Új megoldásokat találhatsz régi problémákra - Egymondatos horoszkóp: Július 7.

2020.július.7.

A Vízöntő-Hold a reggeli órákban az Ikrek-Vénusszal barátkozik, de keresztezi a Bika-Uránuszt: ha nyugtalanul aludtál, kezdd a napot lazító gyakorlatokkal. Mivel a Hold ma a Vízöntő jegyében jár, kreativitásod nem hagy cserben, de fontos lesz számodra az önállóság. Elutasítod ugyan a mélyebb érzelmeket, a flörtölés és az ismerkedés viszont nem okozhat gondot számodra. Új megoldásokat találhatsz régi problémákra, és mivel a kapcsolataid jelentenek biztonságot számodra, ha egyedül kell maradnod, elszigeteltnek érezheted magad. Ha rendkívüli személyiségek társaságába kapsz meghívást, te is különlegesnek érezheted magad.

Kos (03. 21-04. 20.) Reggel órákig telefonálsz a pasiddal, napközben könnyű, laza harmóniát érzel közösségeddel – ma minden, ami szokatlan, kedvező, csak a rutint nem viseled el.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha dolgoznod kell, ne ódzkodj az új, lehetőségektől, ám ha a mozgáshiány és az ülőmunka miatt begörcsöl a lábad, magnéziumpótlásra van szükséged.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Minden újdonság éltetően hat rád, talán a nagy újrakezdés időszaka indul most el az életedben - tiszta lappal kezdhetsz, megszabadulhatsz a visszahúzó erőktől.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem vagy az a könnyen megnyíló típus, ezért amíg üzletfeled nem áll elő azzal, hogy feküdj le vele, nincs nagy baj, de ne legyél könnyű préda, akit meg lehet fejni!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Alig tudsz a munkádra összpontosítani, amikor partnered váltig hangoztatja függetlenségét, s ha sok hódítással dicsekszik, éppen ez jelent kihívást számodra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ahhoz, hogy növeld a bevételeidet, ki kellene szakadnod a taposómalomból, de a munkahelyeden is próbálj meg végre a változatosság kedvéért nő lenni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kedvesed (szponzorod) felajánlja, hogy tölts vele pár napot külföldön, de nem rejti véka alá, hogy számára nem létezik semmiféle elkötelezettség.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Koccinthatsz egy sikeres üzletre, de ne csodálkozz, ha a pasidat reggel csak a szex érdekli, azt viszont ne hagyd, hogy rokonaid betolakodjanak az életedbe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Legyél eredeti, meghökkentő és lenyűgöző, nehogy a pasid rád unjon, és ha egy üzletkötéskor a megfelelő pillanatban lépsz, végül többnyire eléred, amit akarsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Növelheted pénzügyi forgalmadat, ám ha a párodat idegesíti kiapadhatatlan üzleti aktivitásod, valószínűleg feladja, s belátja, nem tud vitába szállni veled.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Arra készülsz, hogy munkahelyeden és párkapcsolatodban is alapos kiselőadást tarts az emberi szabadságjogokról, de vágyaid tárgya nem hagy szóhoz jutni.

Halak (02. 20-03. 20.) Horoszkópod óva int, hogy vigyáz magadra, tartsd féken a vágyaidat, mert ha behódolsz egy kötelékfóbiás pasi ostromának, hamarosan az ágyában kötsz ki.

Ez is érdekelhet

Az új trend: fiatalon nyugdíjba menni

Az új trend: fiatalon nyugdíjba menni

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai