Szuper hétvégéd lesz! Ezt mondják a csillagok - Egymondatos horoszkóp: Március 25.

2017.március.25.

A Nap és a Vénusz együttállás a hét végére kellemes hangulatot, jó kapcsolatteremtő és üzleti készséget jelez, tudatába kerülünk saját vonzerőnknek, és képesek leszünk a legelőnyösebb oldalunkról mutatkozni. Ügyeljünk a külsőnkre és a figyelmességekre: fontosak a jó kapcsolatok kialakításához és fenntartásához. Kényeztessük magunkat, menjünk társaságba, bulizzunk, adjuk át magunkat az élvezeteknek és a romantikának, szerezzünk örömet szeretteinknek, lepjük meg őket váratlan ajándékkal! Ám mivel a Vénusz még retrográd, nem ajánlatos házasságot kötni, de a költekezés és a nassolás terén se essünk túlzásokba.

Kos (03. 21-04. 20.) Amikor a láthatáron megjelenik egy olyan pasi, aki számításba jöhet, a fejeden rögtön kigyullad a zöld lámpa, de egy kiprovokált randi nem a terveid szerint alakul.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha kezdesz ráébredni, hogy titkos viszonyodnak nincs jövője, nem része családalapítási tervednek, akkor hagyd magad mögött a múltat, s végleg zárd le az ex-aktát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Úgy gondolod, jó haverok vagytok, de ma kezd kicsit melegedni a helyzet, és ha úgy érzed, ez már egy kicsit több, mint barátság, tisztázni kéne a dolgokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Jóllehet a pénz és a pozíció felszíthatja a vonzalmadat egyik felettesed iránt, mégsem szabad beleesned abba a hibába, hogy a munka ürügyén kezdeményezz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Külföldi munkavállalás során valaki elbűvölhet, és ha bele akarsz merülni az esztétikai vagy testi örömök pezsgőfürdőjébe, most egy kicsit elszórakozhatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem akarsz lemondani jómódú partneredről, aki nagy nyereség üzleted számára, és azt sem bánod, hogy a nagyvonalú juttatások fejében le kell feküdnöd vele.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szerelmet ébreszthetsz egy hírességben, aki érzékeidet és anyagi igényeidet is kielégítheti, s ha barátaiddal töltöd az estét, remekül fogtok szórakozni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma elkezdhetsz azon gondolkodni, hogyan változtathatsz a munkádon úgy, hogy növeld a lehetőségét az ellenkező neműekkel való találkozásoknak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Olyasvalakire vetsz szemet, aki a színház vagy a művészet világába tartozik, de vigyázz, mert szalmaláng természeted miatt megfontolatlan döntést hozhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvesedet bemutathatod a családnak, de kétségek gyötörnek: tényleg szerelmes-e beléd a fiú, vagy csak azért akar összebútorozni veled, mert így kényelmes.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lassan felfedezed az értéket állandó partneredben, és nyíltan hirdeted mindenki előtt, de vigyázz, mert az interneten nem fogsz őszinte társat találni.

Halak (02. 20-03. 20.) Jól fizető munkára bukkansz, de vigyázz, mert a pasidat kileli a hideg attól, ha rögtön az első találkozásnál leellenőrzöd, mennyit keres, és milyen járgánya van.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Napi szex: 5 férfi, akivel nem kellene lefeküdnöd - és ezt te is tudod!

Napi szex: 5 férfi, akivel nem kellene lefeküdnöd - és ezt te is tudod!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla