Vad szex és sikerek várnak ma - Egymondatos horoszkóp - április 13. péntek

2018.április.13.

A Jupiter és a Plútó barátságos fényszöge lehetővé teszi számodra, hogy magad mögött hagyd a múlt balsikereit, szponzorokra, befolyásra és vagyonra tegyél szert, csak kényszeres, gátlástalan érvényesülési vágyadat fékezd meg egy kicsit. Cégegyesítésből, társulásból, szövetségekből profitálhatsz, kapcsolataidból hasznot húzhatsz, most érdemes állásváltoztatási játszmába kezdened és olyan körökben forogni, ahol a pénz és a hatalom van. Megszabadulhatsz gátlásaidtól, ráadásul a szex vadabb változata feldobhatja szexuális kapcsolatodat.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha szexről, pozíciós, pénzügyi hatalomról vagy társulásról van szó, talán átléped az etikus magatartás határát, de jelentős szakmai vagy üzleti diadalt ünnepelhetsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Házassági, társulási, cégalapítási, utazási terveid, jogi és anyagi ügyeid kedvezően alakulnak, de az sem kizárt, hogy házasságod gazdasági partnerségként is beválik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy ezután a hitvesednek fogsz dolgozni, és ha nem riadsz vissza a merész húzásoktól, kereskedelmi adottságaid miatt nagy kincs lehetsz céged számára.

Rák (06. 22-07. 22.) Párodat gyermekkel ajándékozhatod meg, illetve olyan hús-vér kapcsolatot teremthetsz domináns partnereddel, aminek egyenes következménye a terhesség.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy állásváltoztatás kedvező hatással lehet a megélhetésedre, lakásgondod megoldódik, összebútorozhatsz a pároddal, hogy vigyázó szemed rajta tarthasd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Most még az óvatos Szüzek is élvezik a fogadásokat, vállalkozásodban pozitív fordulat várható, de attól se riadj meg, ha valaki megfog és soha többé nem ereszt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szerencsével járhatsz az ingatlanpiacon, befektetésed megtérül, de a családban nem kell eltűrnöd, hogy kapzsi, gátlástalan rokonaid keresztülgázoljanak rajtad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kemény és megfontolt üzletasszonyként kihasználod ismereteidet és tapasztalataidat, üzleted olyan jól kezd menni, hogy elárasztanak az új megrendelések.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nagy ravaszsággal tervezed meg üzleti lépéseidet, de mivel legfőbb gyengéd a pénzköltés, zsebpénzen kellene élned, míg meg nem tanulsz a pénzzel bánni.

Bak (12. 22-01. 20.) Némi protekcióval könnyen juthatsz hatalomhoz és befolyáshoz, ráadásul sikerül elfogadtatnod magadat, mint az előkelő, felsőbb társadalmi réteg egyik tagját.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma blöffölnöd kell, akárcsak egy pókerjátékosnak, amikor főnöködet vagy céged fontos megbízóit kizárólag csak személyes meggyőző erőddel tarthatod kordában.

Halak (02. 20-03. 20.) Új, kedvező oldaláról ismered meg főnöködet vagy egyik mentorodat, de ahhoz, hogy magas rangú, befolyásos körökbe kerülhess, élénk társasági életet kell élned.

Ez is érdekelhet

Kate Winslet Hollywood királynőjeként harcol a női test sokszínűségének elfogadásáért, a 2021-es Emmy gálán is

Kate Winslet Hollywood királynőjeként harcol a női test sokszínűségének elfogadásáért, a 2021-es Emmy gálán is

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján