Te vagy ma a legnagyobb csábító - Egymondatos horoszkóp: Július 3.

2017. július 3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold harmonikus fényszöge a Neptunusszal lehetővé teszi, hogy ösztöneinkre és megérzéseinkre hallgatva megértsük a felszín mögött lévő dolgok mélyebb értelmét. Szervezetünknek most több leveles zöldségre és szénhidrátra van szüksége. Mivel a titkok most lázba hoznak minket, érdemes elmélyednünk az okkultizmus témájában elolvasni egy krimit, megnézni egy thrillert. Ha erős szexuális étvágyunk romantikus érzelmekkel társul, ez sokat segíthet abban, hogy az ágyban azt kapjuk, amit szeretnénk. Teremtsünk Káma-Szútra hangulatot, élvezzük a másik közelségét, játsszuk el a csábító démont, de az álmodozást és az úszást se hagyjuk ki a napi programból.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma úgy érezheted, ki kell elégítened partnere vágyait, és nem azért bújsz ágyba vele, mert valóban ezt akarod, mégsem adhatod el magadat egy vastag pénztárcáért.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a barátaid vagy rokonai bulit rendeznek, menj el te is, ne tiltakozz a szerelem villámai ellen, de ha a vacsorát épségben szeretnéd túlélni, mellőzd a féltékenységet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvez a mai nap a gyümölcskúrának, de ne engedd meg magadnak, hogy a munkahelyeden gyengének mutatkozz, viselkedj úgy, mint aki jól érti a dolgát.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel ma erotikus vagy a fejed búbjáig, ha megjelenik a színen az a pasi, aki nemrégiben érzelgősnek és giccsesnek nevezett, bizonyítsd be neki, hogy tévedett.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha úgy érzed, hogy nem bírod rokonaid vagy szeretőd piszkos kis trükkjeit magad körül, és az a rossz érzésed támad, hogy csapdába sétálsz, nem tévedsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Csak az a gondolat jár a fejedben, hogy hol a következő pasi, aki a szexuális vonzerődet és intelligenciádat isteníti, ma viszont tuti, hogy jó leszel valakinél.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha betérsz kedvenc üzletedbe, kedvtelve keresgélsz a drága tárgyak között, de mivel ne vehetsz meg mindent nyakra-főre: határt kell szabnod a költekezésnek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha már az első randin, vagy a kapcsolatotok kezdetén bizonyítékát akarod adni szexuális vonzerődnek, akkor ma sokszor hallod az ágyrugókat nyikorogni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Anyagi probléma esetén ne tegyél úgy, mint a strucc, ne dugd be fejedet a homokba, és ne áltasd magad azzal, hogy amire nem gondolsz, az nem is létezik!

Bak (12. 22-01. 20.) A mai beszélgetés a pároddal vagy egyik rokonoddal olyan hatást válthat ki belőled, mintha egy pszichológus könnyített volna a lelkeden: teljesen elengeded magad.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tisztában vagy vele, hogy a szakmai és pénzügyi sikerhez vezető út a hatalmasok ágyain keresztül vezet, mégsem vagy hajlandó a főnököd ágyában landolni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha nyaralsz vagy utazgatsz, nem esik rosszul neked, hogy valaki megkíván, csak az a rossz, hogy legszívesebben máris teljesítenéd a pasi elképzeléseit.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

glamour plusz ikon Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)