Tervezz bátran, ha utazni szeretnél!--Egymondatos horoszkóp - szeptember 26. kedd

2017.szeptember.26.

A növő Hold ma az optimista Nyilas jegyében halad: tervezz bátran, ha utazni szeretnél, most vadássz ajánlatokat. Mivel a nap első felében a Holdat a Szűz-Mars támadja, hajlamos lehetsz rá, hogy felszültté válj, amikor precizitást igénylő feladatokkal kell foglalkoznod, és állandóan magadat védve reagálj kicsinyeskedő, munkamániás kollégáid vagy párod kritikájára, kitartva amellett, hogy neked van igazad.

Tervezz bátran, ha utazni szeretnél!--Egymondatos horoszkóp - szeptember 26. kedd
Fotó: giphy

Egy rövidebb kiruccanás vagy az intenzív sportolás viszont segít helyreállítani lelki egyensúlyodat. Ha hajlamos vagy a lumbágóra vagy az izomlázra, kerüld a hirtelen mozdulatokat, de céltudatosan erősítheted a popsid és a combod egyes izomcsoportjait.

Kos (03. 21-04. 20.) Ügyelj a diétádra, és tartózkodj a bajkeverő kollégáktól; ha saját magatartási normáid vannak, sosem kell mástól kérdezned, mi a helyes út, amit követned kell.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha komolyabb gondjaitok vannak a szexuális életetekkel, megoldódhat a probléma, ha nem hagyod, hogy a párod elkerülje az érzelmeivel való szembesülést.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha úgy érzed, hogy te végzed a legfárasztóbb házimunkákat, akkor cserélj a pároddal: mindjárt jobban megismeritek egymás feladatait, és kevesebb lesz a vita.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma harapós vagy és éles nyelvű, de alapjában véve gyengéd és sebezhető: haragodat úgy fékezheted meg, hogy nem kezdesz el vitatkozni apróságok miatt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha szentül hiszed, hogy párod az élelmiszer vásárlásakor két kézzel szórja a nehezen megkeresett pénzt, akkor vásároljatok együtt, és ellenőrizd a kiadásokat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Amikor hazaérkezel, de az otthonodban nem számíthatsz szeretetteljes fogadtatásra, csak nehezen tudsz megszabadulni munkahelyi vagy üzleti nehézségeidtől.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Párkapcsolatodban szükség volna egy kis változatosságra, de vigyázz új ismerősöddel, aki egyedülállónak mondja magát, holott más partnerrel is dolga van.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne berzenkedj, ha egyik kollégád arra figyelmeztet, hogy okvetlenül ki kell engesztelned egy elégedetlen ügyfelet, de ehhez azért valami szakismeret is szükséges.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Megeshet, hogy készségesen engedsz kollégád csábítási kísérletének, ugyanakkor tudod, hogy ennek a vonzalomnak egy fikarcnyi esélye sincs a beteljesülésre.

Bak (12. 22-01. 20.) Naponta néhány perc magány elegendő, hogy tudatosítsd: van egy olyan része lényednek, amelyre oda kell figyelned, gyümölcsöt viszont csak 17 óra előtt fogyassz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha baráti körben töltöd a napot, és rájössz, hogy üzleti és közéleti tájékozottságod sokat romlott, akkor figyelj azokra a hírekre, melyek téged is érintenek.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem baj, ha a partnered egy kicsit neheztel, annál simulékonyabb lesz legközelebb, de azt már nem kell eltűrnöd, hogy a viszonyotokban a társad diktáljon mindent.

Ez is érdekelhet

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

G-Életstílus

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz