Vasárnapi egymondatos horoszkóp! - Július 10.

2016.július.10.

A hét utolsó napján, amikor a Nap barátságos szextil fényszöget zár be a Jupiterrel, legyünk optimisták, merjünk hinni a kedvező fordulatokban és saját sikerünkben. A hét végén joggal remélhetjük, hogy jutalmat vagy támogatást kapunk, haszonra, nyereségre teszünk szert. Ez az aspektus kedvez az utazásoknak, a továbbképzési terveknek, és az önbizalom erejét is képesek leszünk saját hasznunkra fordítani. Igyekezzünk közelebb kerülni olyan emberekhez, akik arra ösztönöznek, hogy pozitív lelki beállítottsággal gondolkozzunk és cselekedjünk!

Kos (03. 21-04. 20.) Lakásvásárlás, költözés, összeköltözés - a mai nap ideális arra, hogy a lakhatásoddal kapcsolatos kérdésekben dönts!

Bika (04. 21-05. 20.) Tervezz rövidebb utazást, élj a hobbidnak, és élvezd a családi békét, ma szinte semmit nem kell tenned, hogy mindenki rád figyeljen!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Fogadd el, hogy a házimunkát nemcsak a te elképzelésed szerint lehet elvégezni, ha költözésen töprengenél a mai tökéletes a döntéshez.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy pompás munkalehetőség vagy plusz bevétel miatt szerencsésnek érzed magad, ma jól kamatoztathatod a pénzügyi ismereteidet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne legyél könnyen kihasználható, és ne hozz az erőforrásaidat meghaladó döntéseket!

Az egész hónapra érvényes horoszkópodat itt nézheted meg!

Szűz (08. 24-09. 23.) Jól működő kapcsolatrendszeredet felhasználhatod arra, hogy megnyisd magad előtt a zárt ajtókat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az önbizalomhiány legyőzésére a legjobb módszer belemenni azokba a helyzetekbe, amiktől félsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mindent bele, mert most igazán jó formában vagy, de éppen ezért ez a legjobb alkalom, hogy képezd magad!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jó kilátásaid vannak az anyagiak terén, esetleg a karrieredben, de fontos, hogy közben figyelj az egészségedre is!

Bak (12. 22-01. 20.) Pihenésre, utazásra is szükséged van ahhoz, hogy tartani tudd a munkában nélkülözhetetlen alaposságot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma felejthetetlen erotikus élményekben lehet részed, akár egy ismerősöd által is, akire nem is számítottál.

Halak (02. 20-03. 20.) Horoszkópod azt javasolja, hogy ma törekedj bensőséges hangulatra a pároddal, hobbidat pedig ne hanyagold, könnyen lehet, hogy nemsokára ebbők fogsz megélni.

Ez is érdekelhet

Vigyázz, kész, elindult a Shoppingünnep a Beautynappal!

Vigyázz, kész, elindult a Shoppingünnep a Beautynappal!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói