Tele vagy ma energiával - Egymondatos horoszkóp: Január 11.

2017.január.11.

A jóindulatú Mars-Plútó rezgések hatására az emberekben túlteng az energia és a vállalkozó kedv. Remek alkalom kondíciójavításra vagy a szükséges felújítási, válságkezelői tevékenységek elvégzésére. Olyan energiatöbbletet kapunk, amelynek révén még lehetetlennek tűnő feladatok elvégzésére is vállalkozhatunk. Az egyéni sikerek hajszolása helyett viszont igyekezzünk megtalálni, mi az, ami a többiekkel közös, fogadjuk el azt az életbölcsességet, amelynek legfrappánsabb megfogalmazása talán az "Egységben az erő" szállóige. A rendszeres mozgás vagy egy méregtelenítő program nagymértékben hozzájárul egészségünk megőrzéséhez.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel nehezen viseled a hatalmi játszmákat, akkor jársz a legjobban, ha a színfalak mögött dolgozol, így a lehető legkevesebb felhajtással érheted el, amit akarsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy hatalmi szövetséggel és némi protekcióval megsokszorozhatod erődet, párkapcsolatodban pedig a szenvedély tüze talán a gyertyát is lángra lobbantja.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Változások várhatók a munkahelyeden, ezért oda kell figyelned a cégen belül lejátszódó munkahelyi és üzleti politikára; műtét esetén gyorsan regenerálódsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy külföldi utazás pályamódosításra ösztönözhet, ráadásul egy kemény, irányító típusú, vállalkozó szellemű fiú becserkészése sem okozhat most gondot számodra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Keményen dolgozol, de szükséged van kézzelfogható jutalomra, hiszen ez mutatja meg, milyen sokat érsz, a jó szex pedig erősíti az immunrendszeredet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szexi, jómódú szerető vagy üzletfél akad a horgodra, egy kapcsolatban színt kell vallanod: magánéletedben, üzleti kapcsolataidban fordulóponthoz érkeztél.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Betegségből felépülsz, szemet vetsz egyik kollégádra, családi vállalkozásba kezdhetsz, ám ha túlóráznod kell, ne húzd a szájadat, és főleg ne mondj nemet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Alkotó energiád megsokszorozódnak, sikerekre a szerelemben és a szakmádban egyaránt számíthatsz, sőt, ha elég határozott vagy, akár mindkettőben is.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fizetned kell azért, amit meg akarsz szerezni, foglalkozhatsz az ingatlanvétel, lakásfelújítás vagy az együttélés gondolatával, de ne rohanj ajtóstul a házba.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai napon esedékes tárgyalást végig te irányítod, udvariasan, de határozottan, ráadásul saját hatalmi játszmáidnak egyes lépéseit is élesebbre csiszolhatod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel a hatalom és a pénz megváltoztatja a kapcsolatokat, egy jó üzlet vagy állásod megtartásának reményében okosabb tudomásul venned az erőviszonyokat.

Halak (02. 20-03. 20.) A szövetségek minden formája létezik – csoportok, cégek, barátok, vállalatok között, most van ott hely neked is, kölcsönösen előnyös fúziók kialakítására.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett