Vesd be új, forradalmi ötleteidet! - Egymondatos horoszkóp - május 13. vasárnap

2018.május.12.

A Kos jegyében lévő Merkúr együttállása az Uránusszal lehetővé teszi, hogy villámgyorsan feldolgozd a füledbe jutott új értesüléseket, elsajátíts egy új technológiát, hasznosítsd intuitív ötleteidet, forradalmi újításaidat és kreativitásodat. Merj eltérni a merev szabályoktól, de azzal is tisztában kell lenned, hogy különcségedet és egyediségedet csak akkor ismerik el, ha pénzhez vagy hírnévhez jutsz általa. Mivel a váratlan események stresszt és idegeskedést okozhatnak, ne kapkodj, mert könnyen érhet baleset, ráadásul elektromos berendezéseid is felmondhatják a szolgálatot.

Vesd be új, forradalmi ötleteidet! - Egymondatos horoszkóp - május 13. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ma még egy kilátástalannak tűnő helyzetben is megoldást találsz problémádra, de mivel sokat idegeskedsz, vigyázz, nehogy az autód az árokban kössön ki.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha egy munkahely-változtatás miatt ki vagy téve a stressz hatásának, sokat kell mozognod, de szakmai előmeneteledet illetően nem mindegy, hogyan döntesz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Átértékelődik a szűkebb környezetedhez fűződő kapcsolatod, az értékes barátságok megmaradnak, de sorra oldod el az immár értelmetlenné vált kötelékeket.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne keverd össze a munkát és az üzletet, de ha nyomasztónak és korlátozónak érzed a másoktól való függést, akkor eljátszadozol az önállósodás gondolatával.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A közlekedésben váratlan izgalmak, a párod pedig nem az a pasi, akit korlátozni lehet, ezért hagyd meg neki a hitet, hogy szabad, és akkor megtarthatod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkaszerződésed megszűnhet, üzletfeled felrúghatja a megállapodást, ezért ügyelned kell arra, hogy szakmai és pénzügyi kérdésekben hozzáértők adjanak tanácsot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne tűrd el, hogy a párod úgy bánjon veled, mint egy papír zsebkendővel, amit használat után eldob, viszont esze ágában sincs megkérni a kezedet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a cégnél új eljárásokat vezetnek be, előfordulhat, hogy továbbképzésen kell részt venned, de az sem kizárt, hogy szerelőhöz kell vinni az autódat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Legyél kreatív és kockáztass, de ha a párodról kiderül, hogy egyszerre két vasat tart a tűzben, más nőkön is kipróbálja a trükkjeit, ne menj bele a kisded játékaiba.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkádban, lakásügyedben bizonytalan helyzetek, és ha egy állásváltoztatás miatt új helyre kell költöznöd, jobban jársz, ha fontos döntéseidet elnapolod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne vegyél fel stopost, mert biztosan magadon kívül leszel, ha elköti a járgányodat, újító ötletedet viszont díjazzák, és a netes ismerkedést is neked találták ki.

Halak (02. 20-03. 20.) Új számítógépre lehet szükséged, de mivel családod és partnered anyagi helyzetét illetően semmit sem vehetsz biztosnak, óvakodj a felelőtlen vásárlásoktól.

Ez is érdekelhet

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk