Vasárnap van, de égsz a munkamániától - Egymondatos horoszkóp: November 6.

2016.november.6.

Bár vasárnap van, a Bakban lévő Hold és a Mars együttállása a nap első felében hajlamosít munkamániára. Elegendő energiád lesz arra, hogy mindent elintézz, amit elterveztél. Most érdemes hosszú távú terveket szövögetni, bőrödet hidratáló és feszesítő maszkkal kényeztetni, de az ízületeid kíméletre szorulnak. Mivel a Hold kora délután a Bak jegyét elhagyva átlép a Vízöntőbe, kiváló érzékkel találsz rá a legjobb megoldásokra, de lehetőleg ne sokkold különcségeiddel vagy lázadásoddal a környezetedet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a siker létráján úgy akarsz feljebb jutni, hogy a létra alacsonyabb fokán állók kezére lépsz, nem jutsz messzire, de fogyassz ma minél több gyökeres zöldséget.

Bika (04. 21-05. 20.) Egyesek merevnek láthatnak, bár nem ilyennek éled meg önmagadat, az elveid azonban nagyobb teljesítményre ösztönöznek, és arra, hogy életedet tartalmassá tegyed.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valószínű, hogy egy üzlet vagy baráti kölcsön józan átgondolás után már nem tűnik olyan kedvezőnek, és aki ma nem kíméli a térdét, balesettel is számolhat.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem lehetsz biztos benne, hogy le tudod-e rombolni a partneredet elválasztó falat – de meg kell próbálnod, hiszen ő éppúgy fél a visszautasítástól, mint te.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Amikor befejezel egy feladatot, tűzz ki magadnak valami jutalmat, így erőteljesebben motiválhatod magad, hogy gyorsabban végezz, de élj könnyedebben.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szakmai vagy üzleti sikerek felszítják benned a szenvedélyt, hevesen kívánod partneredet, aki viszonozza vágyaidat, s a szerelem erősíti felelősségérzetedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partnereddel heves vitába bonyolódhatsz délelőtt, de a nap második felében már úgy gondolod, hogy kapcsolatotokban igenis történhet változás, és történik is.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint