Tanuld meg kezelni az agressziódat - Egymondatos horoszkóp: Október 11.

2017.október.11.

A barátságtalan Mars-Szaturnusz fényszög a hét közepén nehézségeket okoz az érvényesülés terén, számtalan korlátozást, akadályoztatást, balsikert, kudarcra ítélt kezdeményezést jelez: vigyázzunk biztonságunkra, testi épségünkre, és lehetőleg ne adjunk okot rá, hogy felmondják munkaviszonyunkat. Tanuljuk meg kezelni agressziónkat, kordában tartani indulatainkat, gyakoroljunk önfegyelmet: ez segít elkerülni a konfliktusokat. Balsikerek esetén ne dobd be a törülközőt, inkább korrigáld helytelen lépéseidet. A csontsérülések, az ízületi panaszok, a vérnyomásproblémák megfelelő odafigyeléssel és egészségmegőrző programokkal elkerülhetők.

Kos (03. 21-04. 20.) Kerülj ma mindent, ami nagyobb terhelést jelenthet csontrendszered és ízületeid számára, a munkahelyeden pedig legyél távolságtartó, ne szerezz újabb ellenségeket.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem követelj többet a párodtól, mint amennyit magától adni tud, de ne hagyd magad belekényszeríteni a szexbe vagy egy üzletbe, még azelőtt, hogy felkészülnél rá.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Fontosabb kapcsolataid válságba kerülhetnek, otthonodban baleset érhet, és ha veszteség ért vagy rossz passzban vagy, ne a családon töltsd ki a dühödet!

Rák (06. 22-07. 22.) Kis balesetre, munkahelyi konfliktusra számíthatsz, a pároddal sem tudsz összecsiszolódni, de minthogy számolsz vele, remélhetőleg nem leszel erőszakos.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kezded felismerni, hogy partnered és gyermeked csupán pénzkereső gépnek tekint, és ha joggal érzed úgy, hogy túl sokat követelnek tőled, tiltakozz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ügyelj otthonod biztonságára, és ha egy nagyobb kiadás vagy veszteség miatt rossz passzban vagy, légy szíves, ne a párodon és a családodon töltsd ki a haragodat!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma küzdened kell a jó híredért; egy probléma felbukkanásakor a megoldáson kell gondolkodnod, nem pedig annak az embernek a személyiségén, aki frusztrál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hasznos tudni, hogy a támogató barátok, kollégák ajándékán valahol elrejtve ott van az árcédula, és az ár sokkal nagyobb, mint amit hajlandó lennél érte fizetni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Teljesen elment az eszed, ha belekeveredsz egy munkahelyi viszonyba, de ha meg akarod tartani az állásodat és a fix bevételedet, tartózkodj az erőszaktól.

Bak (12. 22-01. 20.) Balszerencse érhet külföldön, meggyűlhet a bajod a hatósággal, de az sem kizárt, hogy valaki titokban abban reménykedik, hogy teljes erővel mész fejjel a falnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Barátaid, rokonaid vagy üzletfeleid indokolatlan követelésekkel bombáznak, pénzkölcsönzésnél, közös vállalkozásnál ma elengedhetetlen az óvatosság.

Halak (02. 20-03. 20.) Képtelen vagy elsimítani egy szakmai vagy anyagi konfliktust, vagy erélyesen intézkedni fizetésed ügyében, de felesleges ma erőltetned azt, ami nem megy.

Ez is érdekelhet

Emmy gála 2021: ezek a sztárok nagyon mellényúltak idén. Mik ezek a szettek?

Emmy gála 2021: ezek a sztárok nagyon mellényúltak idén. Mik ezek a szettek?

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján