ideje, hogy elutazz olyan messzire, amennyire csak lehetséges.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma derűs, kiegyensúlyozott vagy, a facér Szüzek viszont jobban járnak, ha társkereső irodák látogatása helyett inkább megpróbálják kiterjeszteni baráti körüket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha úgy érzed, hogy anyagi helyzeted és szakmai teljesítményed nem felel meg a saját magaddal szemben támasztott elvárásaidnak, akkor vedd kézbe a sorsodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kívánj, kérj bármit, kedvesed nyomban teljesíti, és ha éppen külföldön nyaraltok, határozd el, hogy megismerkedtek minden lehetséges nevezetességgel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem akarod tehetetlen bábként végignézni, ahogy egyik rokonod fényes pályát fut be a családi cégnél, miközben téged ide-oda tologatnak, pihenj a vízparton.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a párod arra vágyik, hogy térdre vesd magad előtte, a kegyeiért könyörögj, közben pedig elfeledkezz arról, hogy esetleg gyűrött lesz a vasalt ruhád, tedd meg.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egyesek szívesen főznek, és pihentetőnek találják a konyhai munkát, mások szerint viszont az élet túl rövid ahhoz, hogy krumplipucolásra pazarolják az idejüket.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha te és a kedvesed különböző nemzetiségűek vagytok, vagy most pasiztál be külföldön, és más ételekhez szoktatok, akkor próbálj ki új ízeket, hátha ízlenek!

Ez is érdekelhet

Egy kapszula, több adag kávé: új kávétípussal bővítette ki a Nespresso a Vertuo rendszeréhez tartozó kínálatát

Egy kapszula, több adag kávé: új kávétípussal bővítette ki a Nespresso a Vertuo rendszeréhez tartozó kínálatát

Divathírek

Met gála 2021: Ezek a sztárok jól értelmezték az idei tematikát

Met gála 2021: Ezek a sztárok jól értelmezték az idei tematikát

Divat Shoppingtipp

A GLAMOUR-napok applikációban már letöltheted az októberi számot és a GLAMOUR-napok kuponokat

A GLAMOUR-napok applikációban már letöltheted az októberi számot és a GLAMOUR-napok kuponokat