Törj ki a korlátaid közül! - Egymondatos horoszkóp - február 10.

2018.február.10.

Ezen a hétvégén a Nyilas-Hold, a Vízöntő-Nap és a Kos-Uránusz barátságos rezgéseinek köszönhetően felpezsdül az élet, az unalmas hétköznapokat és a rutint képtelenek leszünk elviselni. Egyszerűen muszáj valami változatosságot beiktatni életünkbe. Kitörhetünk korlátaink közül, most érdemes utazással tágítani szellemi horizontunkat, de továbbképzésre is alkalmas ez a nap. Könnyen teremtünk kapcsolatot másokkal, önállóságunkat ugyan nem adjuk föl, mégis élvezzük a közösségben végzett tevékenységeket. Szellemileg és fizikailag csúcsformában vagyunk, gyors reflexeink és koordinációs készségünk kapóra jöhet valamilyen szellemi vagy fizikai megmérettetésben.

Törj ki a korlátaid közül! - Egymondatos horoszkóp - február 10.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a vasárnap nem jelent pihenőnapot számodra, utazás, továbbképzés szerepel programodban, de az Uránusz újító eszméi is érvényesülnek életedben.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha pénzre van szükséged, egyik barátnőd vagy rokonod kölcsönözhet valamennyit, persze csak rövidlejáratú kölcsönről lenne szó, amíg összekapod magad.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma egyetlen pillanatra sem akarsz egyedül maradni, kívánod partnered és barátaid közelségét, mélyül az egymás iránti megértésetek és kellemesebb az együttlét.

Rák (06. 22-07. 22.) Reméljük, álláskereséssel töltöd a napot, de a mai nap kiválóan alkalmas a narancsbőr kezelésére is, ha pedig izomláz kínoz, próbálj ki valamilyen izomlazító receptet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne akarj lekörözni másokat a pasikért folytatott versengésben, inkább azt élvezd, hogy a pároddal együtt tervezheted meg közelgő utazásotok részleteit.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma gondoskodj a családodról: kedvező időpont zöldség és gyümölcs tartósítására, csípő- és combfogyókúrádban pedig a mozgás és a zsír nélküli diéta segíthet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma ne siesd el a dolgot, ne terítsd ki túlságosan hamar a kártyáidat, előbb azt derítsd ki, milyen esélyeid lehetnek egy Oroszlánnál, Nyilasnál vagy Vízöntőnél.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Úgy véled, felesleges a napot munkával töltened, ezért másokra bízod a saját feladataidat is, az viszont baj, hogy még csak nem is ellenőrzöd az elvégzetteket.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A mai nap alkalom az ismerkedésre, meg arra, hogy megragadd a szerencsédet, de a legfőbb dolgod mégis az, hogy felkeltsd egy eredeti fazon érdeklődését.

Bak (12. 22-01. 20.) Vigyázz, mert a párod vagy egyik rokonod hideg fejjel kigondolt játékot űz veled, amikor úgy tesz, mintha érdekelné a múltad - ezzel vehet rá, hogy kiadd magad.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel pontosan tudod, mit jelent a társadalmi elismertség, az esti bulin talán a párod vagy egyik barátod tehetne valamit érted – ha sikerül egyezségre jutnotok.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha megvalósítod hivatásoddal vagy pénzügyeiddel kapcsolatos elképzeléseidet, egy darabig nem lesznek filléres gondjaid, hiszen mindig is erre vágytál.

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói