Teremts egyensúlyt - Egymondatos horoszkóp: Január 17.

2017.január.17.

A Mérlegben lévő Hold hatására ma az udvariasság, a diplomácia és ez előzékenység képessége tesz bennünket alkalmassá arra, hogy emberi kapcsolatokat hozzunk létre. Mivel a nap második felében a Holdat a Bak-Merkúr támadja, a túlzott előzékenység, a döntésképtelenség, az objektivitás hiánya vagy a kitérés a kellemetlen témák elől képmutatásnak, színészkedésnek és őszintétlenségnek tűnhet mások szemében. Világos, hogy meg kell keresni az optimális megoldást: egyensúlyt teremteni udvariasság és nyíltság között.

Kos (03. 21-04. 20.) A délutáni órákban meg kell teremtened az alkalmat nézeteid tolmácsolásához, de eközben figyelembe kell venned partnered és kollégáid érdekeit is.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha azt akarod, hogy valaki, akivel együtt dolgozol, vagy akit szeretsz, automatikusan megértse a nyelvezetedet, muszáj objektívebben közölni véleményedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szabadulj meg attól a rossz szokásodtól, hogy a pasik társaságában természetellenesen viselkedj, vagy mániákusan csak a szexre és az üzletre gondolj.

Rák (06. 22-07. 22.) Félő, hogy a délutáni órákban félreértelmezik szavaidat, s versengened kell partnered vagy rokonaid figyelméért, ami megnehezíti, hogy közel kerülj hozzájuk

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ingatag magatartásod, megalapozatlan feltételezésed, félreérthető megjegyzésed és figyelmed elkalandozása felhívás arra, hogy valaki balekot lásson benned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma aligha kerülheted el a pénzzel való törődést, felelősségérzeted talán arra ösztönöz, hogy anyagilag támogasd gyermeked vagy partnered tanulmányi ambícióit.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Félsz nyíltan kimondani a véleményedet, mert nem szeretnéd elveszíteni főnököd vagy egyik rokonod barátságos tekintetét, inkább mindent lenyelsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha el kell intézned egy kellemetlen telefont, meg kell oldanod egy konfliktust, vagy szembe kell szállnod barátod vagy üzletfeled véleményével, essél túl rajta!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tartsd a kapcsolatot ismerőseiddel és üzletfeleiddel, de nem kötelező olyan szakmai vagy pénzügyi megállapodásba belemenned, ami hátrányosan érinthet.

Bak (12. 22-01. 20.) Szeretsz és tudsz is dolgozni: a tökéletesség iránti vágyad miatt átmenetileg letörhetsz, de ha reálisan értékeled eredményedet, nincs okod elszontyolodásra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha partnereddel beszélgetsz a múltról, felszínre kerülhet néhány be nem gyógyult seb, amit magadban hordozol, de ne aggódj, hiszen ez teljesen természetes.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne befolyásolja mimózalelkedet, hogy mit gondolnak kedvesedről a barátaid, szüleid vagy rokonaid, hiszen te látod majd őt ruha, zakó vagy nyakkendő nélkül.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

10+1 sztármenyasszony, akik felrúgták a fehér-szabályt az esküvőjükön

10+1 sztármenyasszony, akik felrúgták a fehér-szabályt az esküvőjükön

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról