Új kapuk nyílnak meg előtted, semmi nincs veszve - Ezeket ígéri a júliusi horoszkópod

2017.július.1.

A világ legimádottabb popsztárja, a legtöbb követővel rendelkező énekesnő, a legbájosabb híresség, Selena Gomez júliusban ünnepli a születésnapját. A júliusi horoszkópodat hát kedvenc Selenás gifjeinkkel illusztráltuk. Szívesen!

Rák (június 22.-július 22.)

A HÓNAPOD A párod a hónap első harmadában jól érzi magát Mr Domináns szerepében, és egy-egy veszekedést kevésbé tart fárasztónak, mint az önkéntes együttműködést. Ne legyél túlságosan puha, a tiszteletét azzal szerzed meg, ha bebizonyítod neki, hogy nélküle is tudsz élni! Ám ha 2-a és 10-e táján zavar a hatalom, amit a társad és mások viselkedése gyakorol feletted, válaszd a nehezebb, de végül is a helyes utat: sebezhetőségedet próbáld meg belülről kezelni, és dolgozz azon, hogy belső egyensúlyodat ne hagyd befolyásolni mások cselekedeteitől és problémáitól. A július második fele a bevételek gyarapítása jegyében telik. A munka és az érzelmek frontján időnként elbizonytalanodhatsz, ám ha a rokoni kapcsolataidat megmozgatod, olyan ajánlatot vagy lehetőséget kaphatsz, mely révén a jelenleginél magasabb jövedelemre tehetsz szert. Végleges vagy ideiglenes szakításod vagy az átmeneti mosolyszünet megnyithatja a kaput számodra egy egzotikus utazás felé.

AZ ÉVED Kezdetben talán él benned a teljesen természetes félénkség, hogy a párodat vagy egyik munkatársadat közel engedd magadhoz, és te is közel kerülj hozzá. Ha szakításra kerül sor, hiszen ez is lehetséges, a Jupiter, a Neptunusz és Plútó mágikus rezgései az év végétől segítenek lezárnod a múltat, hogy ajtót nyithass a mindent elsöprő szerelemnek. Ha sikerül lerombolnod a magad köré húzott falat, akkor átélheted a közelséget és az intimitást. Így válsz képessé arra, hogy felépítsd és megtartsd a bizalmat és a meghittséget. Ambiciózus, tekintélyelvű párod az új évben hol bátorít, hol dacreakciókra késztet, de a vele való szexuális kapcsolatot a házasság és a gyermekáldás szentesíti. Kollégáid ugyan az év végéig szerezhetnek néhány kellemetlen percet, de később átnyergelhetsz egy kreatív szakmára. Ez a döntésed nemcsak a hivatali, hanem a szerelmi életedben is hasznodra válik: még a kollégáid és üzletfeleid is másképp viselkednek, amióta a stabil kapcsolatban élő nőt látják benned.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

A hónap elején ne zárkózz el másoktól, ha valaki megszólít, nem biztos, hogy baltás gyilkos, és csak akkor panaszkodj, ha rossz hangulatban vagy, és okod van rá. 7-e után viszont mindenki téged akar: veled lenni, veled barátkozni, randizni rogyásig. Titokban mindig médiasztár vagy népszerű híresség akartál lenni? Iratkozz be egy tanfolyamra, és teljesítsd ki a benned rejlő tehetséget! Csapatot alkotni a pároddal és munkatársaiddal egy dolog, de megőrizni, az egy másik. A csapatmunkát a mindennapokban kell gyakorolnod. Ennek során a túl sok, túlzásba vitt és fölösleges elvárás viszont görcsössé, elutasítóvá tehet másokat. Jobb megoldás a dolgokat úgy venni, amilyenek. A hónap második felében végre tisztázhatod a pasiddal, mit is jelent számodra…

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Ne csodálkozz, ha 10-e előtt a traccsos csajbulin vagy egyik barátnőd lánybúcsúján szedsz össze egy titkos egyéjszakást! A hónap elején kezdesz tisztában lenni azzal, hogy kedvesen és rokonszenvesen is lehet nemet mondani olyan helyzetekben, ahol korábban le kellett nyelned a békát. Párban? A közös vállalkozás, a nagyobb bevétel és természetesen a pozíciók variálása segíthet abban, hogy az ágyon kívül érzelmeiteket is megosszátok egymással. A hónap utolsó harmadában ne kapaszkodj a magányos harcos szerepébe, hiszen csak az összetartozás érzése erősítheti a kötődést a társadhoz. Ám időre van szükséged a bizalom megalapozásához, és ahhoz, hogy higgyél a másik jó szándékában.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Talán a hónap első harmadában túlreagálod az ellened irányuló munkahelyi vagy családi támadásokat, és több kemény döntést kell hoznod. Szembe kell nézned azzal, hogy döntéseidet főnököd, partnered vagy hozzátartozóid szeretnék átnézni, megvitatni. Életednek talán legfontosabb kérdése párkapcsolatodnak, szerelmi életednek sorsa, alakulása. Jó volna, ha végre eldöntenéd, tényleg vele képzeled el az életedet, vagy inkább valaki mással folytatnád. Jövedelmező megállapodást köthetsz külföldi utazásod vagy kapcsolatépítő képességed bevetése révén. Viszont átmeneti munkahelyi vagy családi konfliktusok keseríthetik meg napjaidat, ám ezek nem törik meg optimizmusodat. A hónap közepétől viszont ügyesen taktikázol a megfelelő pasi becserkészésében, magánéletedben és a munkahelyeden egyaránt.

Skorpió (október 24.-november 22.)

6-a után kamatoztasd munkahelyi és üzleti ismeretségeidet, építsd a karrieredet! Talán több területen is sikert fogsz elérni, a magánéletedről azonban nem lehet hasonló jókat állítani. Mivel anyagi vagy szexuális elvárásaidnak szinte senki sem tud eleget tenni, aligha csodálkozhatsz, ha érdekkapcsolatod zátonyra fut. Barátaid és főnökeid is arra szorítanak, hogy tanulj, iratkozz be külföldi nyelvtanfolyamra, járj egyetemre. Arra ugyanis júliusban aligha számíthatsz, hogy a pasid megkéri a kezedet és elkényeztet. Ha ideális lenne számodra az idénymunka, végezz el egy idegenvezető tanfolyamot, hogy elegáns és anyagilag is jól eleresztett utazócsoportokat kísérj népszerű üdülőhelyeken. A balesetbiztosításról viszont nem feledkezhetsz meg!

Nyilas (november 23.-december 21.)

A hónap elején azt próbálod elmagyarázni a társadnak, hogy milyen rettenetes pénzügyi nyomás nehezedik rád. Azt akarod megértetni vele, hogy lassan összeomlasz a súlya alatt. Nem szabadna, hogy eszedbe jusson a párodat vagy barátaidat a saját ellátásodra felhasználni, de ha ennyire ki vagy borulva, akkor vállalj munkát külföldön, vagy keress egy jobban fizető állást. Szingliként mindent magadnak kell fizetni, de a házasság biztonságot nyújt a közös teherviselés miatt. Júliusban élvezettel tölt el, ha elhappolhatod a kiszemelt pasit riválisaid orra elől, de ne hagyd, hogy a barátnőd párja kikezdjen veled. Az is elképzelhető, hogy külföldön építed fel az egzisztenciádat, és némi protekcióval mindig megtalálod a módját, hogy megszerezd, amit akarsz.

Bak (december 22.-január 20.)

Az agresszív Mars-Plútó szembenállás a hónap elején előhozhatja kötözködő énedet. Hatalmi harcok kirobbantása helyett fogd vissza kitörni készülő agressziódat, vagy menj el futni a szabadba. Ha üzleti okokból választasz partnert, és a pasid esetleg kiszáll ebből az üzletből, akkor zűr van. Még ha magad döntesz is úgy a hónap első harmadában, hogy kilépsz egy konfliktusokkal és anyagi vitákkal terhelt kapcsolatból, dühös lehetsz azért, mert így kellett döntened. Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a düh, inkább gondolj arra: van-e annál nemesebb bosszú, mint hogy a másik nélkül sikerre viszed az életedet, vállalkozásodat. Hogy igazán megmutatod neki, támogatás nélkül is boldogulsz. Mivel az emberek ma már nem egy életre választanak munkahelyet, talán te is lakóhely-változtatásra kényszerülsz. Oda kell menned, ahol munka és pénz van.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

A pasikat, a munkahelyedet éppen olyan gyakran váltogatod, mint a küllemedet. Az unalmat hírből sem ismered, de 17-e és 24-e magasságában nem tudsz mit kezdeni az érzelmekkel – még kevésbé a pénzzel. A nyaralás és az utazás kitűnő módja szellemi horizontod tágításának, de arra is nagyszerű alkalom, hogy elfelejts egy rosszul működő kapcsolatot, és találkozz valakivel, akivel teljes életet tudsz élni. Ám ha együtt akarsz élni azzal, akit szeretsz, új együttélési módszerekre is szükséged lehet. A párod miatt reflektorfénybe kerülhetsz, de 14-e után próbálj meg kompromisszumot kötni környezeteddel, különben fennáll a veszély, hogy pont azokat a kapcsolataidat veszíted el, melyektől pénzügyileg a leginkább függsz. Üzleti ügyekben a hónap második harmadában támaszkodj a partneredre, mint tanácsadóra! A hónap végén pedig dobd be legelbűvölőbb formádat, így megelőzhetsz egy gyilkos veszekedést.

