Új megoldásokat találhatsz régi problémákra - Egymondatos horoszkóp: Július 7.

2020.július.7.

A Vízöntő-Hold a reggeli órákban az Ikrek-Vénusszal barátkozik, de keresztezi a Bika-Uránuszt: ha nyugtalanul aludtál, kezdd a napot lazító gyakorlatokkal. Mivel a Hold ma a Vízöntő jegyében jár, kreativitásod nem hagy cserben, de fontos lesz számodra az önállóság. Elutasítod ugyan a mélyebb érzelmeket, a flörtölés és az ismerkedés viszont nem okozhat gondot számodra. Új megoldásokat találhatsz régi problémákra, és mivel a kapcsolataid jelentenek biztonságot számodra, ha egyedül kell maradnod, elszigeteltnek érezheted magad. Ha rendkívüli személyiségek társaságába kapsz meghívást, te is különlegesnek érezheted magad.

Kos (03. 21-04. 20.) Reggel órákig telefonálsz a pasiddal, napközben könnyű, laza harmóniát érzel közösségeddel – ma minden, ami szokatlan, kedvező, csak a rutint nem viseled el.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha dolgoznod kell, ne ódzkodj az új, lehetőségektől, ám ha a mozgáshiány és az ülőmunka miatt begörcsöl a lábad, magnéziumpótlásra van szükséged.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Minden újdonság éltetően hat rád, talán a nagy újrakezdés időszaka indul most el az életedben - tiszta lappal kezdhetsz, megszabadulhatsz a visszahúzó erőktől.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem vagy az a könnyen megnyíló típus, ezért amíg üzletfeled nem áll elő azzal, hogy feküdj le vele, nincs nagy baj, de ne legyél könnyű préda, akit meg lehet fejni!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Alig tudsz a munkádra összpontosítani, amikor partnered váltig hangoztatja függetlenségét, s ha sok hódítással dicsekszik, éppen ez jelent kihívást számodra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ahhoz, hogy növeld a bevételeidet, ki kellene szakadnod a taposómalomból, de a munkahelyeden is próbálj meg végre a változatosság kedvéért nő lenni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kedvesed (szponzorod) felajánlja, hogy tölts vele pár napot külföldön, de nem rejti véka alá, hogy számára nem létezik semmiféle elkötelezettség.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Koccinthatsz egy sikeres üzletre, de ne csodálkozz, ha a pasidat reggel csak a szex érdekli, azt viszont ne hagyd, hogy rokonaid betolakodjanak az életedbe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Legyél eredeti, meghökkentő és lenyűgöző, nehogy a pasid rád unjon, és ha egy üzletkötéskor a megfelelő pillanatban lépsz, végül többnyire eléred, amit akarsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Növelheted pénzügyi forgalmadat, ám ha a párodat idegesíti kiapadhatatlan üzleti aktivitásod, valószínűleg feladja, s belátja, nem tud vitába szállni veled.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Arra készülsz, hogy munkahelyeden és párkapcsolatodban is alapos kiselőadást tarts az emberi szabadságjogokról, de vágyaid tárgya nem hagy szóhoz jutni.

Halak (02. 20-03. 20.) Horoszkópod óva int, hogy vigyáz magadra, tartsd féken a vágyaidat, mert ha behódolsz egy kötelékfóbiás pasi ostromának, hamarosan az ágyában kötsz ki.

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?