Szokatlan, meghökkentő lehetőség nyílik meg előtted - Egymondatos horoszkóp: szeptember 27.

2020.szeptember.27.

A Merkúr ma jegyet vált, a Mérlegből október 28-ig ideiglenesen átlép a Skorpióba, ahol csak november 10-e után folytatja egyenesen útját. Éles nyelveddel nem kíméled mások érzéseit, saját terveidet, szándékaidat hajlamos leszel eltitkolni, de ügyesen kinyomozod mások titkait, rejtett szándékait. A Vízöntőben lévő Hold és a Bika-Uránusz quadrát fényszöge miatt a reggeli órákban képtelen vagy elviselni a változásokból adódó izgalmakat, ezért nem árt, ha leckét veszel stressz kezelésből. Eszed ágában sincs elkötelezni magad, úgy véled, hogy nem vonatkoznak rád a normál szabályok, de tökéletes partnere lehetsz egy olyan pasinak, aki környezetvédelemmel, szociális kérdésekkel, tudománnyal vagy oktatással foglalkozik. Belevetheted magad a globális problémák megoldásába, de ha érpanaszok gyötörnek, polcold fel a lábad és kerüld a hosszú álldogálást. Ebédre vagy vacsorára pedig kerüljön pizza a tányérodra articsóka feltéttel.

Szokatlan, meghökkentő lehetőség nyílik meg előtted - Egymondatos horoszkóp: szeptember 27.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Barátnőid vagy rokonaid közvetítésével szokatlan, sőt meghökkentő lehetőség nyílik meg előtted – bár reggel még sok minden ellene szól, mégis élned kell vele.

Bika (04. 21-05. 20.) Amikor változásra kerül sor a munkádban, ne keress kifogásokat és mentségeket, hanem magad vedd kézbe a dolgot, mert csak így tudod megoldani a helyzetet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Reggel ugyan megmakacsolod magad, képtelen vagy engedni a negyvennyolcból, de utazás, rokonlátogatás révén ma feltöltődhetsz lelkileg, szellemileg.

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagi problémádat nem te, hanem bármilyen meglepő is, egyik barátod vagy szeretőd oldja meg – ez közösen kitalált mentőprogram pedig jól sikerül.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Megoszlanak a vélemények arról, hogy kapcsolatodnak mi tesz jobbat: a közelség vagy a függetlenség, de most magadnak kell megtalálnod a helyes utat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Amennyiben érdekel az internetes állásvadászat, ma bátran nekikezdhetsz, hiszen egy külföldi cégnek éppen a különleges ismereteidre lehet szüksége.

Mérleg (09. 24-10. 23.)
Kedvesed ma vibráló színeket hoz az utóbbi napokban elszürkült életedbe, de személyes szabadságának megőrzése nem azt jelenti, hogy joga van félrelépni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem akarsz elkényelmesedni otthoni környezetedben, a földrajzi távolság nem lehet akadály számodra: a kapcsolatteremtés ideális közege ma a világháló.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vigyázz, mert oldott hangulatoddal túllőhetsz a célon, és ha többet beszélsz, mint kellene, egyik kollégádat vagy rokonodat akaratod ellenére megsértheted.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzletasszonyként, vállalkozóként sosem lehetsz olyan sikeres, hogy szüneteltethesd a vevő- és ügyfélkeresést: ma segítsd az ügyfelet, hogy ne felejtsen el!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Otthonod kialakításában az ultramodernség dominál, kreativitásodat pedig a divat és az online kapcsolatok és tevékenységek világában kamatoztathatod.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kiállsz amellett, ahogyan a kapcsolatodat és a világot látod, és őszintén hangot adsz véleményednek és érzéseidnek, haladást és fejlődést indíthatsz el.

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?