Halak (február 20.-március 20.)Ha a párod programot csinál a barátaival, dühkitörés helyett inkább használd ki az alkalmat, hogy te is kiruccanj a barátnőiddel egyet bulizni. Szerencsés vagy, ha olyan társsal élsz együtt, aki barátságosan fogadja ambícióidat, és sem pszichikai, sem anyagi értelemben vett akadályokat nem gördít eléd. Néhány akadály nem zavaró idén nyáron a szakmai előmeneteledhez vagy néhány kívánságod beteljesüléséhez vezető úton, ha fordítva fogod fel a dolgot: az akadály elhárítása maga a kívánság megvalósítása. Extravagáns ötleteid, kívánságaid néha drágák, de mindenképpen szórakoztatóak a párodnak és hozzátartozóidnak is. A hónap végén a konditerem az alakod tökéletesítésének szentelt modern templom, de vagány és sportos pasikat sem fogsz sehol máshol találni.

Kos (március 21.-április 20.)

Ha az üvegplafon miatt elutasítod a vállalati karriert, mindent bedobsz, hogy belekezdhess saját vállalkozásodba. Július első harmadában a munka és a család között lavírozva előfordulhat, hogy dühössé és elégedetlenné válsz. Tégy ellene: keress új impulzusokat, pl. új hobbit – nehogy bedaráljon a rutin. Szóval és tettel ugyan a párod mellé állsz, növeled küzdőerejét, otthon azonban 20-ig a magad egyeduralmát akarod érvényesíteni. Egy felbomlott kapcsolat után a hónap végén olyan pasi csavarja el a fejedet, aki úgy ront be kedvenc szórakozóhelyed lengőajtaján, mint Clint Eastwood hajdanán, és olyan forgószelet kavar, hogy csak úgy lobognak tőle a fürtlejeid. Oszd meg vele a bizonytalanságaidat 14-e és 24-e táján Egyedül neki van eszköze a feloldásukra. Ha érdekesnek és vonzónak találod ezt a macho-figurát, a vicceit jópofának, és szerelmet is érzel iránta, akkor 18-a táján itt az idő, hogy házastársként számolj vele.

Bika (április 21.-május 20.)

Általában nyugodt vagy, de a hőség téged is megzavar, és harapós hangulatba kerülsz. Nem hagyod szó nélkül a lármás szomszédot, a dühös hitvest, vagy az undok pincért az étteremben és a kiszámíthatatlan főnököt sem. Sajnos nem kérhetsz fizetésemelést, amikor cégednek minden vonalon csökkentenie kell a költségeit. Ha a párod a hónap elején nélküled utazik nyaralni, vagy nem telefonál, vond le a következtetéseket, és csinálj programot a hétvégére! Ha azután mégis kiderül, hogy ráér, ne mondd le a már korábban megbeszélt programodat! Ha kiborul a családi szennyes, és a pasid anyagi követelésekkel zaklat, szólítsd fel, hogy távozzon házon kívülre. Éreztesd vele, hogy jól érzed magad – ha nem vele, akkor másokkal. Igazságtalannak tartod, hogy a hónap végén mindig neked kell elvégezned az egész otthoni munkát, és ha ráadásul a párodat sem tudod kimozdítani otthonról, ülj mellé a heverőre, is indulj érzéki felfedezőútra a kezeddel.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Mintha a hónap elején tombolnának a hormonjaid, ami a nyár derekán normális is. Ám soha ne sértsd meg a párod érzelmeit – főleg ne egy félrelépéssel. Ha a kapcsolatodnak vége, fordulj egy jó ügyvédhez, mert érzelmeid meggátolhatnak abban, hogy anyagi érdekeidet jól képviseld. Ne is próbáld meg. Ha egy rövidebb kiruccanás szerveződik 7-e vagy 14-e táján, pakolj néhány laza, sportos cuccot, hiszen még az is elképzelhető, hogy egy koncerten vagy fesztiválon fogtok landolni. Mivel a Vénusz a jegyedben tartózkodik, ez a hónap amúgy is a szórakozásról és a szerelemről szól. A flörtölés 7-e és 18-a magasságában számodra annak a célnak az eszköze, hogy egy életre jövendőbelid karjaiban landolhass. Ne vásárolj érzelmi alapon, adj magadnak gondolkodási időt, és attól is óvakodj, hogy érzelmi alapú költekezéseidre hitelt vegyél fel!

Ez is érdekelhet

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk